پیشنهاد من استفاده از برنامه ArcSoft MediaConverter هست برای اینکار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد من استفاده از برنامه ArcSoft MediaConverter هست برای اینکار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعتش خیلی پایینه؟
Last edited by ehsan321; 10-01-2013 at 20:22.
سرعتش خیلی پایینه؟[/QUOTE]
این یکی برنامه را یک تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کانورت های زیر را امتحان کردم اما هیچ کدام نتونست حجم فایل رو بعد از تبدیل خیلی بیاره پایین البته بدون کاهش کیفیت.نهایت 30 یا 40مگ.
Xilisoft Video Converter
Total.Video.Converter.3.71
GiliSoft Video Converter 5.0
OJOsoft_Total_Video_Converter
FreemakeVideoConverter
یک نرم افزار معرفی کنید که لااقل حجم فایل اصلی که 180مگ هست و حدود11دقیقه میشه را بیاره زیر 100و کیفیت اصلی رو هم خیلی کم نکنه.نهایت 480بشه.
ممنون.
سلام.
آقا من یه مشکل مزخرفی دارم!!
فرمت فایلم TS هست به هیچ روشی نمیشه Convert ـش کرد!! همش ارور میده!! با رسـیور HD فایل Record شده!! یه برنامه ورژن 2013 دارین بدین؟؟
شمابرنامه ts2mpg تست کنید برای تبدیل فرمت ts اگر بازم مشکلتون مرتفع نشد اگر که برای دیدن این فرمت در سیستم مشکل دارین از برنامه PotPlayer استفاده کنید به احتمال زیاد این فرمت بدون مشکل برای شما اجرا کند
ممنون
من Xilisoft Video Converter ا رو دانلود کردم الان یه مشکلی دارم اینه که از کجا باید انتخال کنم
که مثلا فایل mkv رو به 3gp تبدیل کنم ؟ مررررررسی
سایت پایین از خود Xilisoft توضیح داده دراین مورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه سوال شاید خارج از بحث باشه برای این که توی گوشی نشون داده بشه
باید روی گزینه سایز هم دقت کرد ؟
یعنی اگه سایز تصویر بزرگ باشه اماکن این که ئلی نشه هست ؟
Last edited by manli7; 07-02-2013 at 12:42.
سلام. بلی به اندازه ابعاد فیلم هم دقّت بشه، البته در گوشی پخش میشه فقط بزرگ یا کوچکتر نشون داده میشه
که در این صور ت هم میتونید برای بهتر شدن خروجی، عمل تبدیل رو مجدّدا با ابعاد دیگه انجام بدهید.
در ضمن بنده آموزش تبدیل رو براتون آماده کردم=>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این آموزش رو میتونید با حجم یک مگابایت دانلود و نگاه کنید=>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)