آقا کسی جایی رو سراغ نداره که کاور یا محافظ lcd واسه Gio داشته بشه ؟
هرجا میرم میگن نداریم
آقا کسی جایی رو سراغ نداره که کاور یا محافظ lcd واسه Gio داشته بشه ؟
هرجا میرم میگن نداریم
فارسی داره . .................مردیم از انتظار و این فارسی تیومد ..........................
سلام
من گوشی رو به 2.3.4 آپ کردم . اما برخلاف شنیده هام که میگفتن تو بازی روون تر میشه اصلا اینجوری نشد :| رم گوشی قبلان تا 170 هم خالی بود اما الان همش رو 152 ایناس :|
nfs shift هم که قبلان نصب میشد اصلان نصب نمیشه :-j
دوستانی که به این ورژن ارتقا دادن این مشکلا واسشون وجود نداره؟
پشیمونم![]()
کسی نصب کرده من الان 2.3.4 دارم تازه دیروز نصب کردم ببینم ارزش تعویض کردن رو داره یا نه
سلام میخواستم بدونم فیلم برداری این گوشی QVGA میخواستم X8 بگیرم بعد یکی از بچهای این گوشی رو بهم بیشنهاد داد فیلم برداری و بازی باسم خیلی همیت داره خواهشن راهنمایی کنید کدوم بگیرم
از لحاظ بازی خوبه ولی به نظر من فیلم برداریش خوب نیست چون 15 فریم بر ثانیه است کیفیتش خوبه ولی ریتش پایینه
سلام ممنون از راهنماییت دوست عزیز امروز عصر میخوام برم بخرمش لطفآ بگین چه نکاتی رو باید بدونم که فروشنده نچپونه با گارانی بگیرم یا بدونه گارانی ممنون میشم راهنمایم کنید آخه من تا حالا گوشی تهت سیستم آندروید نداشتم
عزيز فيلم برداري gio كه بده .
gio واسه بازي خوبه ولي x8 هم خيلي از بازي ها را خوب اجرا مي كنه
ولي داخل اندازه صفحه نمايش و كيفيت عكس و ورژن اندرويد 2.2 و 2.3 شركتي جيو سرتره .
نسبت به اينكه قيمت x8 الان 170 تومان هستش خريدش بصرف هستش . فقط احتمال خز شدن داره كه جيو هم تا چند ماه ديگه همينطور مي شه .
و اختلاف قيمت 60 توماني با جيو داره كه ديگه خودت بايد نيازاتو برآورد كني كه كدوم بهتره .
عزيز ولي همچين موضوعي را داخل تاپيك مشاوره باز كن .
موفق باشي
سفیدشو از نمایندگی پارک ملت 266 گرفتم!
توی برنامه مارکت میرم چند دقیقه لودینگ می زنه ، بعد میاد بیرون ، قضیه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)