با سپاس
دنبال این app می گشتم
ممنون از راهنماییتون
با سپاس
دنبال این app می گشتم
ممنون از راهنماییتون
سلام به دوستان
ظاهرا آپدیت neo هم اومد. منتها واسه همه ی neo ها با هم نیومده . اینم سایتی که واسه اونایی رو که اومده مشخص کرده :
talk.sonymobile.com/message/199355
اگه هر 2 , 3 روز یه بار به این سایت سر بزنید , میبینید که گوشی های جدید به این لیست در حال اضافه شدن هست.
تا اونجایی هم که من متوجه شدم , گفته بر اساس کشورها (که چون ما تحریمیم احتمالا آخرین نفریم.واسه من که هنوز تو لیست نبود) , گوشی ها در اولویت قرار می گیرن. اما اینکه واسه فلان کشور کی میاد , مشخص نیست.
اینم متن اصلیش:
We will however not be able to answer on questions like: "When will SI number XXXX-XXXX be added to this list?" or "when will country X get the update?"
راستی این لیست بر اساس SI number هست. خود سایت توضیح داده که چیه. (میگه کاور باتریو در بیارید. خود باتریو هم همینطور. اونوقت SI number رو میبینید. تو سایت یه عکس هم ازش گذاشته)
Last edited by sina.belyad; 04-06-2012 at 19:30.
اقا بعضی از سایتهای خارجی اپدیت 4.04 رو برای نئو گذاشتن - میخواستم ببینم با توجه به اینکه اون اپدیت مربوط به خاور میانه نیست - اگه من گوشیم رو از طریق اونا اپدیت کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
اگه بوت لودر گوشیتون انلاک هست میتونید با فلش تولز ، فایل رام 4.0.4 رو بگیرید و روی گوشیتون فلش کنید
دوستان من میخوام یه نیو وی بگیرم و ولی چون متاسفانه شهرستان هستم هر چی اینجا گشتم نبود واسه همین مجبورم اینترنتی سفارش بدم و الان تنها مشکلی که دارم اینه که هنوز گوشی رو از نزدیک ندیدم
مشکل ایجاست که اکثر سایت ها نوشتن که این گوشی به خاطر پلاستیک براقش خیلی زود پر از لک و اثر انگشت میشه و ظاهرا راحت هم پاک نمیشه
میخوام بدونم این مشکل تا چه حد وجود داره؟
اگه رنگ سفیدشو بگیرم چی؟اونم این مشکل رو داره؟
رنگ سیاهاش در چه حد لک و اثر انگشت برمیداره؟
یه چیز دیگه اینکه شنیدم بعد مدتی استفاده رنگ کناره های گوشی میپره؟ این تا چه حد درسته؟
فقط خواهشا زود جواب بدید اخه گوشیم تو لباس شویی جان به جان افرین تسلیم کرد الان گوشی ندارم میخوام زود سفارش بدم
Last edited by amir_70; 07-06-2012 at 09:14.
تا اونجایی که من میدونم , لک فقط روی رنگ مشکیش میمونه. من مشکیشو دارم (البته neo) باید بگم اصلا اینطور نیست. اثرات انگشت و لک و ... در حدی نیست که اذیت کنه. خیلی راحتم با یه پارچه ی نرم پاک می شه . در مورد رنگم بگم که بستگی به سلیقه داره. منم اول می خواستم نقره ای بگیرم اما موقع خرید هردوشونو وقتی کنار هم دیدم , به نظرم مشکیش خیلی شیک تر بود.
اگه رنگ تيره بگيري آره خيلي بده
زود خط خطي ميشه
ولي يه كاور پلاستيكي مشتي براش هست كه گوشي رو محافظت ميكنه ! به بهترين نحو
اگه ميتوني رنگ روشن بگير... خط خطي ميشه ولي ديگه پيدا نيست اينطوري
رنگ كناره هاي گوشي من كه نپريده چون كاور داشتم.... ولي بعيد ميدونم كه بره...
كلا اون كاوره رو بايد بگيري آخرش
اوکی
اخه مشکل اینجاست که من گوشیم از طلا هم ساخته بشه بازم قاب براش نمیگیرم کلا خیلی مخالف قابم فوق فوقش یه کیف محافظ بگیرم براش
من خودم سیاهشو دوست دارم بگیرم و با اوصافی که سینا خان گفتن ظاهرا مشکلی نیست
پس اقا ما رفتیم که شنیه یه سیاهشو بگیریم و به جمع نیو وی دارها بپیوندیم(البته موقت تا وقتی که ایفون 5 بیاد)
یک در اضافه بگیر خوب
ندیدم جایی تاحالا؟ داریم اصلا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)