تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 96 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دیروز یه اپدیت 9 مگی اومده بود فقط software number شد 1.45.415.5 من که تفاوتی احساس نکردم ولی قطعا رفع باگ بوده
    ........................

راستش من کلی تحقیق کرده بودم و دیگه مصمم بودم دیزایر اس بگیرم، سه هفته پیش هم رفتم برای خرید تو دستم گرفتم دیدم خیلی ظریفه (البته دنبال ظرافتم بودم و دوستان هم تو همین قضیه راهنماییم کردن و حقم داشتن) ولی راستش بعدش که تو دستم گرفتم حس کردم بخاطر کوچیک بودنش صفحه اش شاید تو خوندن مثلا پی دی اف و صفحات وب به مشکل بربخورم و دیدم هنوز جا داره و میتونم بزرگتر از اینم تو دستم بگیرم. واسه همین گفتم یکم دیگه صبر کنم سنسیشن بگیرم. مخصوصا که قیمتها هم دوباره بالا رفته بود!!!
    اما الان با خوندن پستها یکم دوباره مردد شدم.

یکی گفت سنسیشن فارسیش با اینکه گارانتیه اصله درست نوشته نمیشه و جداجدا مینویسه. درباره تاچش اینو گفتن و ..
    الانم که دوباره مدلهای جدیدترش اومد و ....!!!!!
    خلاصه اینکه ممنون میشم راهنماییم کنین و ایراداتشو بگید تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم.
    ممنون
    اخه فارسیش جدا جدا میشه شد مشکل ؟ شما که تحقیق کردی الان مشکلت چیه ؟ دودلی ؟ عزیز من بارها تو همین سایت گفتم بازم میگم این گوشی هیچ مشکلی نداره مشکلاتش مربوط میشه به سری اول الان گوشی هایی که تو بازاره مشکل نداره اصلا هم اس 2 خوبه هم sensation هرکدوم که به دلت می شینه همونو بردار
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 17-10-2011 at 09:34.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

دیروز یه اپدیت 9 مگی اومده بود فقط software number شد 1.45.415.5 من که تفاوتی احساس نکردم ولی قطعا رفع باگ بوده
    ........................

اخه فارسیش جدا جدا میشه شد مشکل ؟ شما که تحقیق کردی الان مشکلت چیه ؟ دودلی ؟ عزیز من بارها تو همین سایت گفتم بازم میگم این گوشی هیچ مشکلی نداره مشکلاتش مربوط میشه به سری اول الان گوشی هایی که تو بازاره مشکل نداره اصلا هم اس 2 خوبه هم sensation هرکدوم که به دلت می شینه همونو بردار
    اون آپدیت نه مگی برای رفع حفره های امنیتی سنس بود که چند وقت پیش بهش اشاره شده بود htc ام سریع درستش کرد که جای بحث نمونه واسش و فعلا برای ورژن های اروپاست این آپدیت...

ردجواب دوستمونم بگم که منظورت از ظرافت Dessire S چی هست احتمالا منظورت رو ضعیف بودنه بدنه که نیست؟
    3.7 اینچ یکی از ایده آل ترین صفحه نمایش هاست... اپل هنوز از صفحه های 3.5 اینچی استفاده میکنه و استدلالش هم این هست که وقتی شما داری تو خیابون با گوشی کار میکنی نمیتونی با شصتت کل گوشی رو لمس کنی یعنی به همه جای گوشی دسترسی نداری خوب راستم میگه من الانم یه دستی با گلکسی اس سختمه کار کردن به این عکس توجه کن

3. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

........................

شاید واسه شما مهم نباشه ولی واسه من مهمه چون همه کارم با فارسیه
    خیلی ممنون از راهنمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون آپدیت نه مگی برای رفع حفره های امنیتی سنس بود که چند وقت پیش بهش اشاره شده بود htc ام سریع درستش کرد که جای بحث نمونه واسش و فعلا برای ورژن های اروپاست این آپدیت...

ردجواب دوستمونم بگم که منظورت از ظرافت Dessire S چی هست احتمالا منظورت رو ضعیف بودنه بدنه که نیست؟
    3.7 اینچ یکی از ایده آل ترین صفحه نمایش هاست... اپل هنوز از صفحه های 3.5 اینچی استفاده میکنه و استدلالش هم این هست که وقتی شما داری تو خیابون با گوشی کار میکنی نمیتونی با شصتت کل گوشی رو لمس کنی یعنی به همه جای گوشی دسترسی نداری خوب راستم میگه من الانم یه دستی با گلکسی اس سختمه کار کردن به این عکس توجه کن

نه منظورم همین کوچیک بودن و تو دست جاشدنشه..
    اینش برام مهم بود
    ولی یکی بهم گفت واسه کارکردن با اینترنت و مرور صفحات وب و خوندن پی دی اف و ... چون کوچیکه اذیت میشی. بزرگتر بهتره.
    منم تا به حال اسمارت فون نداشتم واسه همین اطلاعی ندارم دقیقا چطوریه
    گفتم اگه اینطور که میگن باشه خب تا یکم بزرگتر هم میتونم دستم بگیرم و برم سراغ سنسیشن

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

شاید واسه شما مهم نباشه ولی واسه من مهمه چون همه کارم با فارسیه
    خیلی ممنون از راهنمایی
    ورژن خاور ميانه هيچ مشكلي با فارسي نداره

7. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

قیمت جهانیه sen xe رو کسی میدونه؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

جالبه امروز سنسيشن بدون گارانتي 640 تومن و gs2 بدون گارانتي 630 تومن بود

10. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بچه ها یکی میشه برام توضیح بده رم گوشی رو عوض میکنید یعنی چی ؟
    بعدش من میخواستم ARC S بگیرم ولی HTC بیشتر دوست دارم الان میخوام یه Sensation بگیرم ، هرچیزی که مهمه راجع بهش راهنماییم کنید.....

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

بچه ها یکی میشه برام توضیح بده رم گوشی رو عوض میکنید یعنی چی ؟
    بعدش من میخواستم ARC S بگیرم ولی HTC بیشتر دوست دارم الان میخوام یه Sensation بگیرم ، هرچیزی که مهمه راجع بهش راهنماییم کنید.....
    فکر کنم منظورت عوض کردن رام هست...
    ببین گوشی های اندرویدی رو میشه رامشو عوض کرد(یه چیز تو مایه های عوض کردن ویندوز کامپیوتر فکر کنم متوجه شدی چی میگم) حالا این رام ها دو دسته ان یکی اونایی که خود شرکت واسه گوشیشاش میده بیرون که کامل ترین رام هست و تقریبا هیچ باگی نداره و خیلی پایدارو عالی هست یه سری دیگه رام هایی است که گروه ها و افراد خبره این کار درست میکنند واسه گوشی ها که بهشون کاستوم رام میگن این رام ها معمولا سرعت بالاتری دارند و یه سری قابلیت هایی که رام های اصلی ندارن ولی خب یه سری مشکلاتی هم دارن مثلا دوربین کیفیت بالایی تو این رام ها نداره به طور مثال و رام یه سری باگ هایی داره و شما توش بیشتر با فورس کلوز مواجه میشید امیدوارم به اندازه ی کافی توضیح داده باشم... حالا خودت که گوشی خریدی به مرور بیشتر آشنا میشی

در رابطه با سنسیشن هم چیز خاصی وجود نداره اگه میخوای بخری حواست باشه لوازم کامل باشه و گوشی رو کامل تست کن گوشیه خیلی خوبیه مشکل خاصی ام نداره مبارکت باشه

13. 3 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

فکر کنم منظورت عوض کردن رام هست...
    ببین گوشی های اندرویدی رو میشه رامشو عوض کرد(یه چیز تو مایه های عوض کردن ویندوز کامپیوتر فکر کنم متوجه شدی چی میگم) حالا این رام ها دو دسته ان یکی اونایی که خود شرکت واسه گوشیشاش میده بیرون که کامل ترین رام هست و تقریبا هیچ باگی نداره و خیلی پایدارو عالی هست یه سری دیگه رام هایی است که گروه ها و افراد خبره این کار درست میکنند واسه گوشی ها که بهشون کاستوم رام میگن این رام ها معمولا سرعت بالاتری دارند و یه سری قابلیت هایی که رام های اصلی ندارن ولی خب یه سری مشکلاتی هم دارن مثلا دوربین کیفیت بالایی تو این رام ها نداره به طور مثال و رام یه سری باگ هایی داره و شما توش بیشتر با فورس کلوز مواجه میشید امیدوارم به اندازه ی کافی توضیح داده باشم... حالا خودت که گوشی خریدی به مرور بیشتر آشنا میشی

در رابطه با سنسیشن هم چیز خاصی وجود نداره اگه میخوای بخری حواست باشه لوازم کامل باشه و گوشی رو کامل تست کن گوشیه خیلی خوبیه مشکل خاصی ام نداره مبارکت باشه
    ممنون از توضیحات کاملت فقط گوشی چینی با تایوانیش فرقی داره ؟ تایوانیش هنوزم هست ؟ گارانتی یاس بگیرم یا بدون گارانتی ؟> ممکنه قیمتش تو ماه های بعد کمتر بشه ؟

15. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •