سلام
الان محلی که فایل SAVE بازی هست کجاس؟
موفق باشید
سلام
الان محلی که فایل SAVE بازی هست کجاس؟
موفق باشید
Last edited by mra680; 18-02-2012 at 22:45.
سلام
در My Documents
اه چه زود تموم شد.
من نفهمیدم آخرش چی شد.اون مارکوسو بردم یهو از بازی پرید اومدم دیدم contniueه چیه حالا هر چی حذف شده و stage select داره فقط.
سلام دوستان.
من می خوام این بازی رو بگیرم. از شمایی که این بازی رو انجام دادید چندتا سوال دارم.
این بازی هم مثل Most Wanted ولگردی داره؟
میشه تو ماشین ساخت؟ رنگ، توربو، شکلک واز این جور چیزا روش نصب کرد؟
کیفیت بازی چطوریا هست؟
کارت گرافیک من GTX 550 Ti هست که حدود 2.5 گیگابایت حافظه شیر شده داره (رم خود کارت 1 گیگ هست). بازی رو تا چه حدی بالا میاره؟
کد تقلب هم داره؟ از کجا گیر بیارم؟
سلام دوستان عذر می خوام نسخه ای که من دارم بازی می کنم LIMITED EDITION هستش ، زیاد متوجه قضیه نشدم ! یعنی چی یعنی این نسخه کامل نیست و محدودیت توی ماشین ها و مسابقه ها داره ؟ ممنون میشم جواب بدید
خیر دوست عزیز نمیشه بطور آزادانه ولگردی کرد
شخصی سازی زیادی نمیشه انجام داد فکر کنم فقط بشه رنگ ماشین رو موقع خریدش انتخاب کرد !
کیفیت بازی هم اگه منظورتون جلوه های گرافیکی و صدا گذاری و این چیزاست خوبه بد نیست نسبتا راضی کنندست ...
کارت گرافیکتون هم کارت خوبیه احتمالا میتونید بازی رو با ستینگ های و رزولوشن بالا اجرا کنید
کد تقلب هم بله مگه میشه نباشه ! ولی به نظر من اصلا نیازی ندارید چون سبک ریسینگه و هدف اصلی بی فرست (be first ) بودنه !![]()
البته بگم که به غیر رنگ عوض کردن که مثل hot pursuit هست چند تا اسپرت از پیش تعیین شده (3یا4تا) داره که میتونی استفاده کنی.(البته بعضی ماشین های به خصوص نه اسپرت دارن و فقط یه رنگ دارن.)
کدوم ورژنش NFS، مثل MW میشه اسپرت هم توش انجام داد؟
NFS Undercover
البته به MW نمیرسه!![]()
under ground 2 هم خوبه ولی MW از همه بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)