تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 97 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام بایستی در قسمته اریا ابش هر عددی که هست شما فقط بایستی 16 یزاریید و اوکی کنید اتوماتیک زیرنویسش و تله تکسش و دیجیتالش و منوش براحتی فارسی میشه فعال میشه برید این سایت و این برنامه رو دانلود کنید و روی یکی از گوشیهای گالکسی اس 4 یا اس 5 یا اس 6 و یا نت 4 ونت5 نصب کنید یادتون باشه که گوشی مورد نظرتون به اینترنت نصب شده باشه حالا بسته ای یا وای فای خانگی و روبرویچشم اکترونیکی تی وی تون دقیقن میشه مثه کنترل تلوزیونتون رو تی وی اوکی کرد و بالا فقط الجی بنویسید همین و با روی گزینه اول رو موبایلتون اوکی و رمز 0413 رو وارد کنید و وارد منو مخفی میشید توجه کنید هیچ بارامتری رو دستکاری نکنید به هیچ وجه عواقب داره سایتی که بایستی دانلود کنید و به یکی از گوشیهای مورد نام برده انتقال و نصب کنید اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

4

سلام خسته نباشید من ال ای دی ال جی دارم مدل ال بی 552 هستش ضبط نمیکنه و وقتی وارد لیست برنامه های کانال میشم فارسیش برعکس هستش اگه میشه راهنماییم کنیید
    Last edited by FARHAD LIG; 18-03-2016 at 13:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام میشه برنامه ال ای دی 42 اینچ مدا ال بی 552 رو بروز رسانی کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تی وی تون لن میخوره ......میتونید یه کابل شبکه از مودم به لن تی وی تون بزنید و خود تی وی میگه امادست برا بروزرسانی البته اگر ورژنه جدیدی امده باشه اگر امده باشه دقت کنید که تحت هیچ عنوان وسط کار ابدیت رو قعط نکنید و یا تی وی تون رو خاموش نکنید به هیچ عنوان اتوماتیک خودش از سایته اصلی الجی بروز رسانی میشه البته گفتم تی وی تون بایستی لن اینترنت داشته باشه خیلی بهتره از از فلش مموری.... در ضمن اگر از سرعته با ببن یا متوسط اینترنت برخوردار هستید برا ابدیت تی وی تون 1شب به بعد این کار رو انجام بدید خیلی بهتر هستش موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام لن نمیخوره راه دیگه داره

در آغاز فعالیت smorteza01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز
    من یه تلویزیون ال جی مدل 47LB650V-TA دارم که هم تیونر ماهواره داره و هم دیجیتال ولی نمیتونم رسیورش و راه بندازم من داخل منوش که شدم فقط گزینه دیجیتال و آنالگ داشت لطفا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من یه تلویزیون ال جی مدل 47LB650V-TA دارم که هم تیونر ماهواره داره و هم دیجیتال ولی نمیتونم رسیورش و راه بندازم من داخل منوش که شدم فقط گزینه دیجیتال و آنالگ داشت لطفا راهنماییم کنید
    سلام، من فكر ميكنم اگه برين تو قسمت ستينگ و لوكيشونو به ويتنام تغيير بدين تنظيمات م.ا.ه.وا.ر.ه به ستينگ اضافه ميشه. تو بعضي مدلها به اين صورت هست. اگه گزينه ميتنام نبود تو ليست، ساير كشورهارو امتحان كنيد.

Sent from my iPad using Tapatalk

در آغاز فعالیت smorteza01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

ممنون مرسی.من امتهان میکنم اگه شد که دستت درد نکنه اگه نشد باز مزاحمت میشم

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

من یه تلویزیون ال جی مدل 47LB650V-TA دارم که هم تیونر ماهواره داره و هم دیجیتالمن ولی نمیتونم رسیورش و راه بندازم من داخل منوش که شدم فقط گزینه دیجیتال و آنالگ داشت لطفا راهنماییم کنید
    منم همین مشکل رو با سایز 42 مدل 580v-taدارم البته بعد از اپدیت به وجود اومد ....
    وارد منو مخفی میتونم بشم ولی با تغییر کشور هم اضافه نمیشه ( من یکبار فقط تونستم کشور رو به کد 13 اسراییل تغییر بدم بعدش دیگه غیر فعال شد گزینه ش!!)
    برام خیلی عجیب و مبهم هست که چرا ؟؟
    قبل از اپدیت مشکلی نداشت زبان فارسی و ر س ی و ر هم داشت البته از منو خود تی وی کشوری به جز ایران باید انتخاب میکردی الان هیچی نداره ....
    منو مخفی هم یه اشتباه بکنی یه گزینه تغییر بدی بیچاره ای نمیشه خیلی ور رفت باهاش
    Last edited by !As@d; 27-03-2016 at 10:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •