تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 154 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خداحافظی کوین بواتنگ از تیم ملی غنا

این ستاره 24 ساله تصمیمش را به طور رسمی به فدراسیون فوتبال غنا اعلام کرد.

سایت گل- کوین پرینس بواتنگ، هافبک غنایی میلان، از بازی های ملی خداحافظی کرد و اعلام کرد قصد دارد روی بازی های روسونری تمرکز کند.

این ستاره 24 ساله تصمیمش را به طور رسمی به فدراسیون فوتبال غنا اعلام کرد.

کوین بواتنگ که در آلمان به دنیا آمده، برخلاف برادرش، ژروم، پیش از جام جهانی 2010 تصمیم گرفت برای تیم ملی غنا بازی کند و با این تیم به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی نیز رسید.

او 9 بازی برای تیم غنا انجام داد و یک گل نیز به ثمر رساند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

KPB جوگیر شده
    مثل اینکه خودش رو میخواد وقف میلان کنه
    خب چه بهتر که دیگه از بازیهای ملی مرخص شده

4. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک جورایی با ایبرا توی بارسا بد تا کردن....
    با توجه به هزینه ای که بابت ابرا پراخته شده بود (پول فروش اتوئو+یه مبلغ اضافه) ، نیمکت نشین شدنش در مقابل پدرو خیلی سنگین براش تموم شده بود. فکر می کرد مثل زمان اینترش می تونه توی بارسا هم تک ستاره تیم بشه.
    اما لابه لای اون همه ستاره ی بارسا گم شدش.
    مهاجم کند و سنگینی مثل ابرا حقیقتا جایی تو ترکیب بارسا نداشت.
    بابت این عصبانیت باید بهش حق داد
    +
    بی شک یکی از دلایل موفقیت گورادیولا رفاقت بیش از حدش با بازیکنانش هست.
    البته خب ممکنه این وسط با بازیکنانی هم نتونه ارتباط برقرا کنه.
    اتوئو هم رابطه ی خوبی با گواردیولا نداشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زلاتان توی مصاحبه اش گفته که گواردیولا ورود به تمرین رو با خودروهای اسپورت ممنوع کرده بود !!!
    البته این نظر گواردیولاست و مربی تیمه و بقیه باید رعایت کنن
    ولی به نظرم یک کمی عجیب و غریب میاد
    کلا اونطوری که باید و شاید روی زلاتان در بارسا حساب نمیشد

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با توجه به هزینه ای که بابت ابرا پراخته شده بود (پول فروش اتوئو+یه مبلغ اضافه) ، نیمکت نشین شدنش در مقابل پدرو خیلی سنگین براش تموم شده بود. فکر می کرد مثل زمان اینترش می تونه توی بارسا هم تک ستاره تیم بشه.
    اما لابه لای اون همه ستاره ی بارسا گم شدش.
    مهاجم کند و سنگینی مثل ابرا حقیقتا جایی تو ترکیب بارسا نداشت.
    بابت این عصبانیت باید بهش حق داد
    +
    بی شک یکی از دلایل موفقیت گورادیولا رفاقت بیش از حدش با بازیکنانش هست.
    البته خب ممکنه این وسط با بازیکنانی هم نتونه ارتباط برقرا کنه.
    اتوئو هم رابطه ی خوبی با گواردیولا نداشت.
    خب مشکل همینجا بود(نوشته پایین)

من حرفی که یکی از دوستانم زده بود را به او گفتم: تو یک فراری خریده ای اما مثل فیات از آن استفاده می کنی. به نظر می رسید این گفتگو خوب پیش رفته اما بعد از آن گوآردیولا شروع کرد به ناامید کردن من."

اگر این حرف ایبرا درست باشه-باید بهش حق داد
    به هر اتاقی وارد می شدم او آن جا را ترک می کرد. او(گواردیولا) با همه خوش و بش می کرد و به همه سلام می گفت اما من را رد می کرد.
    حقیقتا اگر نمیخواستنش چرا با این مبلغ کلون خریداری شد؟یعنی نمیدونستن ایبرا سرعتش نسبت به سایر مهاجمهای بارسا کمتره؟؟

البته به نظر من ایبرا خوب و موثر بود توی بارسا-نمونه اش توی بازی رفت با آرسنال که 2 گل قشنگ زد-و گلش به رئال در الکلاسیکو....
    اما فکر کنم به خاطر این با بی مهری پپ مواجه شد...

رفتن به بارسلونا یک رویای دوران کودکی بود و من در آسمان ها قدم می زدم. همه چیز خوب پیش می رفت تا این که مسی شروع به حرف زدن کرد!
    اون سال بارسا با داشتن باریکنای فعلیش+ایبرا+هانری+ یحیی توره +مارکز و....
    تیم کامل و بسیار ترسناکی بود...
    حداقل فکر کنم تمام بارسایی کامل بودن اون تیم رو نسبت به تیم فعلی رو قبول داشته باشن
    Last edited by H A M A S; 04-11-2011 at 21:10.

9. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال شاراووی جایگزینی شایسته برای کاسانو

در اینجا می توانید مصاحبه ایجنت ال شاراووی با ایتااسپورت پرس را مشاهده کنید.

ایجنت و مدیر برنامه های استفان ال شاراووی احساس می کند که میلان یک بازیکنی را در اختیار دارد که جای خالی آنتونیو کاسانو را پر کند " این یک فرصت عالی و بزرگ برای او می باشد"

اخیرا شایعاتی منتشر شده بود که فرعون کوچک به دلیل عدم بازی های بیشتر در میلان از زمانی که از جنوا به میلان آمده است ممکن است در ژآنویه قرض داده شود هر چند که این خبر از جانب باشگاه و ایجنت این بازیکن تکذیب شد.

با این اوصاف حال به دلیل عدم حضور کاسانو دست کم تا 6 ماه به دلیل عمل جراحی که بر روی قلب خود انجام داده است ماکس آلگری می تواند به این بازیکن جوان , استفان ال شاراووی اعتماد کند.

ایجنت وی روبرتو لا فلوریو در مصاحبه با ایتااسپورت پرس چنین گفت " این یک زمان مناسب برای ال شاراووی می باشد او اماده است تا در تمرینات خود را اثبات و ارزش های خود را به ماکس آلگری نشان دهد و او می تواند در سری آ مورد استفاده قرار گیرد"

" ال شاراووی فوت و فن و کیفیت لازم برای بازی در ترکیب اصلی روسونری ها در این زمان سخت را دارد.او با استعداد و همچنین خوش شانس است ,همه دیدید که در نخستین حضور خود با پیراهن روسونری در بازی برابر اودینزه گل حساسی را به ثمر رساند"

" این یک فرصت مهم و ارزشمند برای او می باشد و نیابد اجازه دهد که از دست برود.بعد از همه این ها باشگاه باید به او ایمان آورد و اعتماد کند و گزارشاتی که اخیرا مبنی بر قرض دادن او در ژآنویه منتشر شده بود به نظر من درست نمی باشد.هیچگاه هیچ یک از مدیران میلان در رابطه با ترک ال شاراووی در اواسط فصل با من صحبتی نکرده است"

وی در پایان چنین گفت " اتفاق رخ داده برای کاسانو بسیار ناراحت کننده است و این به معنای باز شدن یک جاده برای استفان ال شاراووی است که باید قدر آن را بداند"

ال شاراووی و فیلیپو اینزاگی در لیست لیگ قهرمانان روسونری ها قرار ندارند و تا ماه فوریه نمی توانند در این بازی ها حضور داشته باشند.

کد:

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مونتلا: کاتانیا مقابل میلان شانس بیشتری برای پیروزی ندارد

شاگردان مونتلا در این فصل ناپولی و اینتر را شکست دادند اما نتوانستند مقابل یوونتوس به پیروزی برسند.

سایت گل- وینچنزو مونتلا، سرمربی کاتانیا، معتقد است در دیدار فردا شب مقابل میلان، تیم حریف از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است.

شاگردان مونتلا در این فصل ناپولی و اینتر را شکست دادند اما نتوانستند مقابل یوونتوس به پیروزی برسند.

با این وجود، سرمربی فصل قبل رم، با احتیاط زیادی در مورد دیدار فردا مقابل میلان صحبت کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم خیلی ها فراموش کرده اند که ما فردا مقابل مدافع عنوان قهرمانی قرار می گیریم. در چند اخیر شنیدم که بعضی ها می گویند شانس کاتانیا برای پیروزی مقابل میلان بیشتر است. این باعث خوشحالی من است اما در عین حال ما نباید مغرور شویم و باید روی بازی تمرکز کنیم."

میلانی ها در حالی مقابل کاتانیا قرار می گیرند که چند بازیکن اصلی این تیم از جمله کوین بواتنگ، نستا، آنتونیو نوچرینو، پاتو و کاسانو مصدوم هستند.

" آنها هنوز 11 بازیکن دارند که به زمین بفرستند. آنها تیمی در کلاس جهانی اند. امیدوارم کاسانو خیلی زود به میادین برگردد اما در غیبت او میلانی ها می توانند از روبینیو استفاده کنند. اگر نوچرینو محروم است، آنها سیدورف را دارند."

کد:

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوباره کابوس مصدومیت ها شروع شد....
    نستا که مصدومه
    مکسس هم همین طور
    احتمالا دوباره شاهد قدرت نمایی بونرا در قلب دفاع هستم!!

آنها هنوز 11 بازیکن دارند که به زمین بفرستند. آنها تیمی در کلاس جهانی اند. امیدوارم کاسانو خیلی زود به میادین برگردد اما در غیبت او میلانی ها می توانند از روبینیو استفاده کنند. اگر نوچرینو محروم است، آنها سیدورف را دارند
    وینچنزوی عزیز!!
    کلارنس دیگه اون کلارنس چندسال پیش که رو در روت بازی میکرد --نیست!!
    او پیر و چروکیده شده است!!
    تو شدی سرمربی !!
    اون هنوز مشغول بازی با اعصاب ماست!!

15. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای بازی مقابل کاتانیا:

دروازه بان : کریستین آبیاتی و مارکو آملیا

مدافع : آباته , آنتونینی , بونرا , تایه تایوو , تیاگو سیلوا , زامبروتا و ماریو یپس

هافبک : آمبروزینی , آکوئیلانی , اوربی امانوئلسون , کلارنس سیدورف و مارک فن بومل

مهاجم : استفان ال شاراووی , زلاتان ایبراهیموویچ , اینزاگی و روبینیو

17. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الگری: کاسانو بهترین سال دوران فوتبالش را پشت سر می گذاشت

سرمربی میلان معتقد است کاسانو بسیار آماده بود و بهترین فصل دوران فوتبالش را پشت سر می گذاشت که دچار این بیماری شد

سایت گل – ماسیمیلیانو الگری سرمربی میلان معتقد است آنتونیو کاسانو بهترین فصل دوران فوتبالش را پشت سر می گذاشت که دچار این بیماری شد.

کاسانو بعد از پیروزی سه بر دو میلان مقابل رم در هفته گذشته دچار ترومای مغزی شد و پزشکان اعلام کردند او هر چه زودتر باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

کاسانو احتمالا شش ماه از میادین دور خواهد بود و نمی تواند تیمش را همراهی کند.

الگری در کنفرانسیو خبری روز گذشته برای بازی مقابل کاتانیا گفت:" مهم این است که عمل جراحی او موفقیت آمیز بوده و پزشکان اعلام کرده اند او شش ماه دیگر می تواند به میادین بازگردد. به نظر من او بهترین فصل دوران فوتبالش را پشت سر می گذاشت که دچار این بیماری شد."

میلان امروز در ادامه هفته یازدهم رقابتهای سری آ در سن سیرو میزبان کاتانیا خواهد بود. آنها هم اکنون با 17 امتیاز در رده چهارم جدول ایستاده اند.

کد:

19. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •