تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 167 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود دوستان

1 دونه سامسونگ 8880 خریدم ، 55"

هوم سینما هم 5550 گرفتم

سوالم در مورد برق و ترانس و این هاست

اول که ترانس خوب چی بگیرم براش ؟! چیزی که با کم و زیاد شدن جریان ، تلوزینم آسیب نبینه !؟

دوم اینکه باید پیرز های برق هوم سینما و تی وی جدا باشه ؟!
    اگر بازه ولتاژ ورودی که پشت تلویزیون نوشته 100 تا 240 ولت هست، وسواس به خرج نده و مشکل از بابت نوسان پیش نمیاد.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود دوستان

در 8880 سامسونگ ، گیرنده دیجیتال داخلی موجود هست ؟

این توی دریافت کانال هاش ، گزینه دریافت دیجیتال رو داره ، همین هست دیگه ، آره ؟!

بعد باید سیم ازین آنتن هوایی ها بهش وصل باشه برای دریافت دیجیتال ها ؟! ( محل سکونت هم شیراز )

مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

درود دوستان

در 8880 سامسونگ ، گیرنده دیجیتال داخلی موجود هست ؟

این توی دریافت کانال هاش ، گزینه دریافت دیجیتال رو داره ، همین هست دیگه ، آره ؟!

بعد باید سیم ازین آنتن هوایی ها بهش وصل باشه برای دریافت دیجیتال ها ؟! ( محل سکونت هم شیراز )

مرسی
    بله همون گزینه هست. همون آنتنی که قبلا برای آنالوگ ازش استفاده می کردید برای دیجیتال هم کفایت می کنه.

5. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله همون گزینه هست. همون آنتنی که قبلا برای آنالوگ ازش استفاده می کردید برای دیجیتال هم کفایت می کنه.
    ممنون که وقت میگذارید بزرگوار

بعد 1 مساله دیگه ، من دیشب تلوزیون رو آپدیت کردم و آپدیت هم شد ( در کمال ناباوری ) اما برنامه هایی که روی اسمارت هست ، کماکان شرت کات هستند ، برنامه ها رو میزنم ، روی در حال بروز رسانی میمونه ، بعدش هم اررور میده ! همون بحث فیل هست ؟!

من لپ تاپ و وایرلس روتر دارم ، چطور میتونم چیز پی ان رو به صورت وایرلسِ خروجی از روتر بندازم روی اینترنت تا نتِ بدونِ فیلی برسه به تلوزیونم ؟!

سپاس

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون که وقت میگذارید بزرگوار

بعد 1 مساله دیگه ، من دیشب تلوزیون رو آپدیت کردم و آپدیت هم شد ( در کمال ناباوری ) اما برنامه هایی که روی اسمارت هست ، کماکان شرت کات هستند ، برنامه ها رو میزنم ، روی در حال بروز رسانی میمونه ، بعدش هم اررور میده ! همون بحث فیل هست ؟!

من لپ تاپ و وایرلس روتر دارم ، چطور میتونم چیز پی ان رو به صورت وایرلسِ خروجی از روتر بندازم روی اینترنت تا نتِ بدونِ فیلی برسه به تلوزیونم ؟!

سپاس
    کلا چند وقته اسمارت مشکل دار شده علتش هم از سرور سامسونگه. من خودم قبلا یه سری تست کردم ولی نتونستم چیز پی ان رو شیر کنم ولی بعضی دوستان تونستن.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه.
    دوستان من تلویزیون ES 5960 گرفتم.(البته مجبور شدم.دوست داشتم سونی بخرم)
    حالا یه سوال دارم.این که میخوام بدونم فن آوری LED این تی وی چیه؟منظورم اینه که Full LED هستش یا Edge LED؟
    هر جا سرچ کردم چیزی یافت نکردم.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه.
    دوستان من تلویزیون ES 5960 گرفتم.(البته مجبور شدم.دوست داشتم سونی بخرم)
    حالا یه سوال دارم.این که میخوام بدونم فن آوری LED این تی وی چیه؟منظورم اینه که Full LED هستش یا Edge LED؟
    هر جا سرچ کردم چیزی یافت نکردم.
    ممنون.
    سامسونگ اصلا تا به حال فول ال ای دی نزده و همشون اج هستند.

11. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سامسونگ اصلا تا به حال فول ال ای دی نزده و همشون اج هستند.
    فن آوری Edge بهتره فکر کنم.نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فن آوری Edge بهتره فکر کنم.نه؟
    نمیشه با قطعیت گفت کدوم فناوری بهتره البته اج هم ارزانتره و هم مصرف کمتری داره در عوض فول می تونه کنترل نور نقطه ای پس زمینه رو راحت تر اننجام بده ولی مهم کیفیت تصویری هست که نهایتا بیننده می بینه که سامسونگ تونسته این کیفیت رو برآورده کنه.

14. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

نمیشه با قطعیت گفت کدوم فناوری بهتره البته اج هم ارزانتره و هم مصرف کمتری داره در عوض فول می تونه کنترل نور نقطه ای پس زمینه رو راحت تر اننجام بده ولی مهم کیفیت تصویری هست که نهایتا بیننده می بینه که سامسونگ تونسته این کیفیت رو برآورده کنه.
    منم کلیت حرفاتو قبول دارم، درسته؛ اما به نظر من درباه مصرف برق به نظرم منطقی تر باشه علارقم تبلیغات شرکتها full led ها کمتر مصرف کنند، چون led های اضافی همه خاموش میشن و انرژی کمتری اتلاف میشه.
    درباره کیفیت هم مسلما تنها تفاوتی که تکنولوژی نوردهی میتونه ایجاد کنه بحث کنتراست هست واقعا(به استثنای اون چیزی که LG ادعا کرد تونسته با کار کردن روی اسکن نور زمینه در مدل Lm9600 قابلیت تازه سازی refresh Hz پنلو دوبرابر کنه و از 240Hz به 480hz برسونه) و در این زمینه هم معمولا Full led ها یه پله بالاتر قرار دارن، البته مشکلات black crush توی full led های local dim دار به نسبت edge led های micro dim طبیعیه که بیشتر باشه اما کنتراست معمولا بهتره.
    برای مثال مقایسه کنتراست و میزان مشکی sharp elite بعنوان full led با samsung es8000 و panasonic wt50 هر دو بعنوان edge led.

یا تحلیل سایت Cnet درباره Sharp elite

The picture of the Sharp Elite PRO-X5FD LED TV delivers deeper black levels and better contrast than any other LCD or plasma on the market. Unlike other full-array local dimming TVs, it maintains its superior picture from normal viewing angles and blooming artifacts are virtually nonexistent. Color is relatively accurate, shadow detail is excellent and video processing does everything we expect. The screen maintains black levels well under ambient light. No-nonsense styling, best-ever energy efficiency and a nearly-complete feature set
    Last edited by parham511; 30-01-2013 at 15:44.

16. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •