تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 125 اولاول ... 206066676869707172737480120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من از نمایندگی زیگورات خریدم
    ببخشید نقل قول را کوتاه کردم مبارکت باشه.

اگه ممکنه با نرم افزار CPU-Z

64bit

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    32bit
    کد:
    مشخصات cpu و mainboard را عکس بگیرید و آپلود کنید.

برای هارد هم نرم افزار HD Tune

کد:
    که البته نسخه تریال هست که کافیه و فقط یه عکس از قسمت info بگیرید.

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

كسي نيست كه عكس بگيره؟

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

دوستان اگه امكانش هست يه عكس بگيريد و به دوستانتون كمك كنيد ممنون خدا خيرتون بده

3. 2 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

12

7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
    8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
    ممنون میشم اگه کمک کنین.
    7- واسه پارتیشن بندی که نرم افزار نمیخواد
    برو تو disk management بعد رو درایو سی shrink volum رو بزن بعدش ببین چقدر واسه درایو سی لازم داری اونو نگه دار بقیشو شرینک کن
    مثلا هاردت 600 گیگ هست.ویندوز بهت میشگه واست 300 گیگ کنار گذاشته(برای درایو سی) اگه کافیه شما هرچقدر که ویندوز ،واست رو قسمت متغیر نوشته رو تایید کن(درواقع بیشترین میزان ممکن)
    یه unlocated سیاه رنگ ساخته میشه به حجم 300 گیگ(تفاضل 300 گیگ مربوط به درایو سی و آنچه شما خواستید)، روش راست کلیک کن و simple new رو بزن و همه 300 گیگ رو یه درایو کن
    بعد که تموم شد واسه درایو بعدیت برو رو همون درایو جدیده(هر درایو رو فقط یک بار میشه پارت پارت کرد) که ساختی حجمی که میخوای یه پارتیشن جدید بزنی رو shrink کن تا یه unlocated ساخته بشه بعد برو روش یه simple new بساز
    از این لینک بصورت تصویری هم میتونی استفاده کنی
    کد:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    8-بهترین آنتی ویروس از نظر من microsoft security essential هست که خودم دارم 2 سال باهاش زندگی میکنم و هیچ موجودی نتونسه تا به حال (غیر چند روز پیش که حود mallwaer ماکروسافت نابودش کرد) به سیستمم رخنه کنه
    اون میتونی از اینجا دانلود کنی
    راحتم آپدیت میشه
    کد:

داره خودمونی میشه .::E Z ! O::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این سری 502 مشکل رسانا بودن بدنه را نداره؟!

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

يكي از مادربرد ال 502 عكس بگيره..ثواب داره اجرت با خدا ايشالا جبران ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ﻣﻦ ﻓﺮﺩﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻴﺮﻡ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﻝ ﺭﻭ ﺑﺨﺮﻡ. ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻟﻢ ﺍﺻﻼً ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻳﻦ!!!! ـ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من چک کردم اینا رو نوشت:

System Type: XPS XPS 15 (L502X)
    Ship Date: 3/19/2011
    Country: Canada

پس زیگورات راست میگه که لپ تاپاش سفارش کانادا هستن!
    فقط همین مثلا ریز سخت افزار های لپ تاپ رو ننوشت؟
    باید تک تک قطعات رو بنویسه که چک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام قیمت برای دوستم رو از همین نمایندگی اصفهان خیابان میر گرفتم 6670202 شمارش همین بود فکر کنم.من حتی زنگ زدم نمایندگی تهران گفت ما فقط یه کانفیگ داریم از این مدل که قیمتش همینه احتمالا فهمیدن قیمت رو اشتباه زدن درستش کردن شما خودت زنگ بزن بپرس.
    در مورد بلوتوس من اطلاعات کافی ندارم انشاالله دوستان کمک میکنن.
    در مورد ویروس کش هم ESET Smart Security به نظرم کافیه البته اگه به طور مرتب آپدیت هاش رو بگیرید و آپدیت کنید.
    در مورد ویندوز هم احتمالا یه ویندوز معمولی هست که خود زیگورات روی هارد کپی میکنه برای تست سخت افزار و با یه ویندوز معمولی فرقی نداره ولی به هر حال برای رایت روی دی وی دی نرم افزار "Alcohol 120%" رو نصب کنید با اون رایت کنید.
    نرم افزار پارتیشن بندی هم Norton Partition Magic 8.05 Portable رو دانلود کنید 8 مگابایت بیشتر نیست اگه لینک بدم حذف میشه از وطن دانلود یا البرز دانلود دانلود کنید..
    من پنجشنبه زنگ زدم به همین فروشگاه که شما میگین،گفت 1499000 تومن!!!
    نمیدونم چطور به شما قیمت 1450000تومن گفته!
    توی سایتشونم اگه بری میبینی که توی لیست قیمت،این مدل رو 1499000 تومن زده.
    به هر حال ممنون از کمکت. موفق باشی

سپاس

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

7- واسه پارتیشن بندی که نرم افزار نمیخواد
    برو تو disk management بعد رو درایو سی shrink volum رو بزن بعدش ببین چقدر واسه درایو سی لازم داری اونو نگه دار بقیشو شرینک کن
    مثلا هاردت 600 گیگ هست.ویندوز بهت میشگه واست 300 گیگ کنار گذاشته(برای درایو سی) اگه کافیه شما هرچقدر که ویندوز ،واست رو قسمت متغیر نوشته رو تایید کن(درواقع بیشترین میزان ممکن)
    یه unlocated سیاه رنگ ساخته میشه به حجم 300 گیگ(تفاضل 300 گیگ مربوط به درایو سی و آنچه شما خواستید)، روش راست کلیک کن و simple new رو بزن و همه 300 گیگ رو یه درایو کن
    بعد که تموم شد واسه درایو بعدیت برو رو همون درایو جدیده(هر درایو رو فقط یک بار میشه پارت پارت کرد) که ساختی حجمی که میخوای یه پارتیشن جدید بزنی رو shrink کن تا یه unlocated ساخته بشه بعد برو روش یه simple new بساز
    از این لینک بصورت تصویری هم میتونی استفاده کنی
    کد:
    کد:
    ممنون. راهنمایی خوبی بود. ولی میخوام 4تا درایو درست کنم به شرطی که:
    1- بکاپ اصلی سیستم که ویندوز و نرم افزارهای اصلی شرکت Dell روش هست از بین نره.
    2- اطلاعات فعلی که روی لپ تاپ هست(برنامه های نصب شده و عکس و فیلم و ...)پاک نشه.در کل فقط میخوام 4 تا درایو درست کنم بدون تغییر در بقیه اطلاعات لپ تاپ.
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این سری 502 مشکل رسانا بودن بدنه را نداره؟!
    سلام.
    این مشکل در سری 502 هم وجود داره دوست عزیز.البته خطری نداره(من اینو از نمایندگی زیگورات که دستگاه خودمو خریدم پرسیدم ).این رسانایی در حد خیلی کمی هست.
    به این خاطر هست که ارت نداره که بار الکتریکی اضافی رو تخلیه کنه.شاید بعضی از پریزهای 3شاخه رو که معمولا برای کولرگازی یا امثال اینها استفاده میشه رو دیده باشید.اگر از این پریزها و کابل یا تبدیل 3شاخا ای اون استفاده بشه دیگه این رسانایی خیلی کم رو هم نخواهید داشت.اینو هم همون نمایندگی گفت.البته توی همین تاپیک هم بعضی از دوستان اشاره کردن.
    مدل خوبیه.بنده ازش راضیم.امیدوارم که شما هم بخرید و راضی باشید. فقط یادتون باشه قیمت با گارانتی زیگورات که گارانتی تعویض هم داره 1450000 هست.گرونتر نندازن بهتون که زور داره.به من با همین امکانات که فول هست دادن 1499000تومن،یعنی 49000 تومن گرونتر.نمیدونم چرا اصفهان قیمتش فرق داره.البته با دفتر تهران صحبت کردم قراره صبح پیگیری کنن ولی چشمم آب نمیخوره پولی پس بدن.دفتر تهران خودشم تعجب کرده بود که چرا 1499000 تومن به من دادن.
    با این امکانات بگیر.
    با باطری 9سل و بلوری و بک لایت و 6گیگ رم و هارد 640 (7200 دور) و گرافیک Geforce 540M که 2گیگ هست.(مال من ظاهرا بلوتوث اینترنال نداره.بجاش یه بلوتوث اکسترنال ورژن 2 روش گذاشتن.شما قبلش بپرس که داره یا نه؟ اگرم ایشالا خریدی واسه بلوتوثش هم یه خبر به ما بده بی زحمت.)
    موفق و موید باشید

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

رساناییش فقط وقتیه که میزنید به برق؟
    اگه اینطریه دو شاخه را برعکس بزنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •