من دیروز یه اسوس مدل N53S رو باسه یکی از دوستام خریدم و صدای اسپیکرش به نسبت خوب بود یعنی با مقایسه با 5742G از ایسر خیلی بهتر بود تو اسپیکرها هم مدل لنوو Y560 هم تو ریویوها در مورد اسپیکرهای خوبش زیاد خوندم
البته از لپ تاپ نمیشه زیاد توقع کیفیت و بلندی صدا رو داشت اما اگر هم صدا کم باشه حتما باید یه اسپیکر اکسترنال گرفته بشه که مشکلات خودش رو داره (جابجایی و گرفتن جا)
در کل یه مقدار در این مدل مردد هستم چون تا بحال با لپ تاپ های اچ پی کار نکردم از طرفی هم چون نمایندگی نداره یه مقدار در مورد ریفر بودنش آدم رو به شک میندازه به این دلیل که HP مطمئنا به خاطر تحریمها بصورت قاچاق وارد میشه و همین دلیل باعث میشه مصرف کننده فکرش معطوف به این قضیه بشه
در مورد قیمت دوستان کسی اشاره نکرد این لپ تاپ رو تو تهران کف قیمتش چند هست و از کجا میشه یه خرید مطمئن داشته باشم ؟
راستی مدل دقیق رمها و هارد این لپ تاپ چیه ؟ اگه میشه با CPU-Z یکی از دوستان مدل دقیق رو ببینه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم .
.gif)
.gif)
اسپیکر n53 sv و sn هم bang and olufsen هستند که جز برند های خیلی خوب و حرفه ای تو زمینه صدا هست
کلا اسوس و HP با برند های معتبری تو زمینه صدا کار میکنن قبلا هم HP رو مدل هاش از اسپیکر های harman kardon استفاده میکرد و تو این ضمینه حرفه ایه و در مورد تصویر هم که HP یکی از بهترین مانیتور ساز های جهانه که از PC و مانیتور هاش اکثرا برای کارهای صنعتی و طراحی استفاده میشه و نمونه بارزش هم در خط تولید و بخش طراحی شرکت مرسدس بنز میشه دید

ولی کلا به نظر من این لپ تاپ تو اکثر موارد از n53 های اسوس بهتره
هم تو تصویر-صدا-گرافیک-رم و ......
در مورد ریفر بودن هم که تا حالا کسی مشکلی نداشته و فعلا ریفر این لپ تاپ وارد نشده و همینطور در مورد مشکل سندی بریج هم با اینکه تو برنامه cpu-z ورژن B2 خورده ولی با توجه به اطلاعیه HP در مورد سندی بریج لپ تاپ همه بچه ها سالم بوده --من خودم لپ تاپم رو همون هفته اول که اومد ایران خریدم و جزو اولین سری های وارد شده بود و احتمال مشکل دار بودن سندی بریحش خیلی زیاد بود حتی برای منم مشکلی نداشت
برای اطلاعات بیشتر در مورد ریفر های HP هم میتونی این دو تا پست رو بخونی و بعدش با اطمینان کامل خرید کنی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لحاظ کیفیت هم باید بگم من این لپ تاپ رو حدودا روزی 10-11 ساعت روشن میزارم و مثل یه PC ازش استفاده میکنم-و البته لپ تاپ HP داییم رو هم الان دارم میبینم که بعد از 5-6 سال داره مثل روز اولش کار میکنه

اگر می خوای از تهران بخری اگر دوست داشتی یه پ.خ بهم بده که آدرس جایی رو که ازش خرید کردم بهت بذم