hotel مود رو موقعی که با این کد هم وارد میشی inf0>menu>mute>power هم میاره ،فرقی داره با اون هتل مود؟
من از پست های اول متوجه نشدم باید برا --- دیقیقا باید چی رو فعال کرد؟
برا پخش فیلم چی؟
hotel مود رو موقعی که با این کد هم وارد میشی inf0>menu>mute>power هم میاره ،فرقی داره با اون هتل مود؟
من از پست های اول متوجه نشدم باید برا --- دیقیقا باید چی رو فعال کرد؟
برا پخش فیلم چی؟
سلام دوستان من یک LCDسام سونگ مدلLA32C450خریدم منو فارسی نداره واز پیام هاونوشته های بالا هیچی گیرم نیومد لطفا در موردمنو مخفی هم راهنمائی نمائید متشکرم
من با d5500 این کارو کردم اما بازم کانالای دیجیتال رو پیدا نمیکنه![]()
این کاری که گفتینو من انجام دادم
اما کانال دیجیتال پیدا نمیکنه![]()
سلام
عزیز منطقه رو روی استرالیا بگذارید
نتیجه رو هم اعلام کنید
کسی نیست کمک کنه؟
سلام دوستان. من یه ال ای دی 46d5500 گرفتم ولی متاسفانه با دستکاری که توی منوی مخفی انجام دادم کالیبراسیون رنگهاش به هم خورده و تصویر تیره شده. کل صفحات این تاپیکو خوندم ولی عکسی از منوی این مدل توش پیدا نکردم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان که این مدلو داشته باشه برام از قسمت تنظیمات adc/wb یه عکس بذاره. با خوندن مطالب دوستان متوجه شدم که این مدل تیونر دیجیتال نداره و متاسفانه من با دیدن کانال یابی دیجیتال توی منوش گول خوردم. خیلی حالم گرفته است چون یه پاناسونیک 42 مدل یو20 داشتم که واقعا گیرندگیش عالی بود و دیجیتال هم میگرفت ولی فروختم و اینو گرفتم که نسبت به قیمتش اصلا ازش راضی نیستم بخصوص اینکه این مشکل هم براش پیش اومده.
لطفا راهنمایی کنید دوستان
سلام
تو منوی مخفی منطقه رو روی استرالیا بگذارید تیونر دیجیتال فعال میشه
من وقتی هتل مد رو روشن میکنم بازم هیچ چیزی زیر Hotel Option تو سرویس منو نمیاد
C630
كمك لطفا
سلام
من 1 ua46c8880 xr دارم دیروز از 1008 به 1014 ارتقا دادم ( فایل رو از سایت رسمی سامسونگ ایران گرفتم و مال سری c8000 هست)
الان 3d درست عمل نمی کنه چیکار کنم ؟
اگه reset factory کنم درست میشه؟ یعنی به ورژن قبلی بر میگرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)