خسته نباشی عزیز
مارو فرستادی دنباله نخود سیاه ...
همه جارو گشتم میگن نیومده
خسته نباشی عزیز
فقط واسه نسخه ایکس باکس آمده.دوستم نسخه ایکس باکسشوپنجشنبه گرفت.
من مریض نیستم که دروغ بگم!خسته نباشی عزیز
خود من بازیو تموم کردم،حالا خودم هیچی،بقیه دوستانی که بازیو گرفتن و تموم کردن چطور تهیه کردن؟!
+
اکثر سایت های فروش بازی هم از چند روز پیش دارن بازی رو میفروشن.
مثل:
es8.in
pinata.ir
baziroom.com
انقدر دعوا نکنید من خودم فن بتل بودم... با این افتضاح اخیر ترجیح میدم بعد از بازی کردن این cod بهترین fps امسال رو تعین کنم!!!!
خواهشا بحثو به جاهای دیگه که تو سایتای دیگه می کشن نکشین داریم با هم بحث می کنیم همدیگه رو که نمی کشیم.......... .(در مورد MAG هم گفتم که بزرگی عامل برتری نیست کیفیت هست.....منظورم این نبود که MAG مثه بتلفیلد)
+
بنده نه با بتلفیلد نه با کال او نه با تو و نه با مدییر انجمن مشکل دارم بلکه با نگاه افراطی مشکل دارم همین....... .
درسته مولتی پلیر بتلفیلد خیلی عالیه و بزرگه و میشه توش جت روند ولی این دلیل نمیشه که پس بگیم مولتی پلیر کال او هم شد مزخرف یا شد مال اماتورها یا ساده ها و...... .
و یا برعکسش چون سینگل کال او هیجانش بیشتر پس بگیم سینگل بتلفیلد چرند
و یا بازم برعکسش چون گرافیک بتلفیلد عالیه پس حتما گرافیک کال او اشغاله
اینا نگاههای افراطی هست .....یعنی یا حتما باید از کال او طرفداری کنید یا حتما از بتلفیلد وسطش نمیشه؟؟؟
+
کلا تا نگاهو معتدل نکنید 500 صفحه با هم بحث خواهید کرد و به نتیجه ای هم نخواهید رسید(اگرم فکر می کنید من طرفدار بازی خاصی هستم اینجوری فکر کنید فقط بدونین من یک موی گندیده مستر چیف رو به کل دنیای بتلفیلد و کال او نمیدمعکسشم تو اواتار و امضام هست)
.
.
.
Last edited by halflife g; 05-11-2011 at 17:52.
دوست عزیز هنوز بازی کرک نشده کجا داره بازی و میفروشه؟![]()
من به عنوان اولین کسی که بازی رو تموم کرد () خواهش میکنم که این بحث ها رو تموم کنین....
-----
این یارو yuri تو نسخه های قبلی هم بود؟
منم کرکی ازش ندیدم. کجافروشش شروع شده؟!
ي خبر بد واسه طرفداران cod.طبق نظر سنجي gamespot به عنوان جنگ جهاني سوم بتلفيلد با اختلاف فاحشي بالاتر از cod قرار داره.
تسليت من رو پذيرا باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان اونایی که بازی رو تموم کردن از کجا دانلود کردن ؟؟؟؟؟ بگن ما دانلود کنیم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)