برای این کار روی نام خود در جیمیل کلیک کنید و از منوی بازشده، Account را انتخاب کنید و سپس از منوی سمت چپ Security را انتخاب و سپس Two step verification را edit کنید.
بر حسب دلخواه یکی از روشهای تأیید (مثل شماره موبایل) را انتخاب کتید.
برای این کار روی نام خود در جیمیل کلیک کنید و از منوی بازشده، Account را انتخاب کنید و سپس از منوی سمت چپ Security را انتخاب و سپس Two step verification را edit کنید.
بر حسب دلخواه یکی از روشهای تأیید (مثل شماره موبایل) را انتخاب کتید.
منظورم ساختن ایمیل جدید بود ادیت
حالا یادم نیست؛ ولی باید در همون هنگام ساختن اکانت از شما Two step verification را بپرسه.
نهایتاً اگر این قسمت را فعال نکردید، بعد از ساخت اکانت از همون راهی که گفتم، شماره موبایل را بدهید.
با عرض سلام خدمت دوستان:
من چند تا سوال دارم که اگه ممکنه منو آگاه نمایید
1. تفاوت reply با reply to all چیست؟و تفاوت این دو با quick reply که پایین صفحه هست چیه؟ در صورتی که میلی که من فرستادم فقط به یک نفر(یک ایمیل)فرستاده شده (پس reply to all معنی نمیده)
2.گزینه include quoted text with reply چه کاربردی دارد؟
3.تفاوت گزینه های to و cc و bcc دز چیست؟
4.من فرضا میخوام نامه ای برای 20 ایمیل (نفر) (از هاست ها و دامین های مختلف مثل یاهو جی میل یا شخصی و سازمانی) بفرستم ولی نمیخوام هیچکس از اینکه من غیر از ان شخص به کس دیگه ای هم نامه فرستاده ام مطلع شود،برای اینکار باید چیکار کنم؟
در صورتی که اگه همه آن 20 ایمیل رو توی to بزنم همه از اینکه اون نامه به چه کسان دیگری فرستاده شده مطلع میشوند.
با تشکر
این bcc و cc برا همینه
اگه برای یک نفر بخوای بفرستی to
اگه برای چند نفر بخوای بفرستی که مطلع بشن که برای افراد دیگه هم فرستادی cc
اگه برای چند نفر بخوای بفرستی که مطلع نشوند که برای افراد دیگه هم فرستادی و هرکس فکرکنه فقط برای اون فرستادی bcc
سلام دوستان آیا
1- راهی هست که بشه به جی میل فهموند که ایمیل از یه شخص خاصیو بجای دریافت برای یه یه ایمیل دیگه فوروارد کنه؟
2 - آیا می شه ایمیل های رسیده رو پوشه بندی کرد تا بعضی از ایمیل ها inbox رو شلوغ نکنه؟
ممنون
چطوری میشه دلیوری جیمیل رو دید؟
وقتی فایلی برای کسی اتچ میکنیم چطوری میتونیم ببینیم فایل براش رفته یا fail شده؟
تو قسمت sent دوباره میلی را که فرستادی چک کن.
چک کردم
گویا ایمیل که استادمون داده بوده برای ارسال پروژه مشکل داشته و فقط فایل های اتچ رو قبول نمیکرده وگرنه خود ایمیل براش ارسال میشده
ایمیل ارسالی رو هم چک کردم ولی جایی ندیدم دلیوری اون فایل اتچ شده رو نشون بده که ارسال شده یا fail شده.
یعنی فایل اتچ شده؛ ولی استادتون دریافت نکرده؟
دلیوری که جداگانه نیست. شما اگر ایمیلت رسیده باشه، اتچش هم باش هست.
اگر هم نرسیده، نهایت یکی دو دقیقه بعد ایمیل میآد برات که آدرس ایراد داره.
احتمالش هم هست که استادتون وارد نباشه، اتچ را دانلود کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)