تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 510 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کسی نمی دونه چجوری به اسب بفهمونی که سر جاش وایسه.هر دفعه جنگ و دعوا می شه می پره وسط

2. 3 کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا کجا میتونم جنس بفروشم ؟؟؟
    شما توی شهرها میتونی با صاحب مغازه ها صحبت کنی جنس رد و بدل کنی. البته سر راهتم میتونی فروشنده ها رو پیدا کنی مثلا امروز وسط کوه یه نفر رو پیدا کردم!

کسی نمی دونه چجوری به اسب بفهمونی که سر جاش وایسه.هر دفعه جنگ و دعوا می شه می پره وسط
    نه فکر نکنم بشه.

4. 2 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستانی که نسخه ی ایکس باکسشو دارن گرافیک بازی چجوریه؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این جوریه : دی
    گرافیکش خیلی خیلی خوبه به خصوص محیطش!(یه کوچولو NPC ها فقط مشکل دارن)

7. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام چجوری میشه گرافیک بازیو کم یا زیاد کرد؟تو قسمت display رفتم ولی چیزی پیدا نکردم

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خونه هم مگه میشه خرید ؟ Rent میشه کرد اتاق اما خرید ِ خونه چجوریاس ؟

جنس که همه جا می شه فروخت.ولی تاجر درست حسابی پیدا نمی شه.تا یکم میفروشی سریع پولش تموم می شه.یه سر رفتیم قصر هر چی بود دزدیدیم ولی کسی نیس ازم اینا رو بخره.
    آره !!!
    منم هر چی بود کشیدم بالا
    یه تاجر نیست
    برو توی Riverwood ، همون روبروی خونه ی عموی اونی که نجاتت داد . یه یارو Trader ِ هست که با خواهرش اونجاس ، اون همه چی میخره . فقط بزخری میکنه بشعور
    اون قیمتی که توی Value هست رو نمیخره .

* دزدی میکنید آمارتون خراب میشه ها . جاهایی که باهاشون زیاد کار دارید اینکارو نکنید .
    * اسب های مختلف Sprint ِ کم و زیاد یا سرعت ِ کم و زیاد ندارن ؟ اسب ِ من 7 سالشه ، اما احساس میکنم خودم سریعتر میرم .
    * Trader ِ خوب سراغ داشتید خبر بدید . این یارو خیلی بزخر میکنه

10. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

خونه هم مگه میشه خرید ؟ Rent میشه کرد اتاق اما خرید ِ خونه چجوریاس ؟
    باید برید پیش Jarl اون شهری که میخواید توش خون بخرید و یه سری کوئست براش انجام بدید بعد میتونید از دستیارش خونه بخرید.توی شهر Whiterun خیلی راحت میشه خونه خرید به قیمت 5000 سکه.اول که خونه میخرید،خونه ـه شبیه طویله هست!بعد متونید توسط همون دستیار jarl برای خونتون وسیله های مختلف بخرید.
    برو توی Riverwood ، همون روبروی خونه ی عموی اونی که نجاتت داد . یه یارو Trader ِ هست که با خواهرش اونجاس ، اون همه چی میخره . فقط بزخری میکنه بشعور
    اون قیمتی که توی Value هست رو نمیخره .
    توی شهر riften هم یکی-2 نفری هستن که همه چی میخرن.دوره گرد ها هم همه چی میخرن.کلا توی هر شهر 1-2 نفر هستن که همه چی میخرن!البته یه قابلیتی توی قسمت speech هست که اگه بگیریدش میتونید هرچیزی رو به هر فروشنده ای بفروشید.
    در مورد بزخری!:هیچکس به اون قیمتی که توی Value زده جنس ها رو نمیخره.اونی که توی value زده قیمت خریدش هست(یعنی اگه ما یخوایم از یه نفر دیگه بخریم قیمتش اونیه که توی value زده.)
    ولی اگه قابلیت های Speech رو ببرید بالا قیمت ها بهتر میشن.یه سری لباس و گردنبند هستن که اگه بپوشید قیت ها براتون بهتر میشه!

+
    فروشنده عادی جنس های دزدی رو نمیخرن.بایدب بفروشید به دزدها.........(توی یه کوئست که برا thieves guild میرفتم یه نفرو پیدا کردم که جنس دزدی میخره)
    البته یه پرک هست که میتونید جنس دزدی رو به هر فروشنده ای بفروشید...........
    +
    اگه میخواید shout ]ای بیشتری یاد بگیرید برید به شهر riften و بعدش از دستیار jarl میتونید ماموریت کشتن ازدها بگیرید.وقتی میرید توی اون محلی که گفته یه shout جدید یاد میگیرید و علاوه بر اون با کشتن هر ازدها 500سکه جایزه میگیرید.
    +
    سعی کنید استخونای ازدها رو نفروشید.وقتی smithingـتون 100 بشه میتونید باهاش اسلحه و زره بسازید.........
    +
    Eurogamer یه مقاله گذاشته در مورد مشکل لود نشدن تکسچر ها توی نسخه Xbox 360.
      محتوای مخفی: عکس 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Leon-117; 13-11-2011 at 19:15.

12. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

صبر کنید ! چقدر پست میدین! دیگه 3 صفحه آخرو خوندم! هر ثانیه 100 تا صفحه اضافه میشه

بعضی سوالا از دستم جا موند... دوباره بپرسید...

@مبین :

مبین تو چطوری و با چه ترتیبی کوئست ها رو میری ؟ با توجه به اینکه ساید کوئست ها خیلی زیاد میشه .
    من همه ی RPG هارو بازی کردم تاحالا به جز الدر . واسه همین نمیدونم
    - زودتر رفتن ِ ساید کوئست ها کمکی توی روند ِ بازی میکنه ؟ داستان رو تغییر میده ؟ کلا" اینجوری هست که اگه روی یه سیکوئنس ِ خاصی بری اتفاقات رو تغییر بده ؟
    - میشه زودتر از اینکه ماموریتی بهت داده بشه ، بری جاهای خاصی رو اکسپلور کنی و مشکلی هم پیش نیاد ؟ راجع به Dragonstone توی Dragonsearch مشکلی پیش نیومده بود و من قبلا" اون سلیت رو گرفته بودم . اما میخوام بدونم مثلا" میشه رفت توی یه غاری ، بدون ِ اینکه اونجا کوئست داشته باشیم و بعدا" مجبور نشیم وقتی کوئست ِ اون غار رسید انجامش بدیم دوباره ؟ یادمه ویچر که میرفتم اینور اونور فوضولی ، مثلا" بندیت ها رو میکشتم ، بعد که کوئستش میومد ، دوباره باید میکوبیدم میرفتم اونارو میکشتم .

با تشکر از وقتتون
    کوئست فرعی هارو میرم دیگه... ترتیبی نداره... ولی سمت کوئست اصلی نرفتم! فعلا فقط کوئست فرعی دارم میرم...
    ساید کوئست هاش معمولا به داستان اصلی که مربوط به اژدها ها میشه نمیشه... جداگونه هست...
    بازی کاملا جهان باز هست... هرجا می خوای می تونی هر وقت بری!!
    بستگی به کوئست داره... ولی یک بار یک غار رو خالی کنی اگه توجه کنی توی نقشه می نویسه cleared یعنی این جارو جارو زدی رفته....
    کوئست های جانبی هم معمولا توی غار هایی میده که هنوز نرفتی توشون...

کاملا تایید میشه!
    من الان برای یه کوئست رفتم توی یه Dungeon و اواخر کوئست گیر کردم و نمیتونم یه نفرو بکشم!اون دشمن اصلی که کلی قوی هست هیچ 6-7 تا دشمن دیگه هم میان!
    +
    از وقتی عضو Thieves Guild شدم علاقه شدیدی به دزد بودن و مخفیانه بازی کردن پیدا کردم!
    و حالا هم که Nightingale شدم همش میخوام با تیکمون کار کنم و مخفیانه دشمنامو بکشم ولی پرک به قسمت Stealth ندادم........

لز همون اول بازی هم میتونید ومپایر بشید.یا باید توسط ملکه ومپایر ها تبدیل بشید(خودمم نمیدونم چجوریه!) یا اینکه یه ومپایر گازتون بگیره.ومپایر ها توی غار ها هستن معمولا.
    ولی بهتره werewolf یا Nightingale(یا هرچیز دیگه که میشه تبدیل شد)بشید.ومپایر شدن دردسر زیاد داره...........

مبین لول چندی؟!
    چندتا ازدها خوابوندی؟!
    به چه سبکی بازی میکنی؟!
    از این Nightingale ها چیزی میدونی؟!اون موقعی که طرف در موردشون توضیح میداد باید میرفتم جایی و مجبور شدم حرفاشو رد کنم بره..........

+

فکرنکنم روی داستان اصلی تاثیر داشته باشن و خط اصلی داستان تغییر نمیکنه.
    +

من توی یه غار یه چیزی رو برداشتم و خودش خودکار یه کوئست اضافه کرد که اون قطه رو ببرم پیش یه نفر.
    ولی مطمئن نیستم باز...........

نه نمی دونم ! چی هستن اینا؟
    من لولم یکی از تو بیشتره! تعداد اژدها ها هم از دستم در رفته!!
    سبک هم مشخصه دیگه! جادو خالص!! دو دست جادو... بیشترین جادو هم جادو آتیش می زنم..

بچه هایی که بازی کردن.. من چند تا سوال داشتم..
    1)تو کوئست the blessings of nature قسمت retrieve eldergleam sap گیر کردم...اونجایی که وارد غار میشی یه مرد و زن دارن مناظر زیبا رو نگاه میکنن..بعد زنه از آسیب رسوندن به درخته که ریشه های بزرگ داره اخطار میده...تو نقشه هدف نزدیک تنه درخته..ولی هیچ راهی نداره تا برسم بهش..ریشه هاش اجازه نمیده..اومدم از بیرون غار برم راهی نداشت

2)طریقه گرفتن خانه و زن چیه و مزیتاش چیه؟

3)راهی هست که مقداری از وسایلمونو تو صندوقی جایی بزاریم..که نه بفروشیمش نه اینکه همرامون داشته باشیم(فکر کنم اگه خانه بخریم بشه)

4)میشه عضو چند گروه موند؟

پیشاپیش از دوستان ممنونم بابت کمکشون.

1) یک خنجری توی Inventory ات داری... اونو بگیر دستت بزن به ریشه هایی که توی راه هستن.. میرن کنار! فقط مواظب باش ... این جا خیلی سخت میشه... یک موجوداتی میان که 4 تا ریسپان میشه ، خیلی قوی هم هستن... مسمومت می کنن...
    2) زن که باید یک گردنبند مخصوص بخری... خونه هم باید با رئیس اون ده یا مشاورش صحبت کنی...
    3) خونه بخر
    4) چرا نشه؟

بازی در حد Dragon Age هست یا نه ؟
    شوخی نکن!!! اینو با اون؟ این؟ اون؟

آقا کجا میتونم جنس بفروشم ؟؟؟
    تو مغازه! یا Inn ! یا به Hunter ها ... ها هر کسی که توی منوی دیالوگ هاش چنین دیالوگی وجود داشته باشه :
    what do you have for sale?

خوبه که! ضربه می زنه! ضربه هاش هم قویه! نمیشه! باید اسبتو یکم عقب تر پارک کنی بعد بری جنگ

ساید کوئست ها خیلی خفنن! فوق العاده هست! حتما برید همشونو! خیلی جالب هستن...
    واسه جلوگیری از خون آشامی روش بهتری هست... منم بیمار شده بودم ، مردم شهر به من می گفتن که مریض شدی و این حرفا... رفتم توی یکی از معبدگاه ها ، روی اون علامتش A زدم و بیماریم خوب شد! به همین راحتی...
    من هنوز winterhold نرفتم! نمی دونم اون جا بدون جادوگر با تبهری مثل من چیکار می کنن؟
    راستی عکس هم یک چند تایی گرفتم... فردا می ذارم...

14. 3 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@ علی Leon :
    آقا این Smithing تا وقتی کاری نکنی که زیاد نمیشه ، چجوری زیادش کردی ؟

@ همه
    آقا این خیلی خیلی کم Perk میده نسبت به اون منظومه ها ! این همه هست ولی نموره نموره پرک میده .

@ بازم همه
    لولاتون در حال حاظر چنده

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من لول 3 هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •