تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 90 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فکر کنم این بازی ضعیف ترین بازی بود که تا حالا از آرسنال دیدم.
    همه بد بودن به جز 2 - 3 نفر. ورمالن که اصلا معلوم نبود چش شده بود. آرون و آرتتا هم که مثلا جزو بهترین پاسورهای لیگ برترن یه پاس درست و حسابی ندادن.
    اگه تیم روز متوسطش هم بود عمرا همچین نتیجه ای پیش نمیومد. میلان بیشتر رو ضد خمله کار میکرد. البته آرسنال هم اصلا حمله درست و حسابی نکرد. زمین ورزشگاه هم که از رنگ خود چمن معاوم بود چی بود.

گل دوم هم باید آفساید زلاتان اعلام میشد که نشد.

2. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این رو توی فوتیران دیدم ؛ با حاله!:
    دقیق ترش اینه :

آرون رمزی در تاریخ 26/12/1990 متولد شد..

در روز تولدش، اتحاد جماهیر شوروی تجزیه شد.

در 13امین سالگرد تولدش، زلزله ی 6.6 ریشتری بم رو با خاک یکسان کرد.

در 14امین سالگرد تولدش، سونامی اقیانوش هند هزاران کشته برجای گذاشت.

در16امین سالگرد تولدش، تایوان لرزید.

در 18امین سالگرد تولدش، زلزله ای در یونان چین رخ داد.

پس از گلزنی به یونایتد (2/5/2011)، بن لادن کشته شد.

پس از گلزنی به تاتنهام(5/10/2011)، استیو جابز فوت کرد.

پس از گلزنی به مارسی(20/10/2011)، قذافی کشته شد.

پس از گلزنی به ساندرلند(12/2/2012)، ویتینی هاستون فوت کرد.

+

4. 8 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این ارسنال بود دیشب تو زمین؟؟
    لااقل کاش بازی برگشت رو فقط ببره 4 تا هیچی فقط ببره یه ابروداری بشه

6. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پيروزي برساندرلند،التيام زخم ونگر ومردان آرسنالي

تيم فوتبال آرسنال در پيکارهاي جام جذفي انگليس قصد دارد با غلبه بر ساندرلند، شکست سنگين در ليگ قهرمانان اروپا را به دست فراموشي بسپارد.

فردا شب در ادامه مسابقات دور پنجم این پیکارها، تیم آرسنال که چهارشنبه شب در دیدار لیگ قهرمانان اروپا به خاطر شکست 4 بر صفر زخم خورد، راهی دیدار خارج از خانه با ساندرلند می شود.

ونگر و مردانش امیدوارند پس از آن شکست سنگین و تلخ بتوانند با غلبه بر«گربه سیاه» های ساندرلندی، اندکی زخم خود را التیام بخشیده و برای ادامه فصل احیا شوند.

همچنین در ورزشگاه استامفوردبریج چلسی به استقبال از بیرمنگام خواهد رفت . مصافی که گفته می شود در سرنوشت ادامه حضور آندره ویاس بواس پرتغالی در نزد آبی پوشان تاثیر گذار خواهد بود.

در دیدارهای دیگر این تاریخ اورتون پذیرای بلاکپول خواهد شد. لستر سیتی در میهمانی نوریچ شرکت خواهد کرد و بولتون مصافی خارج از خانه با میل وال خواهد داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مکسس: هانري اسطوره آرسنال است

فيليپ مکسس، مدافع ميلان، با ستايش از تيري آنري، او را اسطوره باشگاه آرسنال ناميد؛ هرچند دوران حضور اين مهاجم باتجربه در اين باشگاه، با سنگين ترين شکست اروپايي توپچي ها به پايان رسيد.

این مهاجم 34 ساله برای دو ماه به طور قرضی از نیویورک ردبولز به آرسنال پیوست و در 4 دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، دو گل حساس به ثمر رساند و اکنون باید به نیویورک برگردد.

مکسس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه ما به بهترین شکل از او استقبال کردیم. من اول از همه به او تبریک گفتم. او یک الگو برای همه است. او اسطوره آرسنال است.

او با شجاعت به آرسنال برگشت و تعهدش را به این باشگاه نشان داد. او بازیکن فوق العاده ای است.

جدایی او از آرسنال اندکی ناراحت کننده است. اما فکر نمی کنم او از کاری که انجام داد پشیمان شده باشد. هواداران، هم تیمی هایش در آرسنال و مربی این می توانند به او تبریک بگویند. او جادویی است."

8. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متیو ، توپچی جدید

می توان گفت یکی از افتخارات هر باشگاهی، هواداران آن باشگاه است. بدون شک همه ما با شناختن هواداران مشهور آرسنال به وجد می آییم و دوست داریم افراد مشهور بیشتری به تیم مورد علاقه ما نزدیک باشند. در سال های اخیر فوتبال در بین افراد زیادی رواج پیدا کرده است و قشر عظیمی از بازیگران سینما، خوانندگان، نوازندگان، نقاشان و هنرمندان مشهور دیگر، رو به فوتبال آورده اند و هر کدام طرفدار تیم مورد علاقه خود شده اند.

چندی پیش و قبل از راه اندازی سیستم فعلی سایت، خبری در سایت درج شد و لیستی از هواداران مشهور آرسنال به شما عرضه شد. اما جالب است بدانید که آرسنال طرفدار جدیدتری هم دارد.

لینک این خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید خیلی از شما سریال زیبای گمشدگان (Lost) را دیده باشید. متیو فاکس (Matthew Fox) که در نقش جک شفرد در این فیلم ظاهر شده بود، به تازگی طرفدار آرسنال شده است و فیل ویلیامز (Phil Williams) در برنامه FiveLive بی بی سی با او مصاحبه ای ترتیب داده است و در میان صحبت هایشان، بحث فوتبال شکل میگیرد و متیو از نحوه طرفداری خود میگوید. البته این مصاحبه مربوط به سال پیش است اما خواندن و دیدن دوباره آن خالی از لطف نیست.

- خوب، متیو آیا شما یک توپچی هستید؟
    بله، بله. طرفداری اختصاصی خود را از آرسنال از ماه نوامبر (سال 2010) شروع کردم. من یک هوادار جدید هستم اما واقعا از آن لذت می برم.

- توضیح بدید که چطور به اینجا رسیدید؟
    فقط می خواستم یک بازی لیگ انگلیس را ببینم. ماه نوامبر بود که به لندن برای کارهای فیلمبرداری و گردهمایی آمدیم. همسرم هم همراه من آمد و ما توانستیم برای دیدن بازی برویم و ما به آنجا رفتیم و من توانستم تیری هانری را ببینم و ما برای نشستن روی صندلی های آن بازی رفتیم که مقابل تاتنهام در خانه بود.

- چه اتفاقی افتاد؟
    باختند !!

- همان که نیمه اول با یک گل جلو بودند؟
    بله، بازی سختی بود اما فکر می کنم این باخت در خانه و مقابل حریف همیشگی، برای شروع یک هواداری جدید بهتر بود!!!

- یک هواداری واقعی
    بله. بله. فکر می کنم شروعی ایثارگرانه بود!! سپس هانری ما را دعوت کرد تا بازی را در کنار او ببینیم که واقعا فوق العاده بود. من هم فرصتی پیدا کردم تا با بعضی از بازیکنان ملاقات داشته باشم و کارهای دیگر بکنم. هنوز به ادامه لیگ برتر و کاری که آنها می توانند انجام دهند، امیدوارم.

- پس شما سعی می کنید بازی های بیشتری از لیگ را تماشا کنید؟
    بله، چند بازی دیگر هم هست. لیورپول روز یکشنبه بازی می کند و منچستر که می تواند بازی تعیین کننده لیگ برتر باشد. فکر می کنم در این بازی های یکشنبه بتوانم حاضر باشم.

- و شما به عنوان یک فرد آمریکایی که فوتبال را دوست دارد
    در واقع همسرم فوتبال را به من معرفی کرد. او ایتالیایی است. در جام جهانی ایتالیا سال 1990 ما با هم بودیم و در آنجا برای اولین بار شاهد بازی فوتبال بودم. ای کاش فرصت این را داشتم تا فوتبال بازی می کردم. میدانید من در جایی بزرگ شدم که فوتبالی وجود نداشت اما واقعا بازی زیبایی است.

- شما فوتبال آمریکایی بازی کردید؟
    بله. بله.

- تا مراحل حرفه ای؟
    در کالج بود. من به دانشگاه نیویورک سیتی رفتم و 4 سال در آنجا بازی کردم. تجربه خیلی خوبی بود و آن را دوست داشتم.

لینک خبر

10. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

هانري: نمي‌توانم به آرسنال نه بگويم

تيري هانري اعلام کرد در صورتي که تيم آرسنال در آينده به وجود او نياز داشته باشد، حاضر است به اين تيم بازگردد. وي همچنين معتقد است که نسل جديد بازيکنان آرسنال در آينده به موفقيت خواهند رسيد.

تيري هانری که در حال حاضر بازيکن تيم نيويورک ردبولز آمريکا محسوب مي‌شود با يک قرارداد قرضي چند ماهه به آرسنال، تيم سابقش بازگشته بود اما با اتمام قراردادش بايد راهي آمريکا شود تا تيمش را در ليگ MLS همراهي کند.

هانری در نيمه دوم ديدار تيم‌هاي آرسنال و ميلان در دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي آخرين بار در ترکيب اين تيم قرار گرفت و به دليل شکست 4 – صفر تيمش وداع تلخي داشت.

وي درباره احتمال بازگشت مجدد به آرسنال گفت: نمي‌دانم. در حال حاضر 34 ساله هستم ولي آن قدر عاشق آرسنال هستم که اگر به من نياز داشته باشند، نمي‌توانم نه بگويم. وقتي به آمريکا آمدم گفتم که ديگر هيچ وقت در اروپا بازي نخواهم کرد ولي وقتي حرف آرسنال در بين باشد، اوضاع فرق مي‌کند.
    وي که به مسئولان نيويورک ردبولز قول داده بود براي حضور در تمرين‌هاي پيش از فصل به آمريکا بازگردد گفت: من کاپيتان نيويورک ردبولز هستم و نمي‌توانم در آخرين لحظه به تيم بپيوندم. بازيکنان جديدي به تيم ما اضافه شده‌اند و بايد براي بازي‌هاي آينده آماده شويم. از اول هم قرار ما همين بود ولي من از حضورم در آرسنال خيلي لذت بردم.

وي با رد اين موضوع که قصد داشت براي هميشه در آرسنال بماند و به آمريکا بازنگردد، گفت: چنين چيزي غيرممکن است. من بازيکن تيم ردبولز هستم و به دوستان و هم‌تيمي‌هايم گفته بودم که به اين تيم بازخواهم گشت و براي کل فصل به آرسنال نمي‌روم. من 100 درصد به باشگاهم متعهد هستم و قصد دارم همراه ردبولز قهرمان MLS شوم.
    اين مهاجم فرانسوي در رابطه با شکست سنگين آرسنال مقابل ميلان در سن سيرو گفت: نتيجه خيلي بدي بود. پيش از بازي گفته بودم که ميلان تيم بزرگي است و در ليگ قهرمانان اروپا، کسب پيروزي در خارج از خانه کار آساني نيست اما شرايط بازي آن طور که ما مي‌خواستيم پيش نرفت. گاهي اوقات از اين اتفاقات مي‌افتد. اي کاش مي‌توانستم کمکي به تيم کنم ولي هنوز بازي برگشت باقي مانده است و نبايد نااميد بود.

هانری با اشاره به ديدار روز شنبه آرسنال مقابل ساندرلند در جام حذفي انگليس گفت: رقابت‌هاي جام حذفي در اين فصل براي ما اهميت زيادي دارند و اميدوارم آرسنال بتواند در اين رقابت‌ها به موفقيت برسد چون چيزي که مي‌تواند به اين تيم کمک کند، آوردن جام قهرماني به خانه است. پس از آن مي‌توان، شرايط تيم را بهتر کرد. در بازي بعدي بايد به مصاف ساندرلند برويم که بازي بسيار مهمي براي ما خواهد بود.

وي گفت: زماني که من براي اولين بار به آرسنال پيوستم، در فينال جام يوفا شکست خورديم و در ليگ برتر هم به هيچ موفقيتي نرسيديم. سال بعد هم شرايط ما در ليگ برتر همين گونه بود و فينال جام حذفي را هم واگذار کرديم. در آن زمان، آنلکا، پتي و اورمارس از آرسنال رفته بودند و مردم مي‌گفتند که اين تيم ديگر همان آرسنال قبلي نيست. کمي طول کشيد تا شرايط ما بهتر شد ولي بالاخره موفق شديم.

مهاجم سابق آرسنال افزود: من اطمينان دارم که اين نسل آرسنال هم مي‌تواند موفق باشد. هواداران بايد به اين موضوع باور داشته باشند و از تيمشان حمايت کنند. به تنها چيزي که نياز است، اولين قهرماني است. پس از آن به شما اطمينان مي‌دهم که اين نسل از بازيکنان آرسنال اعتماد به نفسي را که بايد داشته باشند، پيدا مي‌کنند.

12. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اگر ونگربرود، فان پرسي هم ميرود

يک روزنامه چاپ انگليس نوشت باخت سنگين آرسنال از آ.ث‌ميلان ، روبين فان پرسي را بطور جدي به فکر ترک توپچي‌ها انداخته است.

به نقل از دیلی‌استار، برخی از تحلیل‌گرانی که وقایع لیگ برتر را به دقت زیر نظر دارند، معتقدند امسال ، آخرین فصلی خواهد بود که آرسن ونگر، مربی ۶۲ ساله توپچی‌ها در مقامش خواهد بود.

این عده پس از آنکه چهارشنبه شب تیم شهر لندن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا ۴ بر صفر متحمل شکست سنگینی از آ.ث‌میلان شد و شانس صعودش به دور بعد بسیار کاهش یافت، بر نظریه خود تاکید ورزیدند.

با توجه به این موضوع اکنون شنیده می شود همراه با ونگر، احتمال دارد برخی از ستارگان آرسنال نیز اقدام به ترک تیم کنند. در این ارتباط بیشترین شایعات حول و حوش روبین فان پرسی است. گلزنی که با زدن بیشترین تعداد گل، یک تنه بار سنگین نتایج تیمش را به دوش کشیده است.

در مورد او از گوشه و کنار شنیده می شود با وجود داشتن قرارداد با باشگاه تا سال ۲۰۱۳، تابستان تیم باشگاهی خویش را تغییر خواهد داد.

وی از سال ۲۰۰۴ تاکنون در خدمت تیم انگلیسی است.

14. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اونيل:آرسنال از رفتن ونگر خيلي ضرر ميکند

سرمربي تيم فوتبال ساندرلند انگليس گفت: در صورتي که آرسن ونگر اقدام به ترک آرسنال کند، اولين کساني که از اين بابت افسوس خواهند خورد و ضرر مي‌کنند، هواداران هستند.

به نقل از روزنامه سان، در شرایطی که عصر روز شنبه (امروز) گربه‌های سیاه ساندرلند با آرسنال دیدار می‌کنند، مارتین اونیل مربی «گربه‌های سیاه» نسبت به اتفاقات حاشیه ای «توپچی‌ها» هشدار دارد.

این مربی ایرلندی که چهارشنبه شب یکی از تماشاگران بازی منجر به باخت ۴ بر صفر آرسنال مقابل آ.ث‌میلان در لیگ قهرمانان اروپا بود، از بعضی از هواداران این تیم ابراز تاسف کرد.

اونیل وقتی فهمید در این بازی همچون اکثر دیدارهای فصل جاری، گروهی از هواداران تیم لندنی علیه مربی فرانسوی ۱۵ سال گذشته شعار داده و خواهان کناره‌گیری‌اش هستند، اظهار داشت: دوست ندارم در مسائل دیگر تیم‌ها دخالت کنم. امور تیمی بزرگ مثل آرسنال ربطی به من ندارد. اما وقتی حرف‌هایی درباره حواشی توپچی‌ها می‌شنوم واقعاً ناراحت می‌شوم.

وی افزود: گفته می‌شود هواداران خواهان ترک آرسن ونگر به خاطر نتایجی که تیم شان گرفته شده‌اند. حتی علیه او شعار داده‌‌اند. به نظرم در صورتی که مربی بزرگ مثل او از آرسنال جدا شود، فقط لیگ برتر ضرر نخواهد کرد. بلکه در اولین گام این ضرر شامل باشگاه لندنی است.

او ادامه داد: هواداران آرسنال باید درک کنند مشکلات کنونی تیم‌شان مربوط به مربی نیست. در صورتی که ونگر از لندن برود، خود آن‌ها اولین کسانی خواهند بود که از این بابت ضرر خواهند کرد.

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناگفته های لی دیکسون

لی دیکسون، مدافع راست افسانه ای باشگاه آرسنال هفته گذشته در یک گفتگو آنلاین به سوالات غیر معمولی جواب داد که خواندن آن خالی از لطف نیست.
    قهرمان ورزشی شما کیست؟
    کالین بل. وقتی بچه بودم یک سال در بخش بلیط فروشی منچستر سیتی کار می کردم و او در همان پست من بازی می کرد.

اگر ورزشکار نبودید چه کاره می شدید؟
    احتمالا با پدرم در شغل خانوادگیمان که مزه دار کردن غذاهاست کار می کردیم. برادرم "گری" اکنون در آنجا کار می کند.

دوست داشتید جای کدام ورزشکار باشید؟
    کادل ایوانز. من یکی از بزرگترین دوستداران دوچرخه سواری هستم و او نیز قهرمان توردو فرانس شده است.

برجسته ترین نقطه حرفه شما؟
    آنفیلد 1989، زمانی که آرسنال 2 - 0 پیروز شد و ما جام را بالای سر بردیم. نیاز است بیشتر در مورد آن بگویم!

... و بدترین لحظه؟
    شکست 3 - 1 در نیمه نهایی جام حذفی 1991 مقابل تاتنهام. نمی توانم به شما بگویم چقدر بد بود زیرا فقط باید فوحش بدهم!

اگر خانه شما آتش بگیرد چه چیزی را اول نجات می دهید؟
    اگر خانواده ام در امان باشند آنوقت سگ هایم سابر و بلو خواهد بود.

بهترین توصیه ای که تاکنون گرفته اید؟
    "هرگز تسلیم نشو" فکر می کنم که پدرم این را به من گفت.

آهنگ کارائوکه مورد علاقه شما چیست؟
    آهنگ My Way از فرانک سیناترا. اما من بدترین خواننده جهان هستم.

3 تا از بیشترین آهنگ هایی که در آی پد خود گوش می دهید؟
    Bob Schneider Blauu.
    Counting Crows Los Angeles
    Bloc Party Flux

آخرین فیلمی که دیدید؟
    بطور عجیب من یک شب فیلم پرتقال کوکی را دیدم. خیلی ناراحت کننده بود.

اخرین کتابی که خواندید؟
    Engage: The Fall and Rise از Matt Hampson داستان شگفت انگیزی بود، واقعا قدرتمند. این یقینا باعث میشود به مراتب روزتان را آسانتر سپری کنیم.

غذای مورد علاقه شما ییش از بازی؟
    همیشه عادت داشتم کنسرو ماکارونی را روی نان توست خالی کنم!

آشپزی می کنید؟ بهترین غذا؟
    بله، در این کار بد نیستم. اسپاگتی پوتانسکای دلچسبی درست می کنم.

تعطیلات مورد علاقه شما؟
    هاوائی. من با همسرم "یولاندا" در آنجا ازدواج کردم.

در فیلم زندگی شما، دوست دارید کدام بازیگر نقش شما را ایفا کند؟
    کوین اسپیسی. یکبار یک نفر گفت من شبیه او هستم، اگرچه فکر می کنم این تنها به این خاطر است که ما پیشانی یک اندازه ای داریم!

گران قیمت ترین چیزی که تاکنون خریده اید؟
    یک جعبه نوشیدنی Chateau Lafleur سال 1992. یک قطره از آن را نیز مصرف نکردم، تنها آن را به عناون یک سرمایه گزاری خریدم و فروختم.

یک چیز مخفی از خودت به ما بگو...
    یک روز بدون پرداخت پول از یک پمپ بنزین رفتم. یکی از آن پمپ های بین راهی بود. فکر کردم بهای آن را پرداخت کردم اما بعد بچه ها درون ماشین می خواستند سریع آن را در توئیتر منتشر کنند و من بلافاصله بازگشتم تا آن مبلغ را پرداخت کنم!

لینک خبر

17. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خدا حافظ لیگ قهرمانان و حالا بای بای اف ای کاپ ...
    درباره ارسنال این روزا خیلی حرفها می شه زد ...
    بد از بدترین بازی ارسنال تا جای که من یادمه و 4-0 باختن .. حالا هم ساندرلند .
    الان تنها کاری که تیم باید بکنه حفظ ابرو توی ادامه لیگه اگه نتونیم برای فصل بعد سهمیه اروپایی بگیریم اونوقت ... میشیم مثل شهری که زلزله شده .. تا دوباره ساخته شه ...کلی زمان می بره .
    ونگر خواهد موند!؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •