تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 156 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان یک سوال خدمت استاتید داشتم.

به نظر شما چقدر احتمال داره که اپل آیپد جدید رو امسال در کنفرانس پاییز معرفی کنه ؟ من تازه آیپد 2 گرفتم و هر کی میرسه میگه باید صبر میکردی اپل آیپد جدید ارائه میده ...

این رو که مطمئن هستیم که آیفون جدید معرفی میشه ولی از اونجایی که فروش آیپد الان بالاست و از نظر سخت افزار هم از همه رغیب ها حتی مدل های جدید پیشرفته تر هست خودم همچین فکر ندارم که امسال ارائه بده ...

دوست دارم نظر دوستان رو بدونم . . .
    فوق العاده بعیده. به احتمال بیش از 99.99 درصد حداقل تا شش هفت ماه دیگه (فوریه/مارچ 2012) شاهد آیپد جدیدی نخواهیم بود.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

یکی از این 2مدل مودم رو میتونید بخرید (یا مدلهای مشابه)

دوست عزيز توضيح دادم وايمكس من واسه شركت داتك هست ( ربطي به ايرانسل نداره) خود شركت يه مودم مجاني كوچولو بهم داده كه با يه كابل usb به لب تاپ وصل ميشه. الان كه تحقيق كردم ديدم ميشه يه شبكه adhoc وايرلس تو ويندوز ساخت كه با واي فاي آيپد بهش وصل شد اما مثل اينكه خيلي گير و گور داره. بازم ممنون از راهنماييت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا ویدئو تو یو تیوب دیدم که با استفاده از کیت دوربین فلش مموری به آیپد وصل میکردن . ولی جالب اینجا بود که بعضی ها را ساپورت میکرد ولی برای بعضی های دیگه میگفت :
    required too much power .
    برای چی همه مدل فلشی را ساپورت نمیکنه و کسی میدونه فقط چه مدل هایی را ساپورت میکنه ؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من چند تا ویدئو تو یو تیوب دیدم که با استفاده از کیت دوربین فلش مموری به آیپد وصل میکردن . ولی جالب اینجا بود که بعضی ها را ساپورت میکرد ولی برای بعضی های دیگه میگفت :
    required too much power .
    برای چی همه مدل فلشی را ساپورت نمیکنه و کسی میدونه فقط چه مدل هایی را ساپورت میکنه ؟
    خب بعضی از کول دیسک ها نیاز به منبع تغزیه دارند و طبعا" دستگاه نمی تونه خوب تغزیه کنه اونارو ...
    مثلا بعضی از USB HDD ها آداپتور دارن که فک کنم بشه وصل کرد ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بعضی از کول دیسک ها نیاز به منبع تغزیه دارند و طبعا" دستگاه نمی تونه خوب تغزیه کنه اونارو ...
    مثلا بعضی از USB HDD ها آداپتور دارن که فک کنم بشه وصل کرد ...
    آخه این ویدئو ایی که دیدم دو مدل فلش مموری وصل کرد که هر دو فکر کنم 4 گیگ بودن و شبیه به هم بودن ولی نمیدونم چرا یکی را ساچورت کرد و اون یکی را نه .
    کلا قانون خاصی داره که مثلا چی ساپورت میکنه ؟

و یه چیزه دیگه :
    اون device هایی را که بتونه ساپورت کنه ، هر چی توش باشه نشون میده ؟ ( مثلا عکس یا فیلم یا دیتا یا هر جی ؟ )

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان میخوام یه iPad 2 بگیرم . من تا حالا با دستگاههای Apple به هیچ عنوان کار نکردم اصلا نمیدونم این iTunes قضیش چی برای همین چندتا سوال دارم
    1. یعنی هرچی فایل ما بخواهیم از PC به ایپد و یا بلعکس انتقال بدیم باید با این نرم افزار اینکارو انجام بدیم ؟
    2. من شنیدم دوستان میگفتن وقتی میخوای بخری اگه طرف نرم افزار مجانی برات میریخت اینکارو بکن وگرنه نریز چون اگه به کامپیوترت خودت وصل کنی بعدا همه نرم افزارها پاک میشن چون تو itunes تو نیستن این یعنی چی دقیقا ؟ واقعیت داره یعنی مثلا با هر کامپیوتری که روش itunes نصبه نمی تونم ایپد رو بهش وصل کنم اگه وصل کنم نرم افزارهام میپره اگه میشه این قضیه رو خیلی روشن بگید چون من رو گیج کرده .
    3. راسته که حتی باتری ایپد رو هم نمیشه عوض کرد (تعمیرش که بماند ) .
    4. من اگه یه 16 گیگیشو بگیرم چقدر از این 16 گیگ در دسترسم هست (یعنی چقدرشو خود سیستم عامل دستگاه اشغال میکنه و چقدر میمونه) ؟
    5. حجیم ترین نرم افزار ایپد چند مگ میشه دقیقا و اکثر برنامهاش معمولا چند مگ حجم دارند .
    6. اینم درسته که Bluetooth دستگاه فقط برای ارتباط با کیبورد و موس اینجور دستگاهاس و نمیشه باهاش فایل انتقال داد ؟
    7. و در اخر این حرف راسته که اگه یک مثلا فیلمی رو با دوتا player مختلف در ایپد پخش کنیم حجم اشغالی اون فایل دو برابر میشه یعنی وقتی با یه نرم افزار دیگه هم باز میکنیم فیلم رو نرم افزار از اون فیلم یه کپی دیگه میگیره برا خودش و اینطوری حجم اشغالی فایل اگه 500 مگ بوده میشه 1000 مگ ؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم .
    ممنون میشم اینارو جواب بدید خیلی برام سوال شده اینها و میخوام قبل خرید این مسائل رو بدونم تا تصمیم نهایی رو بگیرم .
    Last edited by abc2; 25-08-2011 at 17:37.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان میخوام یه iPad 2 بگیرم . من تا حالا با دستگاههای Apple به هیچ عنوان کار نکردم اصلا نمیدونم این iTunes قضیش چی برای همین چندتا سوال دارم
    1. یعنی هرچی فایل ما بخواهیم از PC به ایپد و یا بلعکس انتقال بدیم باید با این نرم افزار اینکارو انجام بدیم ؟
    2. من شنیدم دوستان میگفتن وقتی میخوای بخری اگه طرف نرم افزار مجانی برات میریخت اینکارو بکن وگرنه نریز چون اگه به کامپیوترت خودت وصل کنی بعدا همه نرم افزارها پاک میشن چون تو itunes تو نیستن این یعنی چی دقیقا ؟ واقعیت داره یعنی مثلا با هر کامپیوتری که روش itunes نصبه نمی تونم ایپد رو بهش وصل کنم اگه وصل کنم نرم افزارهام میپره اگه میشه این قضیه رو خیلی روشن بگید چون من رو گیج کرده .
    3. راسته که حتی باتری ایپد رو هم نمیشه عوض کرد (تعمیرش که بماند ) .
    4. من اگه یه 16 گیگیشو بگیرم چقدر از این 16 گیگ در دسترسم هست (یعنی چقدرشو خود سیستم عامل دستگاه اشغال میکنه و چقدر میمونه) ؟
    5. حجیم ترین نرم افزار ایپد چند مگ میشه دقیقا و اکثر برنامهاش معمولا چند مگ حجم دارند .
    6. اینم درسته که Bluetooth دستگاه فقط برای ارتباط با کیبورد و موس اینجور دستگاهاس و نمیشه باهاش فایل انتقال داد ؟
    7. و در اخر این حرف راسته که اگه یک مثلا فیلمی رو با دوتا player مختلف در ایپد پخش کنیم حجم اشغالی اون فایل دو برابر میشه یعنی وقتی با یه نرم افزار دیگه هم باز میکنیم فیلم رو نرم افزار از اون فیلم یه کپی دیگه میگیره برا خودش و اینطوری حجم اشغالی فایل اگه 500 مگ بوده میشه 1000 مگ ؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم .
    ممنون میشم اینارو جواب بدید خیلی برام سوال شده اینها و میخوام قبل خرید این مسائل رو بدونم تا تصمیم نهایی رو بگیرم .
    اونایی که مطمئنم رو جواب میدم
    1.اره
    2.برنامه هاتون رو خودتون بریزید
    3.نه نمیشه(هیچکدوم از idevice ها باتریشون تعویض نمیشه)
    4.دقیق نمیدونم ولی خیلی کم(12-13).قبلا بچه ها تو همین تاپیک گفتن بگردی پیدا میکنی.ولی کلا 16 خیلی کمه
    5.از نرم افزارهای 1 مگی هست تا فکر کنم بازیهای 800 مگی ولی کلا بازیها و نرم افازرهای مخصوص ایپد نصبت به نسخه ایفونشون حجم بیشتری دارن
    6.اره(انگار قبلا یه برنامه بوده که برای ارسال فایل خوب کار میکرده ولی روی فریمورهای جدید کار نمیکنه)
    7.اره چون هر برنامه ای برای خودش library داره
    البته اینم به هیچ وجه مشکل به حساب نمیاد.با یه مدیریت خوب هیچ وجه شما یه فایل رو تو دو تا پلیر نمیریزید

9. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اونایی که مطمئنم رو جواب میدم
    1.اره
    2.برنامه هاتون رو خودتون بریزید
    3.نه نمیشه(هیچکدوم از idevice ها باتریشون تعویض نمیشه)
    4.دقیق نمیدونم ولی خیلی کم(12-13).قبلا بچه ها تو همین تاپیک گفتن بگردی پیدا میکنی.ولی کلا 16 خیلی کمه
    5.از نرم افزارهای 1 مگی هست تا فکر کنم بازیهای 800 مگی ولی کلا بازیها و نرم افازرهای مخصوص ایپد نصبت به نسخه ایفونشون حجم بیشتری دارن
    6.اره(انگار قبلا یه برنامه بوده که برای ارسال فایل خوب کار میکرده ولی روی فریمورهای جدید کار نمیکنه)
    7.اره چون هر برنامه ای برای خودش library داره
    البته اینم به هیچ وجه مشکل به حساب نمیاد.با یه مدیریت خوب هیچ وجه شما یه فایل رو تو دو تا پلیر نمیریزید
    دوست عزیز ممنون از پاسختون فقط اگه میشه راجع به مورد 3 خیلی بیشتر توضیح بدید من میخوام که متوجه بشم این قضیه چیه ممنون یه سوال دیگه هم برام پیش اومد میخواستم بدونم ایپد فرمت flv رو هم می تونه اجرا کنه چون من با این فرمت خیلی کار میکنم . تشکر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توضیح بیشتری نیست
    باتری قابل تعویض نیست ولی مطمئنا انقدر کیفیتش خوب هست که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه
    flv رو هم خود ایپد نمیتونه ولی همه پلیرها (مثل avplayer یا buzzplayer) میتونن پخش کنن

12. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

آیا به من آیپد2 دست دوم فروخته شده؟
    من که امروز آیپد 2 مدل 16gb+3g را گرفتم ولی هنوز چیز.پی .اننگرفتم ولی به زودی...
    این مدل 870 تومان برام آب خورد و یک موردی که اعصابم را بهم ریخته این هست که تو جعبه کابل hdmi به داکش نبود بعدش هم اول که خواستم دستگاه رو روشن کنم قفل بود و نکته بعدی نصب 13 آیکون +4 تا رو نوار وظیفه به صورت پیشرفض بود الته دستگاه پلمپ بود و هیچ خش و .. نداشت ولی نمیدونم چرا ته دلم میگه آیپد نو نبوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •