تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 186 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اولین برد رو تبریک میگم
    اشلی یانگ . وین . کلورلی و اندرسون خوب بودن
    انصافا اسمالینگ نمیتونه گوش بازی کنه ... وسط عالی هست اما گوش ..........
    ریو هم تا 6 هفته و ویدا احتمالا تا 2 هفته غایب خواهند بود اما اورا هفته بعد برمیگرده
    به هر حال فرصت خوبی هست که جونز - اسمالینگ و ایونز خودشونو یه بار دیگه نشون بدن

2. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها در مورد دهه ا اشتباه نکنید...رو گلی که خورد اول یه سوپر واکنش داشت و بعد تو یه رفت و برگشت توپ شوت شد و گل خورد...خیلیم عصبانی بود از دست مدافع ها...در کل زود در مورد دهه ا قضاوت کنیم...واکنش هاش نشون از یه استعداد شگرف هست

4. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بچه ها در مورد دهه ا اشتباه نکنید...رو گلی که خورد اول یه سوپر واکنش داشت و بعد تو یه رفت و برگشت توپ شوت شد و گل خورد...خیلیم عصبانی بود از دست مدافع ها...در کل زود در مورد دهه ا قضاوت کنیم...واکنش هاش نشون از یه استعداد شگرف هست
    با حرفهای سامان موافقم ، توی همین بازی دو تا توپ خیلی خوب رو گرفت .
    اما چیزی که معلومه اینه که روی شوتهای زمینی مشکل داره و باید این مشکلشو برطرف کنه و تیم حریف هم خوب این مسئله رو میدونست چون از همون اول بازی شروع کردن به شوت زدن .

منم برد رو تبریک میگم... میخواستم بعد از بازی پست بدم که رفیقم اومد دنبالم بریم پارک آب و آتش والیبال!
    اوه اوه حسین جون نگرانت شدم ، آب بازی که نکردی !!!؟ جرمه ها !!!

پ.ن : دوستان مگه این ولبک فصل قبل به صورت قرضی توی ساندرلند نبود !؟ گزارشگره میگفت به خاطر بازیهای خوبش توی ساندرلند فرگوسن خریدش

6. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

وست بروم 1-2 منچستریونایتد: اولین پیروزی برای قهرمانی شماره 20
    فرگوسن در این دیدار تیمش را با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه به میدان فرستاد

سایت گل - شاگردان فرگوسن در اولین هفته از فصل جدید لیگ برتر انگلیس در خانه وست بروم 2-1 به پیروزی رسیدند تا گام اول برای رسیدن به بیستمین قهرمانی را محکم برداشته باشند.

این در حالی است که سایر مدعیان قهرمانی از جمله چلسی، آرسنال و لیورپول فصل را با تساوی آغاز کردند و این به ترتیب یونایتدها از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله گرفتند.

در این دیدار ابتدا وین رونی در دقیقه 13 منچستریونایتد را پیش انداخت اما شین لانگ در دقیقه 37 روی اشتباه داوید دخه بازی را به تساوی کشاند تا نیمه اول با تساوی 1-1 به پایان برسد.

بازی در نیمه دوم با حملات یونایتدها دنبال شد اما میزبان خوش شانس بود که دروازه اش روی حملات حریف باز نشد تا اینکه در دقیقه 81، اشلی یانگ که یکی از بهترین های میدان بود، دروازه وست بروم را نشانه گرفت و توپ بعد از برخورد به استفن رید، بازیکن حریف، وارد دروازه شد و به این ترتیب یونایتدها 2-1 به پیروزی رسیدند.

فرگوسن در این دیدار تیمش را با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه به میدان فرستاد و در تعویض هایش نیز بازیکنانی مانند فیل جونز و جانی اونز را جانشین فردیناند و ویدیچ کرد تا نشان بدهد در این فصل قصد دارد حساب بیشتری روی ستاره های جوانش باز کند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرگوسن: دخه آ می توانست مقابل وست بروم، بهتر باشد
    دروازه بان اسپانیایی در گلی که یونایتد در هفته اول رقابتهای لیگ برتر دریافت کرد بود ولی مربی او معتقد است که این دروازه بان، درنهایت به اندازه پیتراشمایکل تاثیرگذار خواهد بود

سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچتسریونایتد در اولین دیدار تیمش در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر نمایش چندان خوبی نداشت و در گلی که یونایتد دریافت کرد مقصر بود.

درپایان این دیدار سرالکس فرگوسن هم اعلام کرد که دخه آ باید بهتر شود. او به اسکای سپورتس گفت:« داوید می توانست مقابل وست بروم بهتر از اینها بازی کند. حس می کنم که او اندکی تمرکزش را از دست داد ولی درنهایت باید حضورش در فوتبال انگلیس رابه او خوشامد گفت. او درنیمه دوم بازی خوبی را به نمایش گذاشت. او باید بیشتر مورد حمایت داوری قرار می گرفت و البته این تجربه خوبی برای او خواهد بود.»

مربی یونایتد ادامه داد:« پیتراشمایکل هم زمانی که به یونایتد آمد همین طور بود و ویمبلدون اولین دیدار خارج از خانه او بود که برای او بسیار هم سخت گذشت ولی پیتر تقریبا مبدل به یکی از بزرگترین دروازه بانان تاریخ شد. داوید هم الان 20 سال سن دارد و روند آموزشی او باید طی شود و درنههایت خواهیم دید که چطور خواهد شد.»

فرگوسن درادامه صحبتهایش به تمجید از اشلی یانگ، خرید 18 میلیون پوندی تیمش پرداخت و گفت:« او بازی خوبی با توپ دارد و به خوبی با هم تیمی هایش مشارکت می کند. اشلی با پاس خوبی که داد، یک گل را برای رونی ساخته و پرداخته کرد و در جریان بازی به منزله یک تهدید جدی بود.»

مربی یونایتد درمورد عملکرد تیمش در بازی یکشنبه شب گفت:« در 25 دقیقه اول بازی خیلی خوب بودیم و توپ را خیلی خوب درزمین به جریان در می آوردیم و بازیکنان به خوبی با هم مشارکت می کردند و سرعت بازی فوق العاده بود ولی بنا به دلایلی بازی ما کند شد و در نهایت یک گل دریافت کردیم.»

لینک منبع خبر:
    کد:

یونایتد تایید کرد، رافائل 10 هفته از میادین دور خواهد بود
    مدافع باشگاه منچستریونایتد به دلیل در رفتگی شانه حداقل 10 هفته از میادین دور خواهد بود

سایت گل - رافائل در تمرینات منچستریونایتد دچار در رفتگی شانه شده است و 10 هفته دور از میادین خواهد بود.

این مدافع برزیلی فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در سمت راست خط دفاعی یونایتد داشت و 28 بازی برای این تیم انجام داد.

کریس اسمالینگ اخیرا در پست دفاع راست برای یونایتد بازی کرده و در دیدار کامیونیتی شیلد و دیدار مقابل وست بروم در این پست برای شیاطین سرخ به میدان رفت البته فابیو و فیل جونز نیز گزینه های دیگر هستند.

مصدومیت مدافع 21 ساله یونایتد خبر بدی برای کادر فنی این تیم بود، آنها پاتریس اورا را نیز به دلیل مصدومیت در بازی امروز مقابل وست بروم در اختیار نداشتند. آنتونیو والنسیا، خاویر ارناندس و مایکل اوون نیز به دلایل مشابه نمی توانند یونایتد را همراهی کنند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    فرگوسن: یونایتد کاملا آماده شروع لیگ برتر است
    سرمربی شایطین سرخ اعلام کرد تیمش کاملا برای شروع فصل جدید آماده است

سایت گل - سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد تیمش برای آغاز رقابتهای لیگ برتر کاملا اماده است.

یونایتد در هفته نخست میهمان وست بروم خواهد بود اما در سه هفته بعدی رقابتها در الدترافورد به ترتیب میزبان تاتنهام، آرسنال و چلسی خواهد بود.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از اردوهای تدارکاتی پیش فصل بسیار راضی هستم و اکنون تیمم کاملا آماده شروع فصل است."

"چند بازیکن جوان که انگیزه بسیار بالایی برای درخشش دارند در این فصل در ترکیب تیم قرار خواهند گرفت و امیدوارم بتوانند به بازیکنان بزرگی تبدیل شوند."

"ما برای کسب همه جام ها در این فصل تلاش خواهیم کرد. از نظر آمادگی بدنی بازیکنانم در وضعیت آرمانی قرار دارند. این را در بازی هفته گذشته کامیونیتی شیلد مقابل منچسترسیتی نیز ثابت کردیم. آنها به اندازه ما آماده نبودند."

لینک منبع خبر:
    کد:

8. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان هسته نباشید نمیدونم چرا وقتی پست میدم پستم پاک میشه منم به برد شیاطین سرخ رو تبریک میگم به همه دوستاران
    این تیم

حسین جان میشه یه لیست مرتب از نقل انتقالات این فصل بزاری ممنون میشم

به امید فتح سه گانه

راستی بازی سوپر کاپ انگلیس هم مثل اسپانیا رفت و برگشتی نیست که ؟؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

راستی بازی سوپر کاپ انگلیس هم مثل اسپانیا رفت و برگشتی نیست که ؟؟
    انگلیس سوپرکاپ نداره...همون کامیونتی شیلد بود که بین قهرمان جام حذفی و لیگ برتر برگزار میشه که یونایتد به طرزی دراماتیک سیتی رو شکست داد و قهرمان شد

11. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تبریک میگم این برد ارزشمند و . ارزش این برد به امتیاز های از دست رفته رقیباس. ولی حیف که ریو و ویدا مصدوم شدن. ریو 6 هفته و ویدا 2 هفته مصدومه. رافائل هم 10 هفته.
    ظاهرا دخیا روی گل اول هم خیلی مقصر بوده.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رفقا هایلایت این بازی و کسی نداره؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

رئیس: با مصدومیت ها کنار می آییم

سر الکس فرگوسن بعد پیروزی در اولین بازی لیگ که باعث مصدومیت دو مدافع اصلیش شد در صحبت با خبرنگاران گفت:"رافائل از ناحیه شانه درد داشت و 10 هفته از میادین دور است ضمن اینکه باید جراحی هم انجام دهد."
    "ریو از ناحیه همسترینگ مشکل دارد و شش هفته غایب خواهد بود.در مورد ویدا ما هنوز نمیدانیم که مشکل از عصبش هست یا نه .فردا وضعیتش را بررسی میکنیم و احتمالا دو هفته نمیتواند بازی کند.اما اگر با شما صادق باشم داشتن ایوانز،جونز و اسمالینگ نعمت بزرگی است .اورا هم برای هفته اینده اماده خواهد بود بنابراین من گزینه هایی را دارم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

یانگ: چیز های بزرگی در راه است

خرید جدید یونایتد اشلی یانگ ،"چیز های بزرگی" برای یونایتد پیشبینی میکند بعد از کمک به یونایتد برای کسب اولین پیروزی در فصل 12_2011.

یانگ که با شبکه باشگاه مصاحبه میکرد گفت:"این اولین بازی فصل بود و ما میدونستیم که بازی سختی خواهد بود.ما باید به سختی تلاش میکردیم و این کاری بود که انجام دادیم."
    وی در ادامه افزود:"ما ذهنیت هیچوقت تسلیم نشدن را داریم و تا سوت پایان تلاش میکنیم و در پایان پاداش خود را با پیروزی گرفتیم."
    یانگ 25 ساله به خوبی در یونایتد جا افتاده است و خودش این را به تجربه بازی در تیم انگلیس و روحیه حاکم بر باشگاه مرتبط میداند.
    "مشخصا من قبلا با چند تا از بچه ها در انگلیس بازی کردم و با بازی ان ها اشنا هستم.
    اینجا همه درک درستی از نحوه بازی منچستر دارند و این دلیلی است که ان ها جام های زیادی بردن.حالا من اینجا هستم و هر وقت پیراهن یونایتد را بپوشم میخوام بهترین بازیم را انجام دهم.من فکر میکنم چیز های بزرگی در راه هستند."
    این هافبک انگلیسی تائید میکند که قطعا دیوید ده حیا از گلی که دریافت کرد ناامید است ولی این بازیکن ترجیح میدهد که به نمایش تیم اهمیت بیشتری دهد.
    "ما همیشه تا اخرین دقیقه دنبال خلق موقعیت هستیم این روشی است که ما انجام میدهیم ،بازی تا سوت پایان.امروزم این کار را انجام دادیم و از خوش شانسی من این توپ من بود که گل شد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

فرگی خطاب به اشنایدر: به تو نیازی نداریم
    سر آلکس از کار با جوانان تیمش خشنود است

سرمربی منچستریونایتد میگوید که تلاشی برای خرید اسنایدر نخواهد کرد و میخواهد به استعداد جوانان تیمش مانند پاول پوگبا بها دهد تا آنها به اوج خود برسند.زمانی که یونایتدها به تور آمریکای خود می رفتند فرگی در اظهارنظری مشخص اعلام کرد که تمایلی به خرید اسنایدر ندارد و حالا نیز همان را تکرار میکند.این در تضاد با صحبت های پیشین دیوید گیل بود که خبر از یک خرید جدید میداد و همینطور خود اسنایدر که مذاکرات غیر رسمیش با منچستریونایتد را تایید میکرد. اما فرگی این انتقال را رد کرده است.اما در آستانه دیدار نخست یونایتد برابر وست برومویچ در لیگ برتر ، فرگی اعتماد و باور خودش به جوانان را نشان میدهد.جوانانی که باعث قهرمانی این تیم در کامیونیتی شیلد نیز شدند. فرگی در این باره میگوید : " این پسر جوان ، پاول پوگبا بسیار درخشان بوده است. ما نسبت به او دید مثبتی داریم.ما اگر بخواهیم او را عقب نگه داریم چه اتفاقی می افتد؟ او چندسال بعد که قراردادش تمام شود ، باشگاه را ترک خواهد کرد. ما میخواهیم به او فرصتی دهیم تا ببینیم برای تیم اول چگونه خواهد بود.او توانایی های زیادی دارد. از قدرت و فیزیک بدنی خوبی سود می برد و مسئولیت پذیر است.ما دارن فلچر را نیز داریم و همینطور مایکل کریک که از ماه نوامبر در حال تلاش برای پیشرفت است. بنابراین با داشتن چنین نفراتی ، من دلیلی نمی بینم که به آنها کسی را اضافه کنم.شما می توانید هرکسی را که به دنبالش بودید فراموش کنید. من از بازیکنان جوانی که داریم ، راضی هستم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

سر الکس فرگوسن به دنبال هافبک 20 میلیون پوندی باشگاه دورتموند یعنی ماریو گوتزه

بعد از این که قرارداد بستن با وسلی اسنایدر هافبک بازیساز باشگاه اینتر میلان منتفی شد،باشگاه منچستر یونایتد به دنبال جذب ماریو گوتزه بازیکن جوان آلمانی باشگاه دورتموند است.
    یونایتد بعد از بازی آلمان-برزیل که در اشتوتگارت انجام شد و 2-3 به نفع بازیکنان آلمان تمام شد به فکر خریدن این بازیکن 19 ساله افتاد.ماریو گوتزه در این بازی یک گل زد و خوش درخشید.
    گوتزه که سال گذشته به قهرمانی دورتموند در بوندس لیگا کمک کرد به عنوان بهترین بازیکن جوان این رقابت ها اعلام شد.او همچنین مورد توجه باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا قرار دارد.باشگاه منچستر یونایتد می داند که اگر سر این بازیکن با دورتموند وارد جنگ شود،باشگاه دورتموند مجبور به فروش این بازیکن می شود.
    همچنین این بازیکن قبلا اعلام کرده بود:چه کسی است که رویای بازی در باشگاه های رئال مادرید،بارسلونا و منچستر یونایتد را نداشته باشد؟
    ماریو گوتزه تا سال 2014 با باشگاه دورتموند قرارداد دارد و قیمت او حدود 20 میلیون پوند است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

15. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترسم از اینه که منچستر هم بشه مثل ارسنال ( البته با احترام به طرفداراش ) . بازیکن تربیت میکنه ولی خیلی وقته نتونسته جام بگیره .
    به نظرم تیمی موفقه که ترکیبی از بازیکنای جووون و با تجربه داشته باشه .
    به نظرم فرگوسن خیلی روی نیومدن اسنایدر داره پافشاری میکنه . بعدا برامون مشکل ساز میشه . همین که بیاد و یه تکان اساسی به هافبک ها میده جنگ بر سر بودن تو ترکیب زیاد میشه . و این به نفع تیمه .

17. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •