میشه واسه این ورژن یه کرک معرفی کنید ؟
کرک های بالای صفحه همه پاک شدن .
میشه واسه این ورژن یه کرک معرفی کنید ؟
کرک های بالای صفحه همه پاک شدن .
این رو تست نکردم بریزین ببینین کار میده.
اگر کار نکرد از سایت پایین آخرین نسخه رو دانلود کنید(مراحلی که رفتین از بین نمی ره) و نصب کنید.(قبلش قبلی رو معمولی پاک کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستاره ها رو از لینک پاک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pcsoft; 19-03-2012 at 12:34.
ورژن شمارو هم دانلود و نصب و کرک کردم و بعد از چند مرحله بازی دوباره کی میخواد ؟
اینم جواب نمیده :
THET-ALEV-LEFR-USWO
خب شما کی الکی بزن باید قبول کنه(کرک هم باید کرده باشین و اینترنت هم قطع باشه موقع اجرا)
نشد که نشد
چند بار هم آنینستال کردم و دوباره نصب کردم اما هر کی که میزنم میگه رجیستری فیل شده .
شما با پچ همراه بازی، بازی رو کرک کردید؟
اگر کردید باید 100% جواب بده.
خوب مشکل حل شد و این بازی رو هم تا مرحله آخر رفتم . ورژن جدید تر رو ندارید ؟
پ ن : مشکل از اینجا بود که کرک رو تحت قرنطینه ی آنتی ویروس ( اوست ) اجرا میکردم .
سلام..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز عرضه شد.
سلام.
آقا این ورژن Season رو من روی سه چهار تا کامپوتر داشتم امروز صبح همش خراب مراب شده اصلاًمعلوم نیس چشه....
همشون میگن ورژن کامل رو دریافت کنید میزنه:
Activate Full Version
راه حلی هس؟؟؟؟؟؟
همه مراحلشو پرپر کردم جون من هلپ!!!!!!!!
خوب باید بازی رو کرک بکنید یا سریال نامبر رو وارد کنید..سلام.
آقا این ورژن Season رو من روی سه چهار تا کامپوتر داشتم امروز صبح همش خراب مراب شده اصلاًمعلوم نیس چشه....
همشون میگن ورژن کامل رو دریافت کنید میزنه:
Activate Full Version
راه حلی هس؟؟؟؟؟؟
همه مراحلشو پرپر کردم جون من هلپ!!!!!!!!