تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 81 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 801

نام تاپيک: Xperia™ neo & neo V | گوشی های اندرویدی سونی اریکسون با دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برنامه GO SMS رو نصب کن یکی از هزار امکاناتاش همینه و حتی زمان نمایش هم میتونید تنظیم کنید اونم به صوت پاپ و تا اون رنگ (16 میلیون رنگ )و نوع و زمان چشمک زدن ال ای دی (روشن و خاموش شدن) کنار گوشی رو میتونید تنظیم کنید علاوه بر تنظیم ویبره بک اپ داره Favorite داره Private inbox داره خیلی امانات دیگه
    با سپاس
    دنبال این app می گشتم
    ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض آیسکیریم

سلام به دوستان

ظاهرا آپدیت neo هم اومد. منتها واسه همه ی neo ها با هم نیومده . اینم سایتی که واسه اونایی رو که اومده مشخص کرده :
    talk.sonymobile.com/message/199355

اگه هر 2 , 3 روز یه بار به این سایت سر بزنید , میبینید که گوشی های جدید به این لیست در حال اضافه شدن هست.
    تا اونجایی هم که من متوجه شدم , گفته بر اساس کشورها (که چون ما تحریمیم احتمالا آخرین نفریم.واسه من که هنوز تو لیست نبود) , گوشی ها در اولویت قرار می گیرن. اما اینکه واسه فلان کشور کی میاد , مشخص نیست.

اینم متن اصلیش:
    We will however not be able to answer on questions like: "When will SI number XXXX-XXXX be added to this list?" or "when will country X get the update?"

راستی این لیست بر اساس SI number هست. خود سایت توضیح داده که چیه. (میگه کاور باتریو در بیارید. خود باتریو هم همینطور. اونوقت SI number رو میبینید. تو سایت یه عکس هم ازش گذاشته)
    Last edited by sina.belyad; 04-06-2012 at 19:30.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بعضی از سایتهای خارجی اپدیت 4.04 رو برای نئو گذاشتن - میخواستم ببینم با توجه به اینکه اون اپدیت مربوط به خاور میانه نیست - اگه من گوشیم رو از طریق اونا اپدیت کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اقا بعضی از سایتهای خارجی اپدیت 4.04 رو برای نئو گذاشتن - میخواستم ببینم با توجه به اینکه اون اپدیت مربوط به خاور میانه نیست - اگه من گوشیم رو از طریق اونا اپدیت کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
    اگه بوت لودر گوشیتون انلاک هست میتونید با فلش تولز ، فایل رام 4.0.4 رو بگیرید و روی گوشیتون فلش کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض رنگ گوشی نیو وی

دوستان من میخوام یه نیو وی بگیرم و ولی چون متاسفانه شهرستان هستم هر چی اینجا گشتم نبود واسه همین مجبورم اینترنتی سفارش بدم و الان تنها مشکلی که دارم اینه که هنوز گوشی رو از نزدیک ندیدم

مشکل ایجاست که اکثر سایت ها نوشتن که این گوشی به خاطر پلاستیک براقش خیلی زود پر از لک و اثر انگشت میشه و ظاهرا راحت هم پاک نمیشه

میخوام بدونم این مشکل تا چه حد وجود داره؟

اگه رنگ سفیدشو بگیرم چی؟اونم این مشکل رو داره؟

رنگ سیاهاش در چه حد لک و اثر انگشت برمیداره؟

یه چیز دیگه اینکه شنیدم بعد مدتی استفاده رنگ کناره های گوشی میپره؟ این تا چه حد درسته؟

فقط خواهشا زود جواب بدید اخه گوشیم تو لباس شویی جان به جان افرین تسلیم کرد الان گوشی ندارم میخوام زود سفارش بدم

Last edited by amir_70; 07-06-2012 at 09:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان من میخوام یه نیو وی بگیرم و ولی چون متاسفانه شهرستان هستم هر چی اینجا گشتم نبود واسه همین مجبورم اینترنتی سفارش بدم و الان تنها مشکلی که دارم اینه که هنوز گوشی رو از نزدیک ندیدممشکل ایجاست که اکثر سایت ها نوشتن که این گوشی به خاطر پلاستیک براقش خیلی زود پر از لک و اثر انگشت میشه و ظاهرا راحت هم پاک نمیشهمیخوام بدونم این مشکل تا چه حد وجود داره؟اگه رنگ سفیدشو بگیرم چی؟اونم این مشکل رو داره؟رنگ سیاهاش در چه حد لک و اثر انگشت برمیداره؟یه چیز دیگه اینکه شنیدم بعد مدتی استفاده رنگ کناره های گوشی میپره؟ این تا چه حد درسته؟فقط خواهشا زود جواب بدید اخه گوشیم تو لباس شویی جان به جان افرین تسلیم کرد الان گوشی ندارم میخوام زود سفارش بدم
    تا اونجایی که من میدونم , لک فقط روی رنگ مشکیش میمونه. من مشکیشو دارم (البته neo) باید بگم اصلا اینطور نیست. اثرات انگشت و لک و ... در حدی نیست که اذیت کنه. خیلی راحتم با یه پارچه ی نرم پاک می شه . در مورد رنگم بگم که بستگی به سلیقه داره. منم اول می خواستم نقره ای بگیرم اما موقع خرید هردوشونو وقتی کنار هم دیدم , به نظرم مشکیش خیلی شیک تر بود.

7. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اگه رنگ تيره بگيري آره خيلي بده
    زود خط خطي ميشه
    ولي يه كاور پلاستيكي مشتي براش هست كه گوشي رو محافظت ميكنه ! به بهترين نحو
    اگه ميتوني رنگ روشن بگير... خط خطي ميشه ولي ديگه پيدا نيست اينطوري

رنگ كناره هاي گوشي من كه نپريده چون كاور داشتم.... ولي بعيد ميدونم كه بره...
    كلا اون كاوره رو بايد بگيري آخرش

9. 2 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

اوکی

اخه مشکل اینجاست که من گوشیم از طلا هم ساخته بشه بازم قاب براش نمیگیرم کلا خیلی مخالف قابم فوق فوقش یه کیف محافظ بگیرم براش

من خودم سیاهشو دوست دارم بگیرم و با اوصافی که سینا خان گفتن ظاهرا مشکلی نیست

پس اقا ما رفتیم که شنیه یه سیاهشو بگیریم و به جمع نیو وی دارها بپیوندیم(البته موقت تا وقتی که ایفون 5 بیاد )

11. این کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک در اضافه بگیر خوب

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

ندیدم جایی تاحالا؟ داریم اصلا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •