دوستان کسی نمیدونه این موتورولا فوتون هم رو میشه آنلاکش رو گیر آورد یا نه ؟
پیش فروشش شروع شده . گوشی توپیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان کسی نمیدونه این موتورولا فوتون هم رو میشه آنلاکش رو گیر آورد یا نه ؟
پیش فروشش شروع شده . گوشی توپیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تو اين 2 ادرسي كه گذاشتين فقط براي شركت SPRINT امده و CDMA هست و هنوز نسخه GSM اش نيامده.
مشخصاتش همين اتريكس هست و فقط دوربينش 8 مگاپيكسل شده
دوستان گرامي مثل اينكه سخت مشغول گشتن به دنبال گوشي هستيد و راهي براي خريد ميگرديدو ديگه از اينجا خبري نميگيريد وقت سر زدن به اينجا رو نداريد.
Last edited by zare57; 18-07-2011 at 20:41.
zare جان . خودت چیکارا کردی ! نری بی خبر گوشیو بخری
----------
گوشی توپیه .
اما فعلا" فقط در اپراتور sprint موجو د هست . اونم بصورت قراردادی .
گوشي خريدن ما شده قصه هزار و يك شب.
چه اتفاقهاي كه براي خريد گوشي بر سر ما نيامده . ديوانه شديم .
چرا !؟ مگه چیکار کردی !
به چند نفر از اشنا ها كه دبي بودن براي خريد سپرده بودم ، اونا همه ماشااله اينقدر امروز فردا بهم گفتن كه ديگه يادم رفت چي بهشون سفارش دادم ، يكي هم كه يه خورده سر از گوشي در مياورد دست رد زد به سينه ام.
حالا يه چند روزي كه سفارش خريد را به ايران دليور دادم (كه اينم بايد 3 هفته صبر كنم ) البته اگه از اول به اينجا سفارش ميدادم الان بايد يه ماهي گوشي دستم بود.
راستي من با اداره پست مركزي استان مون تماس گرفتم و بهش گفتم يه گوشي از اون ور برام داره مياد قيمت روي فاكتور گفتم 200 دلار
گفت ميشه 50 هزار تومن بعد كلي زبون ريزي و صحبت از تكنولوژي و غيره گفت تا 50 دلار از گمرك معافيت داره بعدش از 150 دلار گمرك ميگيره و حالا بايد منتظر باشم بياد برم پيشش و حتي شايد كمتر بگيره .
منم پسر عممو فرستادم دبی بره دنبالش2 جا که رفتنش واسش آسون بود رو رفته اونا هم کلا موتو هیچی نداشتن
چه برسه به اتریکس
حالا میگه بعدا باید برم جاهای کاردرست ببینم گیر میاد یا نه :|
سلام، سایت گوشی بازار گوشی رو اورده 860 تومنم قیمت زده.
Last edited by rogera75; 20-07-2011 at 00:59.
خیلی گرون میده بااااااااوووو... نهایتا قیمتش 600 دربیاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)