[QUOTE=farhad moradi;6514786]6VQ3TP1
خدمت شما
[QUOTE=farhad moradi;6514786]6VQ3TP1
خدمت شما
[QUOTE=Armin1370;6515225]خدمت شما
![]()
[QUOTE=farhad moradi;6515379]
ممنون ، فقط من وایرلسم وصله برای بلوتوث باید جفتشو نصب کنم ؟
[QUOTE=Armin1370;6515965]منظورتو متوجه نشدم. همین که علامت زدم 1 درایوره . هم مربوط به وایرلسه هم بلوتوث
[QUOTE=farhad moradi;6516657]درسته درسته من اشتباه فهمیدم منظورتون رو ، باشه ممنون تستش می کنم امیدوارم جواب بده ، بازم ممنون از لطفتون ...
*** موقع نصب این ارور رو داد ، باید چیکار کنم ؟ ***
Last edited by Armin1370; 02-10-2011 at 09:31.
[QUOTE=Armin1370;6516880]این ارور رو تا حالا ندیده بودم. ویندوزتون چن بیتیه؟
من حدود 1 ماه پیش کانفیگ i5 شو خریدم ، الان مانیتورش مشکل پیدا کرده متاسفانه گارانتی ش هم متقلب بود و جمع کرده رفته
توی تهران کجا برای تعمیرش معتبرتره ببرم ؟
دوست دارم دوستانی که گارانتی متفرقه رو بخاطر چند تومن انتخاب میکنن این پست رو بخونن. فرق گارانتی اصلی با گارانتی یه فروشگاه اینه.
شما میتونید ببرید پیش زیگورات براتون درست کنه. همین الان پرسیدم و براتون درستش میکنن و هزینشو ازتون میگیرن.
متاسفانه من فکر میکردم خود فروشگاه گارانتی کنه بهتره چون گارانتی های مشهور معمولا سرشون شلوغه و خیلی زمانبره ولی این دسترسی بهش راحتتره همیشه میشه گیرش آورد ، اما یه درصدم فکرشو نمیکردم که یارو جمع کنه در بره!!!
زیگورات با اینکه میگه ساعت کاریش تا 5 عصره ولی من ساعت 3 زنگ زدم کسی جوابمو نداد ! ولی به امرتات زنگ زدم گفتن فردا بیار مشکلی نیست ...حالا نمیدونم به امرتات چقدر میشه اطمینان کرد که قطعه اوریجینال بندازه نه متفرقه و اینکه قیمتو دولا پهنا حساب نکنه ؛ زیگورات آدرسشم آفریقاست یه مقدار رفتنش برام سخته واسه همین ترجیح میدم برم امرتات ولی اگه دوستان فکر میکنن که اشتباه میکنم حتما بگید که برم همون زیگورات...واقعا من دیگه به هیچی نمیتونم اعتماد کنم!!
راستی نظرتون راجع به دل ایران چیه؟ اونم ادعا میکنه نمایندگی انحصاری دله !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)