بایرن یه افت توی فرمش بعد شروع نیم فصل دوم داشت که توی 4-5تا بازی نتونست پیروز بشه و دورتموند جلو افتاد
بعدشم دیگه نشد که بگیریمش
افرین بایرن افرین بر نویر نویر خیلی خوب بازی کرد و خیلی خوب توپ ها رو گرفت به عنوان یه بارسایی تبریک میگم خیلی خوب بازی کردین اینده ای درخشان برای نویر میبینم میتونه یکی از اسطوره های دنیای فوتبال بشه(در بین دروازه بانها)
در ضمن من نمیدونم چرا باز هم پای داوری رو وسط کشیدن
تبرییییییییک . دیشب بایرن فوق العاده بود و به بردی که استحقاقش رو داشت هم رسید.
حتی میتونستیم توی ۹۰ دقیقه خیلی راحت کارشون رو تموم کنیم . اگر... روبن و گومز موقعیت های عالیشون رو از دست نمیدادن و اگر قضاوت داور بهتر بود.
چه کنیم فینال ....![]()
Last edited by OSEN; 27-04-2012 at 10:30.
آقا تبریک تبریک تبریک.......
بردیا جان..مسعودجان...محمدجان...محس ن جان..هجت جان...وتمامی بایرنیهای گل.....تبریک میگم.
عجب بازیی بود.اما چندتا نکته:
-خدا به شما صبر بده بخاطر این روبن!لامصب آدم رو فقط دغ میده.اما خدایی هاینکس کار قشنگی کرد نزاشت پنالتی بزنه!
-درخشش نویر خیره کننده بود!
-از فلیپ لام بعید بود که اون پنالتی رو اونجوری بزنه!
-عجب روحیه ای داشت این شواینی!قبل از زدن پنالتی دیدین چه حرکتی انجام داد؟ای ول.
-وقتی شاهد لرزش و ضعف مورینیو بودیم متانت و وقار هاینکس خیلی با معنی بود.
-وبازهم اون جمله معروف که ((فوتبالیه بازی 90 ........آخرش آلمانهای .....پنالتی...برنده میشن))
-دفاع وسط،هافبک دفاعی،دفاع چپ نداریم.سوال مهم اینه جانشینها چه کسانی هستن؟
بازم تبریک میگم بچه ها.بایرن لیاقت قهرمانی رو داره.
پ ن:ایکاش فینال توی آزادی بوداونوقت ورزشگاه رو به آتیش میکشوندیم
![]()
تصاویری از بازگشت غرورمندانه و دشمن شکنانه بایرنی ها به میهن : دی
توی خونه هم تبریک بگیم : دی
دیشب یکی از لذت بخش ترین شب ها یا شایدم صبح ها برای من بود ...
زمان پنالتی ها ،با دیدن نویر یاد اولیور کان بزرگ توی فینال 2001 افتادم . و انصافا که چقدر خوب پنالتی های رونالدو و کاکا رو گرفت . کاش بوت هم به بازی می امد پنالتی ای بزنه: دی
همه بچه ها دیشب خوب بودند . از الابا جوان گرفته تا روبن . دلتون می اد بگین روبن بد بود : دی فقط صحنه اولی رو که از دست داد که اونم توپ پله شده بود و سخت بود گل کردنش ولی پاسی که به گومز داد و جناب سوپر ماریوهم نتونست گلش کنه واقعا خدا بودا!
بعضی ها(از صدا و سیما گرفته تا محیط های مجازی) دوست ندارند درباره داوری ها صحبت بشه ولی احتمالا اگه الکلاسیکو بود این وضع داوری الان ...
به هر حال چه توی این بازی چه توی بازی رفت اشتباهات عجیب به ضرر ما بود . حداقل بنویسیمشون تا روی دلمون نمونن :
بازی برگشت :
1-پنالتی الابا ؛ بنده خدا حیرون(!) شده بود داور به چه شکلی پنالتی گرفت ... طفلک رو از فینال محروم کردند .. خدا نبخششون![]()
امیدوارمفرجام خواهی جواب بده .
2-گل افساید رونالدو
3- اخر نیمه اول روی کاشته روبن توپ خیلی مشخص و با فاصله کافی به دست یکی از رئالی ها خورد ( کچل بود) واقعا عجیب بود ندیدن این صحنه ...
البته صحنه های دیگری هم به ضرر هر دو تا تیم بود...
از خطای بد مارسلو و خطاهای بد تر دفاع راست مادرید ی ها گرفته تا اشتباه داور روی صحنه ای که به روبن کارت داد .. کم کمش باید مارسلو کارت زرد می گرفت.
درباره صحنه گرانرو هم واقعا اگه بخوام بگم چون فینال رفتیم و این همه اشتباهات به ضرر بایرنی ها حالا یکی هم خب باشه پنالتی بود واقعا به خودم دروغ گفتم . کارشناسای داوری هم تایید کردند دایو گرانرو رو !
بازی رفت هم دیگه زیاد گذشته ولی به اختصار می گم :
1- پنالتی واضح
2- اخراج های واضح تر مارسلو و الونسو
برای هافبک دفاعی تیموشچوک خوب میتونه جای گوستاو رو پر کنه ولی دفاع وسط؟؟
روبن خودش گفته که چون کاسیاس شناخت زیادی ازش داشته پنالتی نزده
امیدوارم گومز تو فینال 2 تا گل بزنه و آقای گل بشه
بایرن خیلی عالی بازی کرد . کاش گومز یکم بهتر کار میکرد تا تو همون 90 دقیقه کار رو تموم میکردیم .
ایشالا فینال با همین قدرت و انگیزه قهرمان هستیم .
فقط کاش چلسی دفاع مطلق نکنه و فوتبالزیبایی ببینیم .
تو فینال کیا میخوان تو دفاع وایسن حالا ؟؟ اوضاع بیریختیه !.
خوشبختانه یه دو تا بازی تشریفاتی توی بوندس داریم هنوز و هاینکس باید با ترکیب دفاعی که میخواد جلوی چلسی بفرسته تو زمین بازی کنه که هماهنگ شن با هم . هر چند اون ها هم بازی دفاعمون رو زیرنظر خواهند داشت .
میشه کروس یه خط بیاد عقب و جای گوستاوو رو پر کنه و مولر جای کروس بازی کنه. تو دفاعمون هم که تیمو و رافینیا احتمالا بازی میکنن دیگه .
باید ببینیم هاینکس چیکار میخواد بکنه دیگه.
ولی من امیدوارم یوفا آلابا رو ببخشه . اینکه پدیده ی این فصلمون رو بخاطر اشتباه مسلم داوری از دست بدیم خیلی ناعادلانس.
--------------------------------------
این دانته، خریدِ جدیدمون هم اینطور که خوندم یکی از ارکانِ دفاعی گلادباخ بوده . از خریدش خوشحال شدم.
ضمنا با روحیه ای که تیم گرفته دوازدهم مِی انتقام اون ۴ تا بازی قبل رو یه جا از دورتموند میگیریم.
تریپل که نمیشه متاسفانه. به امید دَبل.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)