تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 160 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی نمیدونه چسب یا ادامس مو چی مارک و مدلی خوب هست؟
    osis+ و wella رو میگن خوبه ولی خب قیمتشون بالاست

فرق چسب و کرم و ادامس و ژل واسه حالت دادن دقیقا توی چیه؟
    مثلا همین اوسیس هم چسب داره و هم کرم مو
    برای حالت دادن قسمتهای خاص مو مثل جلوی موی سر که چند روز هم بمونه روی مو کدوم بهتره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و استادید
    بنده یه سوال در مورد بینایی داشتم
    کار من طوری هست که روزی احتمالا بالای 5 ساعت یا زیاد تر با کامپیوتر سروکارداشته باشم بعضی مواقع کم تر و بعضی مواقع خیلی زیاد تر
    واسه همین چشمام تمرکز بیشتری رو ال ای میکنن یه وقت های سرگیجه دارم
    یه کم جستجو کردم رو اینترنت یه جای میگفتن واسه مقابله با سردرد و چشم درد درحین استفاده با کامپیوتر یا هرچیزی که باعث شود چشم به مدت زیادی تمرکز و پلکها کمترزده شود باید از هر 1 یا 2 ساعت کار 10 تا 20 دقیقه استراحت کرده و به یه جای دور تمرکز کرده
    یا نوشیدن زیاد اب یا مایعات سرد !
    من خودم نوشیدن اب رو خیلی خوب دیدم ظاهرا وقتی اب سرد میخورم خیلی حالم بهتره میشه درکنار اون 10 تا 20 دقیقه احساس میکنم مخم مثل هیت سینک روی سی پی یو داغ میکنه وقتی اب رو میخورم یه کم اروم تر میشم بعضی مواقع اب سرد رو تو دهانم گیر میدم حدود 10 ثانیه ای طوری که به سقف دهنم بزنه خیلی احساس راحتی بهم دست میزنه
    شرمنده طولانی شد
    فقط میترسم چشمم روزی چیزیش بشه واسه این میخوام تاجای که بشه ازش محافظت بکنم عینکی هم نیستم و راحت نوشته های کوچیک و بزرگ رو از دور و نزدیک میخونم
    با سپاس

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کار من طوری هست که روزی احتمالا بالای 5 ساعت یا زیاد تر با کامپیوتر سروکارداشته باشم بعضی مواقع کم تر و بعضی مواقع خیلی زیاد تر
    یه کم جستجو کردم رو اینترنت یه جای میگفتن واسه مقابله با سردرد و چشم درد درحین استفاده با کامپیوتر یا هرچیزی که باعث شود چشم به مدت زیادی تمرکز و پلکها کمترزده شود باید از هر 1 یا 2 ساعت کار 10 تا 20 دقیقه استراحت کرده و به یه جای دور تمرکز کرده
    من خودم نوشیدن اب رو خیلی خوب دیدم ظاهرا وقتی اب سرد میخورم خیلی حالم بهتره میشه درکنار اون 10 تا 20 دقیقه احساس میکنم مخم مثل هیت سینک روی سی پی یو داغ میکنه وقتی اب رو میخورم یه کم اروم تر میشم بعضی مواقع اب سرد رو تو دهانم گیر میدم حدود 10 ثانیه ای طوری که به سقف دهنم بزنه خیلی احساس راحتی بهم دست میزنه
    شرمنده طولانی شد
    فقط میترسم چشمم روزی چیزیش بشه واسه این میخوام تاجای که بشه ازش محافظت بکنم عینکی هم نیستم و راحت نوشته های کوچیک و بزرگ رو از دور و نزدیک میخونم
    با سپاس
    تاپیک مربوط به مشکلات و سوالات در رابطه با موی سر هست دوست من

4. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

شرمنده طولانی شد
    با سپاس
    تاپیک مربوط به مشکلات و سوالات در رابطه با موی سر هست دوست من

پس معلوم شد چشماتون ضعیفه

6. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا دروغ سیزده بود....
    موی من مشکل داره
    برم دکتر

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستات من موهای خشک و بد حالتی دارم و اصلا بدون ژل حالت نمیگیره و در حالت عادی و بخصوص بعد از حمام پف کرده هست (بعد از حمام از روغن زیتون استفاده میکنم تا پفش بخوابه) لطفا شامپو یا ماسک ویا هر راه حلی دارید بفرمایید

در ضمن برای اتو کردن مو به چی نیاز هست ؟ لطفا مدلش را بفرمایید تافت - سرم مو و.....
    بودجه ضعیف

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    من موهای معمولی داشتم و با رشد خوب .
    اما حالا سریع چرب میشه و ریزش مو دارم مخصوصا جلوی سرم البته روزی 8 ساعت مدام پای سیستم هستم.
    میگن شامپو خارجی استفاده نکن افزودنی زیاد داره درسته؟؟
    لطفا راهنمایی کنید که چطور جلو ریزش مو رو بگیرم ؟؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید از اسپری های قبل از اتو هم استفاده کنید که در فروشگاه های لوازم آرایشی بهداشتی میفروشن.
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

رزماری رو خودم استفاده نکردم برادرم قبلا (اوایل که رزماری اومده بود) استفاده کرد و ریزش موهاش متوقف شد
    خودمم قصد داشتم بخرم یه جورایی این داروی طلسم فریبم داد ( هر چند ناراضی نیستم از عملکردش تا الان)
    یه موردی هم در رابطه با تونیک ها من بهش برخوردم این هست که مثل شامپو ها ممکنه یه تونیک برا یه نفر خوب جواب بده برا یکی اصلا به درد نخوره و بطبع بهترین کار این هست که یه جورایی یکی یکی تست کنی هر کدوم جواب داد استفاده کنی مثلا همین طلسم رو دیروز رفتم پیش یه عطاری که داروهای گیاهی داشت خیلی بدش رو گفت و گفت پولت رو حروم کردی!
    بعد صحبت ریزش مو شد یه قوطی داروی گیاهی رزماری ( نه اون تونیکش که داروخانه ها دارن) و یه قوطی دیگه که ضاهرا بابونه بود رو بهم معرفی کرد و گفت خودمم دارم استفاده میکنم و خیلی خوب هست ضمنا گفت صابون 12 گیاه + شامپوی آلورا بزن خیلی عالی جواب میده منم فعلا چون دارم طلسم رو میزنم نخریدم اما صابون 12 گیاه رو چون دنبالش بود (خیلی تعریفش رو شنیدم) خریدم
    طلسم تموم بشه اون دو قوطی رزماری و بابونه رو میخرم (گفت یکیش برا رویش هست و یکیش برا جلوگیری از ریزش) ولی اون شامپو الورا قیافش داغون بود بهش نمیخورد چیز به درد خوری باشه ) باید ببینم این جناب Ali_softcenter شامپوی الورا خوبی سراغ دارن یا نه
    سلام دوست عزیز مدتی هست که از تونیک طلسم استفاده میکنید. میشه یه توضیح بدید تو این مدت عملکردش چطور بوده؟ من خیلی با مطالب ضد و نقیض در مورد این تونیک برخورد کردم، قبلا هم یکی گرفتم ولی استفاده نکردم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    برای تقویت و پر پشت شدن ابرو غیر از رزماری چه دارویی رو پیشنهاد میکنید؟
    پوستم به رزماری حساسیت داره.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •