تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 314 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم در مورد این لپ تاپ

1- با وجود نداشتن گارانتی درست و حسابی برای این لپ تاپ , آیا نمایندگی فروشی برای لپ تاپ های HP تو تهران هست یا خیر که بشه با لپ تاپ از نزدیک کار کرد و یه تست 5 دقیقه ای باهاش گرفت ؟ (مثل نمایندگیهای سازگار که تو نمایندگیهاش میشه با ASUS و Lenovo از نزدیک کار کرد و همه چیزش رو چک کرد )

2- امتیازی که ویندوز 7 آپدیت شده با آخرین درایورهای به روز شده به این لپ تاپ چقدره ؟ البته درسته که معیار درستی نیست اما میخوام بدونم .

3- کی پد این لپ تاپ آیا فارسی یا بهتر بگم عربی هم داره یا باید لیبل تهیه بشه ؟

4- کمترین قیمتی که میشه باسه این لپ تاپ (اگر بدون ویندوز - داس باشه) چقدره ؟

5- اسپیکرهای این لپ تاپ استریو (Left-Right) هست یا خیر ؟ کلا بلندی صداش خویه یا خیر ؟ و نیازی به اسپیکر جدا داره برای گوش کردن به آهنگ ؟

ممنون
    1. من جایی واسه تست ندیدم ولی از بابت خدمات خبالت راحت باشه تمام لوازم HP تو ایران پیدا میشه

2.این واسه لپ تاپ خودمه (6090ee) با آخرین آپدیت های ویندوز 7 و آپدیت درایور های کارت گرافیک ATI و بایوس و .... ( فقط کارت گرافیک intel وقت نکردم آپدیت کنم) و ساعت تست و تاریخ تست دوباره ویندوز 7 هم که پایین تصویر مشخصه

3. عربی داره.موقع تایپ هم میتونی touch pad رو غیر قعال کنی

4. بدون ویندوز نداره 70-80 % لپ تاپ های HP با ویندوز اورجینال هستن

5.برای بلندی صدا از 100 بهش 78 میدم و به JBL هم 95 (از لحاظ بلندی هم از خیلی از لپ تاپ ها سرتره)
    ولی از لحاظ تفکیک و کیفیت از 100 بهش 95 میدم و به JBL هم 70
    و از لحاظ خروجی صدا هم از 100 بهش 100 میدم و به دل xps هم 75-78
    کلا از لحاظ صدا کاملا حرفه ایه اسپیکر و کارت صداش ( یا بهتره بگم چیپ صداش،چون کارت صدا تو لپ تاپ جا نمیشه) beats هست و تعداد اسپیکر ها 4 تا ست و 2 تا هم خروجی صدا داره که برای داشتن بهترین صدا بهتره از هدفون های حرفه ای برای گوشی دادن با این لپ تاپ استفاده کنی چون هر هدفون توانایی و کشش این خروجی رو نداره
    برای آشنایی بهتر با beats هم میتونی این پست رو بخونی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم اسپیکر ها و خروجی صداش

اگر در حد صدای یه لپ تاپ انتظار دارید باید بگم که نیازی به اسپیکر نداره

Last edited by d.b23; 04-06-2011 at 21:07.

2. 6 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اینم نشد!!! خیلی عجیبه!
    به نظر شما مشکل چیه؟؟؟
    والا مال من که ورژن اولش F.04 یا F.05 بود (دقیق یادم نیست) که با ورژن F.06 آپدیتش کردم الانم دوباره آپدیتش کردم شد F.14

حالا شما می گی ورژن بایوس لب تابتون از اول F.06 بوده جای تعجبه !!!! می شه بگی اون 3 رقم سریال دستگاهتون چنده؟

در ضمن مدل لپ تابتون دقیقا اینه؟ HP Pavilion dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من دیروز یه اسوس مدل N53S رو باسه یکی از دوستام خریدم و صدای اسپیکرش به نسبت خوب بود یعنی با مقایسه با 5742G از ایسر خیلی بهتر بود تو اسپیکرها هم مدل لنوو Y560 هم تو ریویوها در مورد اسپیکرهای خوبش زیاد خوندم
    البته از لپ تاپ نمیشه زیاد توقع کیفیت و بلندی صدا رو داشت اما اگر هم صدا کم باشه حتما باید یه اسپیکر اکسترنال گرفته بشه که مشکلات خودش رو داره (جابجایی و گرفتن جا)

در کل یه مقدار در این مدل مردد هستم چون تا بحال با لپ تاپ های اچ پی کار نکردم از طرفی هم چون نمایندگی نداره یه مقدار در مورد ریفر بودنش آدم رو به شک میندازه به این دلیل که HP مطمئنا به خاطر تحریمها بصورت قاچاق وارد میشه و همین دلیل باعث میشه مصرف کننده فکرش معطوف به این قضیه بشه

در مورد قیمت دوستان کسی اشاره نکرد این لپ تاپ رو تو تهران کف قیمتش چند هست و از کجا میشه یه خرید مطمئن داشته باشم ؟

راستی مدل دقیق رمها و هارد این لپ تاپ چیه ؟ اگه میشه با CPU-Z یکی از دوستان مدل دقیق رو ببینه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

والا مال من که ورژن اولش F.04 یا F.05 بود (دقیق یادم نیست) که با ورژن F.06 آپدیتش کردم الانم دوباره آپدیتش کردم شد F.14

حالا شما می گی ورژن بایوس لب تابتون از اول F.06 بوده جای تعجبه !!!! می شه بگی اون 3 رقم سریال دستگاهتون چنده؟

در ضمن مدل لپ تابتون دقیقا اینه؟ HP Pavilion dv6-6090ee
    آره بابا دیگه در اون حد میدونیم!! مدلش همینه روی کارتونش هم همینو نوشته!!
    اینم سریال 5CH1141088
    سه رقمش 114
    توی سایت HP هم چک کردم درست بود!!

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من دیروز یه اسوس مدل N53S رو باسه یکی از دوستام خریدم و صدای اسپیکرش به نسبت خوب بود یعنی با مقایسه با 5742G از ایسر خیلی بهتر بود تو اسپیکرها هم مدل لنوو Y560 هم تو ریویوها در مورد اسپیکرهای خوبش زیاد خوندم
    البته از لپ تاپ نمیشه زیاد توقع کیفیت و بلندی صدا رو داشت اما اگر هم صدا کم باشه حتما باید یه اسپیکر اکسترنال گرفته بشه که مشکلات خودش رو داره (جابجایی و گرفتن جا)

در کل یه مقدار در این مدل مردد هستم چون تا بحال با لپ تاپ های اچ پی کار نکردم از طرفی هم چون نمایندگی نداره یه مقدار در مورد ریفر بودنش آدم رو به شک میندازه به این دلیل که HP مطمئنا به خاطر تحریمها بصورت قاچاق وارد میشه و همین دلیل باعث میشه مصرف کننده فکرش معطوف به این قضیه بشه

در مورد قیمت دوستان کسی اشاره نکرد این لپ تاپ رو تو تهران کف قیمتش چند هست و از کجا میشه یه خرید مطمئن داشته باشم ؟

راستی مدل دقیق رمها و هارد این لپ تاپ چیه ؟ اگه میشه با CPU-Z یکی از دوستان مدل دقیق رو ببینه و اینجا بزاره خیلی ممنون میشم .

اسپیکر n53 sv و sn هم bang and olufsen هستند که جز برند های خیلی خوب و حرفه ای تو زمینه صدا هست
    کلا اسوس و HP با برند های معتبری تو زمینه صدا کار میکنن قبلا هم HP رو مدل هاش از اسپیکر های harman kardon استفاده میکرد و تو این ضمینه حرفه ایه و در مورد تصویر هم که HP یکی از بهترین مانیتور ساز های جهانه که از PC و مانیتور هاش اکثرا برای کارهای صنعتی و طراحی استفاده میشه و نمونه بارزش هم در خط تولید و بخش طراحی شرکت مرسدس بنز میشه دید

ولی کلا به نظر من این لپ تاپ تو اکثر موارد از n53 های اسوس بهتره
    هم تو تصویر-صدا-گرافیک-رم و ......

در مورد ریفر بودن هم که تا حالا کسی مشکلی نداشته و فعلا ریفر این لپ تاپ وارد نشده و همینطور در مورد مشکل سندی بریج هم با اینکه تو برنامه cpu-z ورژن B2 خورده ولی با توجه به اطلاعیه HP در مورد سندی بریج لپ تاپ همه بچه ها سالم بوده --من خودم لپ تاپم رو همون هفته اول که اومد ایران خریدم و جزو اولین سری های وارد شده بود و احتمال مشکل دار بودن سندی بریحش خیلی زیاد بود حتی برای منم مشکلی نداشت
    برای اطلاعات بیشتر در مورد ریفر های HP هم میتونی این دو تا پست رو بخونی و بعدش با اطمینان کامل خرید کنی

کد:
    کد:
    از لحاظ کیفیت هم باید بگم من این لپ تاپ رو حدودا روزی 10-11 ساعت روشن میزارم و مثل یه PC ازش استفاده میکنم-و البته لپ تاپ HP داییم رو هم الان دارم میبینم که بعد از 5-6 سال داره مثل روز اولش کار میکنه

اگر می خوای از تهران بخری اگر دوست داشتی یه پ.خ بهم بده که آدرس جایی رو که ازش خرید کردم بهت بذم
    Last edited by d.b23; 05-06-2011 at 08:40.

7. 6 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آره بابا دیگه در اون حد میدونیم!! مدلش همینه روی کارتونش هم همینو نوشته!!
    اینم سریال 5CH1141088
    سه رقمش 114
    توی سایت HP هم چک کردم درست بود!!
    من که دیگه عقلم به جایی قد نمی ده!!!!

1. من جایی واسه تست ندیدم ولی از بابت خدمات خبالت راحت باشه تمام لوازم HP تو ایران پیدا میشه

2.این واسه لپ تاپ خودمه (6090ee) با آخرین آپدیت های ویندوز 7 و آپدیت درایور های کارت گرافیک ATI و بایوس و .... ( فقط کارت گرافیک intel وقت نکردم آپدیت کنم) و ساعت تست و تاریخ تست دوباره ویندوز 7 هم که پایین تصویر مشخصه

چرا برای من Processor رو زده 7.4 !!!!!؟؟؟؟

در ضمن تاریخ تست هم یه ماه جلوی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون بابت توضیحات و عکسهایی که زحمت آپ کردنش رو کشیدید

کاملا متقاعد شدم در مورد این مدل و سوال آخر :

اگر بخوام یه کانفیگ دیگه دقیقا مثل مدل 6090ee انتخاب کنم که از نظر طراحی بدنه , مدل کیبرد , رنگ و ... میخوام دقیقا همین باشه اما با رم 4 و هارد 500 و دقیقا همین پردازنده و گرافیک 6770M , کدوم مدل میشه و قیمتش چنده ؟

راستی آدرس اونجایی هم که شما خریدید با تلفن تو پ خ لطف کنی ممنون میشم .

بازم تشکر

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون بابت توضیحات و عکسهایی که زحمت آپ کردنش رو کشیدید

کاملا متقاعد شدم در مورد این مدل و سوال آخر :

اگر بخوام یه کانفیگ دیگه دقیقا مثل مدل 6090ee انتخاب کنم که از نظر طراحی بدنه , مدل کیبرد , رنگ و ... میخوام دقیقا همین باشه اما با رم 4 و هارد 500 و دقیقا همین پردازنده و گرافیک 6770M , کدوم مدل میشه و قیمتش چنده ؟

راستی آدرس اونجایی هم که شما خریدید با تلفن تو پ خ لطف کنی ممنون میشم .

بازم تشکر
    خواهش میکنم
    میشه 6070
    فکر کنم قیمتشم حدود 1300 تا 1360 باشه
    کلا مدل هاش اینجوریه
    dv6-6050ee
    dv6-6070ee
    dv6-6080ee
    dv6-6090ee
    شاید یه مدل رو جا انداخته باشم
    تو همه این مدل ها فقط 6090 بلو -ری داره

11. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    خونمون !

پيش فرض

یک مشکلی که این لپ تاپ داره و کلا لپ تاپ های HP دارن اینه که یک مقدار بیشتر داغ میکنن

لپ تاپ 6090 من بعد از نیم ساعت که باهاش کار میکنم سمت چپ کنار تاچ پدش گرم میشه و این رو اعصابه ! (البته بدون کول پد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از دوست خوبمون d.b23 بخاطر توضيحات كامل و جامعي كه به بچه ها ميدن تشكر ميكنم
    Last edited by arashkhan56; 05-06-2011 at 01:46.

14. 3 کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •