سلام
دوستان من تا الان با آیفون و کلا با هیچکدوم از دیوایسهای ios کار نکردم : )
برای نصب بازی و برنامه باید چی کار کنم؟
باید گوشی حتما جیلبریک شه؟باید سیدیا نصب کنم؟
آیتونز چیه این وسط؟
سلام
دوستان من تا الان با آیفون و کلا با هیچکدوم از دیوایسهای ios کار نکردم : )
برای نصب بازی و برنامه باید چی کار کنم؟
باید گوشی حتما جیلبریک شه؟باید سیدیا نصب کنم؟
آیتونز چیه این وسط؟
سلام و درود
برای نصب برنامه و بازی نیاز به برنامه Itunes و یا iifunbox دارید وآموزشش هم با یک سرچ میتونید پیدا کنید.
نیاز نیست حتما جیل بشه ولی با توجه به اینکه اکثر نرم افزارها وبازیها پولی میباشد برای نصب این بازیها بصورت کرک شده دستگاه باید جیلبریک شود. بعد از جیلبریک سایدیا خودش نصب میشه تو گوشی.
...
موید باشید.
Salam , y soal ... agha y seri az app haaa pas vandeshoon .ipa nis , masalan barname black list baraye iphone yeki rahnamai kone bege man chejoori bayad injoor barnameha ro install konam !! merc
لطفا قوانین رو رعایت کنید و پارسی تایپ کنید.دوست عزیز، اون فرمتی که شما فکرش رو می کنید .Deb هست. اینگونه برنامه ها رو میشه توسط iFun-Box نصب کرد.
سلام من یه ایفون4 دارم که ورژن 4.3.3 هست و به صورت تدر جیلبیریک شده ایا میتونم اون رو به ورژن 5.1.1 اپدیت کنم تا به صورت انتدر جیلبیریک شه؟
و اینکه میشه گوشی انلاک رو با فریمور کاستوم ریستور کرد؟
Last edited by e.s.e.t; 28-07-2012 at 22:18.
با سلام
درتکمیل فرمایشات دوستمون ،
فایلهایی که پسوندشون بصورت deb هست اگر بخوای با pc دانلود کنی میتونی با ifunbox و یا برنامه cyder نصبشون کنی تو گوشی .در غیر اینصورت میتونی از طریق گوشی و از طریق cydia برنامه مورد نظر نصب کنی .
بله دوست عزیز مشکلی نداره میتونی ابتدا ریستور وسپس جیلبریک کنی .
حالا چرا با کاستوم میخوای ریستورش کنی ؟
موید باشید.
مرسی .. حالا اون مشکلم حل شد یه مشکل دیگه پیدا شد ...
الان بالای صفحه بغل جای ک آنتن و میزنه نوشته exit safe mode بد میگه سپرینگبرد کرش کرده ... چیه این باید چی کارش کنم !؟
به احتمال قوی یک برنامه از سایدیا نصب کردید که گوشی با این مشکل مواجه کرده! برنامه های آخری که نصب کردید رو uninstal کنید مشکلتون حل میشه .
موید باشید.
دوست عزیز، یکبار Exit Safe Mode رو برنید اگر گوشی ریسپرینگ شد و باز تو Safe Mode بود آخرین توییکی که دانلود کردید رو حذف کنید، به این صورت که وارد توییک در سیدیا شوید و Modify رو بزنید و سپس گزینه Remove رو بزنید. سپس دستکاه رو ریسپرینگ کنید.
سلام
ببخشید ورژن گوشی 4.3.5 هست
برای اینکه شک دارم انلاک هست هنگام خرید گوشی یه قطعه الکتریکی مثل سیم کارت تو جعبه بود ولی با سیم کارت ایران انتن میداد ولی هر وقت که گوشی خاموش میشد و روی لگوی اپل گیر میکرد بعد از بالا اوردن گوشی روی سیف مود گیر میکرد و میدادم بیرون درست میکردن حالا گفتم شاید بهتر باشه با کاستوم ریستور کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)