تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
ممکنه من اشتباه کنم! اما همینقدر می دونم
تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
کلا رزولوشن 1280 در 720 میشه HD ! بالاتر از اون تا 1920 در 1080 هم همون HD میشه ! 1920 در 1080 میشه FULL HD و بالاتر از اونم همینطور FULL HD ه !تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
اون مدلی هم که خواسته بودن همین 22 بود !
سلام، آقا فرمویرو چجوری روی ال سی دی نصب کنم؟ یه فایل exe از سایت سامسونگ گرفتم، میریزمش روی فلش و فلشو میزنم به ال سی دی ولی اتفاقی نمیفته، روش خاصی داره؟ ممنون
دوستان من زیاد اطلاعات ندارم میخواستم مدل 6920 بخرم بهم گفتن سری 6000 بخر .6000 بهتره دیگه نه؟
SAMSUNG LED TV 2011
دوستان من عجله دارم این پست منو نشون بدید این کارا ینی چی؟
فکر کنم این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن این سئوال نبود به هر حال 6920 به نظر من مدل معقولی برای خرید و الان قیمتی حدود 1370000 تومان داره اگر حدود قیمت مشخص می کردید شاید می شد انتخاب های دیگه ای هم داشت .
باید بری قسمت Upgrade و بعد usb را انتخاب کنی.
اگر فایل آپگریدت درست باشه، خودش شروع به آپدیت میکنه.
البته دوستان اینجا میگفتند که باید خیلی دقت کنی که فایل آپگرید دقیقا مربوط به مدل تلویزیون شما و حتی اینکه تلویزیونت ساخت کجاست باشه وگرنه دچار مشکل میشی.
سلام ما 4 سال پيش يه سامسونگ 46 خريديم تا آورد خونه ديدم پر گرد و خاك و... خلاصه پشت ويتريني بود كه تا زنگ زدم اومدن عوض كردن ديشب هم براي اتاق خواب يه 32d585 خريدم كه باز تحويل نداد گفت فردا شب مياريم رايگان حالا ميخوام اون كد كه كاركرد تلويزيون رو ميگه بدونم تا تست كنم دوباره كاركرده بهم ندن .ممنون
دوستان با سلام،
می خواستم یه led samsung 46 اینچ بخرم بین مدلهای 6920 و 6940 و 9660 که مقایسه می کنم فقط میزان هرتز اونا فرق می کنه آیا اختلاف دیگری هم دارند؟ و پیشنهاد شما برای خرید با حدود 3 میلیون تومان 46 اینچ چیه؟ برای خرید خیلی عجله ندارم آیا صبر کنم تا مدلهای سال 2012 بیایند یا اینکه با توجه به هدیه های سام سرویس الان بخرم؟ ممنون می شم جواب بدید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)