دوست عزیزم gagsta یک فایل 60 مگی در صفحه 59 شماره 587 برای داونلود گذاشت که من داونلود کردم ولی حالا نمی دانم این فایل چیه و باید چه کارش کنیم. در ضمن وقتی می خواهم از حالت rar خارجش کنم پسورد میخادپسورد كه نوشته شدهpass: iran
دوست عزیزم gagsta یک فایل 60 مگی در صفحه 59 شماره 587 برای داونلود گذاشت که من داونلود کردم ولی حالا نمی دانم این فایل چیه و باید چه کارش کنیم. در ضمن وقتی می خواهم از حالت rar خارجش کنم پسورد میخادپسورد كه نوشته شدهpass: iran
اين بازي فقط با دسته حال ميده به کسايي که عشق اين بازي اند و دسته ندارند توصيه مي کنم دسته بخرند
اقا این کیت سرور ها رو چجوری بریزیم تو بازی
سلام امین جان
ما که گفتیم سوادمون خیلی پایینه
حالا نمیشد ییهو یه کمی توضیح میدادی
Last edited by peyman_nn; 25-01-2007 at 17:22.
سلام
چيز خاصي نيست
همون دي وي دي آموزشي بازي رو تيكهايش رو آپلود كردن ( يه حركت مخفي رو)
سلام
تو مستر لیگ چند تا بازی آخر لیگ دسته دو بود که به چند تا بازیکن مثل رونالدو راموس پیشنهاد دادم تو قسمت لیست اضافه شد
ولی نمیشه اپلی ترانسفر کرد آیا باید صبر کنی که نیم فصل لیگ یک برسه یا نه راه دیگری داره ؟ کلا اصل چه جوری بازیکن جذب یا ترانسفر میکنی؟
ممنونم
با سلام
ایا اپشن فایل جدید نیومده
کسی از دوستان اپشن فایل جدید نداره ؟؟
فردا قراره PES SuperPatch رو بزارن که باهاش یه اپشن فایل جدید هم هست که تمامی Update ها رو داره.
اينجا هر چه زودتر بزاريد
قابل توجه اونایی که میخوان SP رو دانلود کنن ... من هم یکی از اعضای NT89.net هستم اگه برین تو صفحه Staff میبینید ...
2 تا از کارام هم اونجاس .... استادیوم جدید یووه و فیرنتینا ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)