تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 335 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من هم با گفته های مدیران هر دو شرکت موافق هستم من خودم فن COD هستم ولی این دلیل نمیشه چشمام رو ببندم و به طرفداران این بازی توهین کنم.ای بازی رو من بازی میکنم و همچنان رای مثبت من با این بازی هست مگه این که خلافش رو IW ثابت کنه و با ارایه یک بازی باور نکردنی و زیبا بتونه جلوی این بازی وایسه که من فعلا چیز خاصی ندید مگه این که یک سوپرایز باشه.ولی یک چیزی توی تصاویر bf3 بد جور رو مخم راه میره اخه اون درخت ها چی هستن.به قول دوستمون رشته فرنگی.ای بابا حالا نمیشد بهتر درستش میکردن چمن ها هم اصلا جالب نبود اما در کل بازی خوبی بود.نکته 100 مثبت این بازی تخریب پزیری و تاثیر در روند بازی هست.چیزی که در سری Cod اصلا وجود نداره.
    البته نسخه آلفا برای این هست که بیشتر روی گیم پلی بشه نظر داد تا گرافیک
    دقت داشته باشید در این نسخه هیچ گونه تنظیماتی برای تغییر گرافیک وجود نداره حتی شما برایتنس صفحه رو هم نمی تونید تنظیم کنید. بالاخره 3 ماه هم زمانی کمی نیست برای تصحیح مشکلات بازی ، خیلی ها بازی رو با تاخیر چند ماهه وارد می کنن.
    ما که شدیدا منتظر دیدن دو عنوان بی نظیر از این دو شرکت هستیم ، واقعا اینکه می گن رقابت باعث پیشرفت میشه رو به عینه میشه دید

2. 8 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

من کل تاپیک رو از اول خوندم به عنوان فن bf چندتا نکته میخام بگم

اول اینکه این فقط یک بازیه و فقط یک بازی .سازنده هاش درباره جریان داستان و اینکه کجاها اتفاق میفته تصمیم میگرن و ما فقط میتونیم بازی کنیم.

ایا بحث کردن درباره اینکه ایران توش هست ؟ یا چطوری ساختنش ؟ یا چطور بسازنش یا هرچی من گفتم ...فایده داره؟

خب نه! چرا؟ برای مثال در bf2 یک طرف درگیر با امریکا یک اتحادیه ساختگی اعراب بود که از ماشین جنگی روسیه استفاده میکرد در حقیقت همچین مفادی بین اعراب هست ولی فقط توی تئوری! حقیقت چیز دیگه ایه که اینجا جای باز کردنش نیست اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه. حتی نبرد های داخل بازی و نوع استفاده اون به واقیت شبیه نیست .تنها چیزی که باعث میشه من بازیش کنم شبیه بودن عناصر بازی به واقیعته (که الحق هم برای زمان خودش 2005 خیلی بود).خب پس چرا خود روسیه دشمن امریکا نبود!؟

من هم به دید یک علاقه مند نگاه میکنم و نظر میدم ولی نباید برای اونها تعیین تکلیف کنم.

اگر مثل من زیاد bf2 رو بازی کرده باشید میفهمید که هیچ تیمی توش برتری از لحاظ سلاح نداره. حتی اون چین با اون تفنگای بنجولش .مهم کار تیمیه و هر تیم که قوی باشه میبره و در حقیقت هم همینه.

از اونجایی که dice به گفته مسئولانش قرار به سمت real بره و با توجه به نوشته های بالا که خلافشو ثابت میکرده:

تا اینجا که من دیدم اونی که قرار جلوی امریکا وایسه هلیکوپتر Mi-28,24 داره همچنین su-37 (که همین الانش توی روسیه کاملا جایگزین نشده چه برسه فروشش به کشور دیگه) پس قطعا طرف امریکا ایران نیست چون هیچ کدوم از اینها رو نداره.

حالا که ایران منتفی شد پس قضیه مپ تهران و دشت کویر و فارسی حرف زدن چی میشه؟

هیچ کدوم از عکس ها نمایی از ایران و تهران و یا مرز کردستان نیست.برای سوال بالا فقط یک جواب هست اونهم هم اینه که سازنده های bf3 یک جای خیالی درست کردن که ایران رو هم توش جا کنن.

قرار نیست اگر ایران واقها هم توش بود خوشحالی کنیم که.

با این تفاسیر به نظر من اونها هم عمدا یه جای فرضی درست کردن که از طرف ایرانیها مورد انتقاد قرار نگیرن (و همچنین روسها در نسخه قبل) و این کار هوشمندانه ایه و اگر اخبار روز دنیا رو دنبال کنید میفهمید میخوان جوری درستش کنن که هر دو طرف رازی باشن.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9 مسابقه Battlefield در سایت VG247 : برنده به سوئد می رود

با شرکت در این مسابقه و برنده شدن در آن می توانید به کشور سوئد سفر کنید و از نزدیک در استدیوی DICE بازی Battlefield را تست کنید.

VG247

خوشحال است اعلام کند که دو نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه به قید قرعه همراه با اعضای سایت VG247 به کشور سوئد و شهر استکهلم (دفتر اصلی استدیوی DICE) سفر می کنند تا از نزدیک بازی Battlefield 3 را بازی کنند.
    پرواز شما در روز دوشنبه August 29 است و شما روز های سه شنبه و چهارشنبه را در مرکز اصلی EA DICE در شهر استکهلم در یک هتل 5 ستاره اقامت خواهید کرد.
    برنامه این سفر شامل موارد زیر است:
    بازی کردن بخش تک نفره
    انجام بخش چند نفره آنلاین بازی
    صحبت با سازندگان بازی
    مشاهده موتور بازی و بررسی قابلیت های آن
    شلیک با اسلحه های واقعی که در ساخت بازی از آن ها کمک گرفته شده است!

سوال مسابقه این است :
    در چه سالی بازی Battlefield 2 برای PC منتشر شد؟

2002
    2003
    2004
    2005

جواب خود را به این ایمیل ارسال نمایید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین شرکت در مسابقه:

1.مهلت نهایی برای ارسال جواب ها تا تاریخ جمعه 5th August تا ساعت 5pm به وقت بریتانیا خواهد بود.
    2.شما باید 18 سال به بالا و ساکن بریتانیا باشید.
    3. شما باید برای سفر به سوئد در تاریخ 29th-31st مشکل و محدودیتی نداشته باشید و همچنین گذرنامه معتبر انگلستان را داشته باشید.
    4.جایزه این مسابقه با پول نقد قابل تعویض نخواهد بود و حق فروش جایزه خود در صورت برنده شدن را ندارید.
    5.کارکنان Electronic Arts, DICE یا VG247 حق شرکت در این مسابقه را ندارند.
    6.هیئت داوری در نهایت با قرعه کشی برندگان نهایی را مشخص می کند

محتوای مخفی: منبع 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خوشحال است اعلام کند که دو نفر از شرکت کنندگان در این مسابقه به قید قرعه همراه با اعضای سایت VG247 به کشور سوئد و شهر استکهلم (دفتر اصلی استدیوی DICE) سفر می کنند تا از نزدیک بازی Battlefield 3 را بازی کنند.
    غلط کرده خوشحال است

اینم شد سوال ، خودشو مسخره کرده یا مارو ؟
    Jun 21, 2005 بود دیگه

دوستان جمع کنید دوتا دوتا بریم

بنده دوستان عزیز DICE رو دعوت می کنم به خطه سر سبز کردستان ، یه مسافر خونه سر کوچه با کریم سگ پز ،شبا میریم بیرون هم با اسلحه های بازی به صورت واقعی کار کنند هم با اسلحه های آینده آشنا بشن ، یه دور ایران هم میزنن خوبه براشون تنوعه قشنگ با موتورش هم آشنا میشن، ، طرف می خواد پسرخالشو ورداره ببره اطلاعیه عمومی داده ، والا
    Last edited by SIMON137; 01-08-2011 at 21:33.

7. 5 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

2.شما باید 18 سال به بالا و ساکن بریتانیا باشید.
    3. شما باید برای سفر به سوئد در تاریخ 29th-31st مشکل و محدودیتی نداشته باشید و همچنین گذرنامه معتبر انگلستان را داشته باشید.

کسی که تو انگلیسه ..خل نیست که بیاد تو این مسابقه شرکت کنه!!!! با در دست داشتن ویزای شینگن به راحتی به سوئد , آلمان , فرانسه و تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسافرت میکنه معطلیش هم فقط گرفتن بلیط هواپیما هست اگر هم با ماشین برین که هیچی

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان اون هایی که Battlefield: Bad Company 2 رو بازی کردن چقدر از نظر گرافیکی به این نزدیک هست ؟ چون من دنبال یه بازی اکشن تو همین مایه ها بودم که با دیدن اسکرین شات های این بازی ( Battlefield 3 ) دهنم وا موند ! خیلی دوست دارم الان یه بازی تو همین مایه های Battlefield3 داشته باشم . به نظر شما چه بازی ای بخرم ؟ Battlefield: Bad Company 2 ارزشش رو داره ؟ ( با توجه به اینکه حدود 2 سال پیش منتشر شده )

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

دوستان اون هایی که Battlefield: Bad Company 2 رو بازی کردن چقدر از نظر گرافیکی به این نزدیک هست ؟ چون من دنبال یه بازی اکشن تو همین مایه ها بودم که با دیدن اسکرین شات های این بازی ( Battlefield 3 ) دهنم وا موند ! خیلی دوست دارم الان یه بازی تو همین مایه های Battlefield3 داشته باشم . به نظر شما چه بازی ای بخرم ؟ Battlefield: Bad Company 2 ارزشش رو داره ؟ ( با توجه به اینکه حدود 2 سال پیش منتشر شده )
    گرافیکش خیلی کمتره ولی قشنگه

11. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

Call of Duty Modern Warfare 1
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Call of Duty: Black Ops
    Battlefield: Bad Company 2

اینا خوبن ، اگه بازیشون نکردی ...

13. 2 کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

Call of Duty Modern Warfare 1
    Call of Duty Modern Warfare 2
    Call of Duty: Black Ops
    Battlefield: Bad Company 2

اینا خوبن ، اگه بازیشون نکردی ...
    ممنون ، هیچ کدوم رو بازی نکردم ، فقط یه سوال ، هدف من یه بازی جنگی هست که در زمان حال باشه ( نه جنگ های جهانی باشه و نه جنگ های خیالی آینده ) و همچنین سلاح های مدرن امروزی توش باشه . آیا این 4 تا بازی همین شکلی هستن ؟ در ضمن کدومشون جدید تر هست ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون ، هیچ کدوم رو بازی نکردم ، فقط یه سوال ، هدف من یه بازی جنگی هست که در زمان حال باشه ( نه جنگ های جهانی باشه و نه جنگ های خیالی آینده ) و همچنین سلاح های مدرن امروزی توش باشه . آیا این 4 تا بازی همین شکلی هستن ؟ در ضمن کدومشون جدید تر هست ؟
    همش جدیده!شما بگیر به جا یه دست دو دست تا آخرش میری: دی

16. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •