سلام
من این 2 تارو دانلود کردم ولی کار نکرد لطفا راهنمایی کنید ( انتی ویروسمم غیر فعال بود )
یعنی باید ویندوزو از اول نصب کنم ؟![]()
سلام
من این 2 تارو دانلود کردم ولی کار نکرد لطفا راهنمایی کنید ( انتی ویروسمم غیر فعال بود )
یعنی باید ویندوزو از اول نصب کنم ؟![]()
این پست پایین ببینید احتمالا مشکلتون برطرف بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من از صفحه اول برای حذف واتر مارک ویندوز نرم افزار رو دانلود کردم و برنامه اون واتر مارک ویندوز رو حذف کرد اما بعدش هرچی صفحه از دسکتاپ باز میکنم نه میتونم انها رو ببندم نه کوچیک کنم نه بزرگ باید بیام از پائین صفحه راست کلیک کنم و گزینه های بستن یا کوچیک کردن و بزرگ کردن انتخاب کنم
با تشکر
این پستو دیدم و اون دو روشو هم تست کردم ولی بازم ویندوز فعال نشد
راه دیگه ای نداره
اگه باید ویندوز دوباره نصب کنم باید چیکار کنم تا دوباره غیر فعال نشه چون من تو این ویندوز تنظیم کرده بودم که اصلا اپدیت نشه ولی ...
با سلام
باز هم بحث تکراری و اعصاب خردکن (البته جور فری بودن رو باید کشید)
بچه لطفاً کمک
ویندوز من با کرک Windows 7 Loader by DAZ نزدیک 1 سال هست که بدون مشکل کار میکرد تا اینکه 2 روز قبل با پیغام زیر مواجه شدم :
this pre-release version of windows 7 ultimate will expire in 11 days
و نیز از جدید ترین نسخه کرک 2.0.5 نیز استفاده کردم که همه چی به ظاهر در قسمت های چک ویندوز جهت جنیون بودن درست است ولی این پیغام همچنان پابرجاست
لطفاً برای از بین بردن این پیغام کمکم کنید
و درضمن اگه راهی است که بتوان خود ویندوز را از سایت مایکروسافت جهت اکتیو و جنیون بودن چک کرد لطفاً بگوید، البته من از طریق آدرسبا وجود تمام مراحل اقدام کردم ولی به جوابی نرسیدم حتی اکتیو نبودن ویندوزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramo_masih; 21-08-2011 at 13:26.
به وسیله MBR_Regenerator که داخل پست پایین هست کرک قبلی خودتون کامل پاک کنید بعد ببینید درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بعد از نصب سرویس پک برای ویندوز 7 هر بار که ویندوز رو با Windows Loader اکتیو میکنم ولی بعد از مدتی دوباره از کار می افته
فرقی هم نداره هر بار با نصب سرویس پک این مشکل پیش میاد
یعنی چه ویندوز رو اکتیو کنم بعد سرویس پک رو نصب کنم بعد از مدتی از حالت قانونی میاد بیرون
یا
اگر ویندوز رو نصب کنم و اکتیو نکنم و سرویس پک رو نصب کنم و بعدش اکتیو کنم دوباره بعد از مدتی ویندوز از حالت قاونی میاد بیرون
البته بگم بدون نصب سرویس پک یک بار که ویندوز رو با Windows Loader اکتیو میکنم دیگه کاملا اکتیو میمونه و از این حالت خارج نمیشه
به نظر میرسه باید از خیره نصب سرویس پک گذشت
دوستان عزیز آیا کسی هست سرویس پک 1 ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو نصب کرده باشه و ویندوزش رو اکتیو کرده و بعد از مدتی هم از اکتیو خارج نشده و بدون مشکل کار کنه؟!!!!
در ابتدا بابت راهنمایتان تشکر میکنم
ولی شانس آوردم که سیستمم دو ویندوزه بود چون با اجرا کردن برنامه تان بعد از رد کردن مرحله sfc ، ویندوزم ترکید و حتی با ریپیر کردنم هم بالا نیامد
.
.
.
بگذریم ، خلاصه با همون کرک Windows 7 Loader DAZ v2.0.5 و با تغییر دادن تنظیمات قسمت Advanced option تونستم ویندوزم را جنیون کنم و همچنین تائیده ی انرا از مایکروسافت
بگیرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اگه از برنامه های انلاین windows media center استفاده کنم
تشخیص داده میشه که ویندوز غیر قانونی هست؟
از چه راه های میتونن بفهمن که ویندوز کپی هست؟
با سلام
برای رفع این محدویدت چه باید کنم
لطفاً نصب نسخه rtm را پیشنهاد نکنید، چون امکان نصب ویندوز جدید را ندارم
Last edited by ramo_masih; 24-08-2011 at 14:17. دليل: برروزرسانی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)