10 تا 15 دقیقا معلوم نیست
10 تا 15 دقیقا معلوم نیست
13 ام گفتن
معمولا از اون چیزی که میگن زودترمیاد...
میدونم بچهای کنکوری چحالی دارنبچها غصه نخورین چشم بهم بزنین نتایج میاد...
تااونجا که یادمه 88و89
حولو حوش 9و10و11اومد
خدا کنه امسال افزایش ظرفیت بدن حداقل کم نکنن مثله پارسال
باز صد رحمت به سازمان خدماتی سنجش!! آزمون ها جامع سنجش حداقل 3 یا 4 روز بعدش درصدا رو اعلام میکرد آدم میدونست حدودا چند میشه! حالا سنجش نمیخواد مثل کانون 3 ساعت بعدش رتبه و درصد و تراز و همه چیو بزنه اما حداقل میتونه درصدا رو اعلام کنه که! از آخرای تیر درصدامونو میدونن حالا شاید تاثیر معدل و این جور چیزا کمی طول بکشه اما درصدا که راحته حساب کردنش! حتی سازمان خدماتی سنجش دیگه تا 10 روز بعدش همه چیو اعلام میکرد. سنجش از اون هم کندتره... چیکار میکنن مگه؟!؟! حالا باز کنکور خوبه! یکی از فامیلامون فراگیر پیام نور امتحان داده حدودای اردیبهشت بود بعد نتیجه هاشون شهریور میاد! ای کاش همون نهم یا دهم نتیجه ها بیاد! البته از سازمان سنجش بعیده! حتما باید دل آدمو خون کنه تا نتیجه بده... من که دیگه خسته شدم....![]()
اولکلاس پزشکی..........![]()
ولی بعدش![]()
قرار نیست که به خاطر کلاس پزشکی و یه بنده خدایی آیندتو خراب کنی.
حتما یه انگیزه ای داشتی که تجربی رو ول کردی پاشدی اومدی ریاضی ...
زیست هم که نسبت به بقیه خیلی عقبی ...
رتبت هم خوبه نسبتا برا رشته ی ریاضی.سراسری قبولی.
فک نمیکنم عاقلانه باشه به آزاد پزشکی فکر کنی ...
شهرش مهم تره؛خیلی مهم تر از رشته.اگه خیلی مایلی برو به شهری که میره ...یه بنده ی خدایی هم پزشکی می خواد بره...
مطمئن باش اگه بخوان میتونن از کانون هم سریع تر عمل کنن ...باز صد رحمت به سازمان خدماتی سنجش!! آزمون ها جامع سنجش حداقل 3 یا 4 روز بعدش درصدا رو اعلام میکرد آدم میدونست حدودا چند میشه! حالا سنجش نمیخواد مثل کانون 3 ساعت بعدش رتبه و درصد و تراز و همه چیو بزنه اما حداقل میتونه درصدا رو اعلام کنه که! از آخرای تیر درصدامونو میدونن حالا شاید تاثیر معدل و این جور چیزا کمی طول بکشه اما درصدا که راحته حساب کردنش! حتی سازمان خدماتی سنجش دیگه تا 10 روز بعدش همه چیو اعلام میکرد. سنجش از اون هم کندتره... چیکار میکنن مگه؟!؟! حالا باز کنکور خوبه! یکی از فامیلامون فراگیر پیام نور امتحان داده حدودای اردیبهشت بود بعد نتیجه هاشون شهریور میاد! ای کاش همون نهم یا دهم نتیجه ها بیاد! البته از سازمان سنجش بعیده! حتما باید دل آدمو خون کنه تا نتیجه بده... من که دیگه خسته شدم....
اما چه سیاستی پشتش خوابیده خدا میدونه ...![]()
همه ی رشته های مهندسی 3 واحد پروژه دارن
2 نوع هست
1) آزمایشگاهی
2)تحقیقاتی
در نوع اول
انجام آزمایشهای متعدد و دقیق مدنظر هست
در نوع دوم
تحقیقات و برنامه نویسی مد نظر هست
در کل همه چی به شما بستگی داره که 1چیز خوب ازش می خواین یا 1 نمره الکی که فقط پاسش کنین می تونین نتایجتون رو در سایتهای معتبر چاپ کنین یا فقط ازش نمره بگیرین
بر همین اساس می تونین پروژه رو از سال دوم یا از آخرین ترم شروع کنین![]()
درود دوستان
این تخمین تراز سایت 100 در 100 چقدر دقیقه ؟؟؟
این قسمت تجربیش برای غیر پزشکی هست یا پزشکی یا اصلا فرقی نداره ؟؟؟؟
Last edited by ساش; 29-07-2011 at 21:27.
تخمینش حدودیه نه دقیق
اون احتمالا پزشکی هستش چون زمین نزاشتن توش
دوستان میخواستم بدونم نتایج بیان میگن چه رشته هایی میتونیم قبول شیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)