سلام دوستان من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی پارت 21 مشکل داره
کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام دوستان من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی پارت 21 مشکل داره
کسی میتونه راهنمایی کنه
Last edited by prince95; 26-03-2012 at 16:51.
برای من یک مشکلی داره اونم این که زبانش روسیه یک می تونه کل پوشه ی language را آپ کنه
![]()
سلام
من در اجرای بازی با دسته مشکل دارم وقتی وارد قسمت تنظیمات میشم تا کیبورد رو به دسته بازی عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه دوستان کسی این بازی رو با دسته بازی کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو بنداز توی پوشه_ی language ببین توی منوی تنظیمات زیان آیا انگلیسی اضافه میشه اگه نشد نام دو فایل language_eng وlanguage_rush (یا هر فایلی که به زیان روسی مربوط میشه رو عوض کن)احتمالا به طور اتوماتیک باید زیان نوشتاریش انگلیسی شه....
شما روی هر کلید enter رو بزن وقتی ازت خواست یه کلید رو به عنوان پیش فرض معرفی کن به جای کیبورد دکمه گیم پد رو بزن ...
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
سلام
9 گیگ بازی رو دانلود کردم ولی نمیتونم فایل نصبش رو اجرا کنم.
راهی داره؟
Win7 x64
Last edited by afshin b; 10-04-2012 at 07:56.
از کرک اسکیدرو استفاده کنید مشکلتون حل میشه![]()
من کلی وقت گزاشتم این بازی رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم.
عکس محتویات اکسترکت شده رو تو این آدرس گزاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dirt3 و dirt3_game رو میزنم فقط یه لحظه DOS باز میشه بعد سریع بسته میشه.همین.
توروخدا یکی کمکم کنه.کلی وقت گزاشتم تا کامل دانلودش کنم.
ویندوزم 7 x32
Last edited by jtsjts; 11-05-2012 at 16:32.
با سلام
منم نسخه LiMiTED EDiTiON PRELOAD را از ميهن دانلود با كلي مكافات دان نمودم متاسفانه اجرا نميشه
اناع كركها رو هم امتحان كردم اما داخل بازي نميره
ويندوز لايو نصبه و دايرتكس 11 و اپن ال
ويندوزم xp
گرافيك جي فورسGT 9400 يك گيگ
سي پي يو اينتل CORE 2 DOU 3 GIG - E8400
رم 2 گيگ
با مشخصات فق ميشه اين بازي رو اجرا كرد
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)