تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 99 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها واقعا ممنون از توجهتون.
    اهان!! من فک کردم چون سربازی ندارین،خوب گواهینامه هم ندارین!! اخه همه مثل خودم خونشون زیادی قرمز نیست که سربازی معاف بشن!! شرمنده بابت حدس اشتباه و پیشنهاد دادن از روی حدس اشتباه!

حالا کسی در مورد این بیزنس 17 تومنی ما نظر نداره؟! خونواده میگن بزنم تو کار خرید و فروش ماشین!(علاوه بر اون 17 تومن،خودم هم یه سمند ال ایکس 0 دارم که میتونم بذارم روش!!)....
    یا حتی تو کار اهن الات وسیمان و اینا....(مخصوصا که کارخونه ی سیمان ایلام که نصف مملکت رو تامین میکنه اینجاست!)....

ولی من روح فروشندگی و خالی بندی ندارم! از اون می ترسم....

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اهان!! من فک کردم چون سربازی ندارین،خوب گواهینامه هم ندارین!! اخه همه مثل خودم خونشون زیادی قرمز نیست که سربازی معاف بشن!! شرمنده بابت حدس اشتباه و پیشنهاد دادن از روی حدس اشتباه!

حالا کسی در مورد این بیزنس 17 تومنی ما نظر نداره؟! خونواده میگن بزنم تو کار خرید و فروش ماشین!(علاوه بر اون 17 تومن،خودم هم یه سمند ال ایکس 0 دارم که میتونم بذارم روش!!)....
    یا حتی تو کار اهن الات وسیمان و اینا....(مخصوصا که کارخونه ی سیمان ایلام که نصف مملکت رو تامین میکنه اینجاست!)....

دشمنت شرمنده باشه داداش گلم/
    من اگر جای شما بودم بدون شک تمام پولم رو سکه میخریدم و میزاشتم 3/4/5 سال بمونه. میدونی بعد 3/4 سال چقدر سود میده بهت؟
    فقط سکه به نظر من.

یه اشناهامون یدونه از این ون های مسافر کشی خریده داده اجاره ماهی کلی پول میزنه به جیب. نمیگه چقدر میگیره ولی به نظرم ماهی یه تومن رو میگیره.البته من این کارو توصیه نمیکنم چون ریسکش بالاست و خودم هم چیزی ازش نمیدونم.

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها واقعا ممنون از توجهتون.
    گواهینامه رو سال 84 گرفتم اگر اشتباه نکنم. اون موقع که درس میخوندم با اشتغال به تحصیل تونستم بگیرم خوش بختانه.

مسافر کشی هم نمیشه کرد با این وضعیت بنزین.
    عجب گرفتار شدم.
    دوست عزيز چرا با توجه به حرف تعدادي ادم كه از حرفهاشون معلوم هست هيچ اطلاعي از اين كار ندارن حكم نميشه مسافركشي كرد براي خودتون صادر ميكنيد ؟
    بهتر هست از افراد مطلع به اين كار سوال كنيد

خريد و فروش ماشين يه روحيه خاصي مي خواد كه بايد داشته باشي و از ماشين هم سر در بياري ! ماشين دست دو زير قيمت بخري دستي بكشي روش و بفروشي ! البته اگه منظورت اين بوده باشه چون عده اي هم كه اين كارو بلد نيستن ماشين مينويسن و بعد ميفروشن خدارو شكر سودشم بدك نيست

5. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام لوگوس جان

چرا فکر می کنید منی که دارم پیشنهاد می دم هیچ اطلاعی ندارم
    علم غیب که ندارید !!!

من مسافرکشی هم کردم و توی اکثر کارها فعالیت داشتم و دوست دارم اطلاعی که دارم به دیگران هم بدم و در عین حال گفتم باید امکانات و شرایط خودتون هم بسنجید که من هیچ اطلاعی از این چیزهای شما ندارم

با تشکر

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

البته اگه منظورت اين بوده باشه چون عده اي هم كه اين كارو بلد نيستن ماشين مينويسن و بعد ميفروشن خدارو شكر سودشم بدك نيست

متاسفانه من از همین عده هستم!!!!
    اموزشگاه کامپیوتر و زبان و مسایل مربوطه چی؟! من خودم عشق کارمپیوترم از 10 سال پیش و زبان رو از 7 سالگی همزمان با فارسی شروع کردم به یادگیری....؟ البته برا گرفتن مجوز و خوب اگر نیاز بود،استاد میگیریم....

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام لوگوس جان

چرا فکر می کنید منی که دارم پیشنهاد می دم هیچ اطلاعی ندارم
    علم غیب که ندارید !!!

من مسافرکشی هم کردم و توی اکثر کارها فعالیت داشتم و دوست دارم اطلاعی که دارم به دیگران هم بدم و در عین حال گفتم باید امکانات و شرایط خودتون هم بسنجید که من هیچ اطلاعی از این چیزهای شما ندارم

با تشکر
    چون شما همشهري اين دوستمون نيستيد و شهر با شهر تو اين زمينه فرق داره به همين سادگي

متاسفانه من از همین عده هستم!!!!
    اموزشگاه کامپیوتر و زبان و مسایل مربوطه چی؟! من خودم عشق کارمپیوترم از 10 سال پیش و زبان رو از 7 سالگی همزمان با فارسی شروع کردم به یادگیری....؟ البته برا گرفتن مجوز و خوب اگر نیاز بود،استاد میگیریم....
    اموزشگاه خيلي كار سخت و خيلي تجربه ميخواد به نظر من و واقعتش اينه كه اگه درست كار كني و حرفه اي باشي چند سال ديگه عالي ميشه (اگه هدف مند باشي ) اما گه براي پول كم بخواي بري جلو به جايي ميرسي كه مثلا 1 تومن ماهانه با كار زياد در مياري و اصلا نمي صرفه
    تو صفحات ابتدايي در مورد اموزشگاه صحبت كرديم اونارو بخوني دستت مياد

در مورد ثبت نام ماشين به نظر من كه سودش خوب هست من ماشين كه نوشتم 5 ماه تقريبا پولم خوابيد البته قسمتيش و تيپ 2 برام در اومد فكر ميكنم 12،300 يادم نيست دقيقا و همون روز مشتري 14300 داشتم كه با خرج محضر 2 تومن سود داشت برام تو 5 ماه كه البته اگه شانسم داشته باشي ماشينو دير بهت تحويل بدن روزي فكر كنم 100 تومن حدودا جريمه بهت ميدن :دي

9. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

my.lejend عزیز من بهت توصیه میکنم یه آشنا پیدا کن و برو توی تاکسی سرویس فعلا مشغول شو تا یه کار بهتر پیدا کنی.سهمیه بنزین هم بهت میدن

11. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

my.lejend عزیز من بهت توصیه میکنم یه آشنا پیدا کن و برو توی تاکسی سرویس فعلا مشغول شو تا یه کار بهتر پیدا کنی.سهمیه بنزین هم بهت میدن
    سلام.
    داداش گلم واقعا ممنون از توجهتون و اینکه وقت میگذارید و راهنمائی میکنید.
    حقیقتش امروز توی همین فکر بودم. یه اشناهامون اژانس داره. رفیق قدیمی بابام هست.
    گفتم اگر ماشین رو نفروختم به بابام بگم باهاش صحبت کنه برم اونجا اگر بشه.ازانس بهتر از مسافر کشی و چرخیدن الکی تو خیابون هست.
    بد شانسی اینه که به دلیل نیاز مالی و یه سری مشکلات 99% باید ماشین رو هم بفروشم.
    از اول قرار بود بفروشم ولی گفتم یه جوری پول ردیف میکنم و ماشین رو نمیفروشم .حالا با اینکه حدود 20 میلیون هم قرض گرفتم باز هم 10/15 میلیون کم دارم.
    بد جوری گرفتار شدم.ماشین بره واقعا کارم تمومه. چون قرار بود با ماشین کار کنم و این پول هایی رو که قرض گرفتم بدم اینم بره نمیدونم دیگه باید چجوری بدهی هام رو پس بدم.
    ماشین قسطی هم نمیتونم بخرم چون اگر هم پولی در بیارم باید بدهی هام رو بدم و نمیتونم قسط ماشین بدم.

باید حسابی تحقیق کنم ببینم راهی هست که بتونم یه وام از بانک بگیرم. اگر بشه خیلی عالی میشه.

بچه ها اژانش درامدش چجوری تقسیم میشه؟ مثلا اگر من یه پارت مسافر ببرم بشه 4 هزار تومن چقدرش به من و چقدرش به اژانس میرسه؟
    ماشینم رو هم حتما باید خط شطرنجی بندازم و علامت ازانس هم بزنم رو درها؟
    بنزین چقدر میدن؟
    ساعت کاریش چقدره؟ با خودمه یا حساب کتاب داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چون شما همشهري اين دوستمون نيستيد و شهر با شهر تو اين زمينه فرق داره به همين سادگي
    دوست عزیز نمی دونم چرا شما تمایل دارید توی هر چیزی که دوستان راهنمایی می کنن اظهار نظر کنید و همین چیزی که الان گفتید من خودم توی پست شماره 689 همین تاپیک گفتم

ماي لجند جان

ببين اگر شيراز بودي مي گفتم نه ولي تهران نمي دونم روال مسافركشي به چه صورت هست ولي فكر نكنم واسه شما هم صرف كنه

شما فعلا بهترين كاري كه مي تونيد بكنيد اينه كه بريد براي يك شركت كار كنيد مثلا براي جابجايي و پخش بار و يا اينكه بريد تاكسي تلفني با اين وضعيتي كه مي گيد ولي اگر بتونيد دو گانه سوز كنيد شايد براتون بصرفه اگر بتونيد روزي دو بار بريد صف گاز كه وضعيت دسترسي شما به پمپ گاز هم اطلاعي ندارم
    مای لجند جان عزیز

شما نمی تونی از کسی ماشین بگیری و شریکی کار کنی !!!
    یعنی ماشین از اون و کار روی اون با شما !!!

سعی کنید تا اونجایی که می تونید وام نگیرید و متاسفانه توی دنیای امروز استقراض زیاد شده

با تشکر
    Last edited by aria_electric_fars; 26-01-2012 at 22:04.

14. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز نمی دونم چرا شما تمایل دارید توی هر چیزی که دوستان راهنمایی می کنن اظهار نظر کنید و همین چیزی که الان گفتید من خودم توی پست شماره 689 همین تاپیک گفتم

مای لجند جان عزیز

شما نمی تونی از کسی ماشین بگیری و شریکی کار کنی !!!
    یعنی ماشین از اون و کار روی اون با شما !!!

سعی کنید تا اونجایی که می تونید وام نگیرید و متاسفانه توی دنیای امروز استقراض زیاد شده

با تشکر
    نه داداش گلم.متاسفانه فعلا کسی رو سراغ ندارم که حاضر به همچین کاری باشه.
    اگر بشه وام بگیرم که 100% میگیرم چون واقعا مجبورم. وام بگیرم میتونم ماشین رو نفروشم و باهاش ماهی 700/800 در بیارم که این جوری میتونم تقریبا دوساله همه ی قرض هارو بدم و راحت بشم.
    فقط باید یه راهی برای گرفتن وام پیدا کنم. یکی از اشناها میگفت 10 میلیون وام میدن برای تعمیرات و نوسازی خونه. شنبه میرم پیگیر میشم ببینم داستانش چیه.
    یکی هم میگفت بانک سپه 4 میلیون وام میده برای خرید ماشین. دنبال اون هم میرم ببینم شرایطش چیه.

16. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •