داداش لگ فیکس چیه؟![]()
داداش لگ فیکس چیه؟![]()
آقا چرا کلید کردین به مقایسه ی آرک و گالکسی اس2!
آقا آرک الان 640 و با عرضه ی گوشیهای دو هسته ای افت بیشتری پیدا میکنه!
فکر میکنید آرک و گالکسی توی یه بازه ی قیمتیند؟!
آرک یه گوشی تک هسته ایه در حالی که گالکسی یه گوشی دو هسته ایه!
فکر میکنید که اونها توی یک توان سخت افزارین؟!
چه معنی داره که دو تا گوشی کاملا متفاوت از هر لحاظ، که حتی توی یک موضوع هم با هم مشترک نیستند با هم مفایسه بشند آخه!
من عکسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که ملاحظه میکردم متوجه شدم دوربین آرک نویز زیادی داره و متوجه شدم که شاترش از s2 بازتره و نور بیشتری رو جذب میکنه
ولی در کل نویز s2 کمتره و به نظر من این مهمتره
مطمئن باشید نداره چون فرمت سیستمی این گوشی برخلاف گالاکسی1 ext4 هست
توی فرمت پارتیشن ها از rfs یا jfs خبری نیست و همه ext4nj و ext4 و ext2 هستن
خبری از عرضه نیست؟
انگار هنوز از کره بیرون نزده نه؟
ديروز 4 مي بود و قرار بود كه تو دبي عرضه بشه
كسي خبر داره كه اين اتفاق افتاده يا نه؟
باشه منم گفتم که اگه منطقی بگین ما قبول میکنیم من طبق عکس هایی که قبلا از این دو تا دیدم ارک رو بهتر دیدم اما با این عکس هایی که شماها گزاشتین واقعا حرفی واسه گفتن نداشت
در ضمن من اصلا هم متعصب نیستم تو جواب اون دوستمون
شما با مدرک نشون دادی که گالکسی بهتره منم قبول میکنم
حالا وقتی گالکسی هم اومد بهتر از این میشه قضاوت کرد
آقا من یه چیزی رو نمی فهمم!!! چرا اینقدر رو دیزاین آرک تاکید دارین!؟ باور کنید من از همون اول از قیافش خوشم نیومد، X10 ازش خوشگلتره.....
در ضمن یکی از مهم ترین فاکتور ها توی طراحی ارگونومیک هست......اگه سونی طراح بود، یکم بیشتر تو طراحی گوشیش دقت میکرد:
1. جای لنز دوربین.....
2. محل قرار دادن جک 3.5.....(که توی جیب شلوار دچار مشکل میشه و همینطور استهلاک کابل میره بالا!)
3. المان تنظیم صدا واسه گوشی به این درازی.....آخه شاتر دوربین هم اینقدر کوچیک نیست!!!
4....
اینجا داره از موضوع اصلی منحرف میشه بابا یکی درباره خود گالکسی بگه الان تو چه مرحله ای از فروشه اینایی که خریدن ازش راضی هستن در مورد اینا بحث کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)