کاپتان بلک هم تنده-هم گرمه -هم شیرینه
من خودم تو زمستون میتونم تحملش کنم ولی واقعا برای تو گرما خیلی سنگینه برام.
کاپتان بلک هم تنده-هم گرمه -هم شیرینه
من خودم تو زمستون میتونم تحملش کنم ولی واقعا برای تو گرما خیلی سنگینه برام.
چطور میشه فهمید کدوم اسپری axe اصله؟
بوی encre noire رو میشه از اونا راحت تشخیص داد، خیالت راحت...
ولی من الان هر چی از این ادوکلن می بینم مدل فیک اون هست که بوش انصافا با اصلش مو نمیزنه (البته از نظر قیمت راحت میشه از هم تشخیصشون بدی !)
شما بالاخره از روی بو متوجه میشید فیک است یا ظاهر فیزیکی؟ دیروز که پاساژ قائم بودم فروشنده یک برگه سیاه پلاستیکی بهم داد که درباره عطر تقلبی لالیک توسط واردکننده اش هشدار داده بود. یک کلمه قشم توش داشت. برای همین 58 میگفت که با تخفیف 54 میداد. یکی هم 48 میداد که خودش میگفت نسبت به 58 تومنی ماندگاریش کمتره ولی از نظر ظاهری هیچ فرقی ندارند
ریو کالکشن را تجربه ای ندارم.
ژاک ساف و encre noire را هم میشه تشخیص داد البته در صورتی که خودت قبلا اصلش را استفاده کرده باشی و و الان هر دو را کنار هم تست کنی تا بتونی اصلی را تشخیص بدی.
بوی اصلی یک جور خاصی شفاف تر هست بوش.(نمیتونم این حس را چطوری بیان کنم)
البته نمیگم بوی ژاک ساف بده.همانطور که گفتم در صورتی که همزمان کنار encre noire اصل مقایسه نشه تشخیص داد که اصلی نیست.
برای اینکه هم خیالت از عطری که میخوری راحت باشه پیش فروشگاه های معروف و با سابقه برو.که معمولا توی هر شهری چند تایی هستن.
من خودم 2 دفعه خریدم.هر 2 بار هم 52 گرفتم.
Last edited by choory; 27-05-2011 at 17:39.
از نظر ظاهر من که فرقی ندیدم (البته چون ادوکلن مورد علاقم نیست زیاد دقت نکردم ولی در دید کلی اصلا فرق نداره)از نظر بو هم بین مدل اصل و فیک هم فرقی ندیدم (البته موندگاریشو دیگه نمی دونم)
ولی قیمتشون زیاد فرق داره و این جوری میشه تشخیص بدی اصلو با فیک... حالا اگه یکی هم بی انصاف () باشه و فیک رو جای اصل بده دیگه .... ، در کل تنها ادوکلنی دیدم که مدل فیکش ارزش خریدو داره
دوستان کسی تا حالا از ادکلن La Nuit De L'homme از کمپانی سنت لوران استفاده کرده.از بوش که خیلی خوشم اومد.
فقط نمیدونم به درد تابستون میخوره یا نه.اگه کسی داره در مورد ماندگاری و پخش کنندگیش توضیح بده ممنون میشم.
encre noire به قیمت 50 خریدم ، رایحه عالی بسیار تلخ ه و رایجه چوب آدم رو یاد جنگل و طبیعت میندازه خیلی باحاله !
ولی به نظرم موندگاریش زیاد خوب نیست در حد 2 یا 3 ساعت ، البته روی لباس بوش همچنان بعد از چندین ساعت باقیه ولی دیگه از پخش شوندگی خبری نیست.
قبلا polo سبز داشتم اونم رایحه چوب داره و یه چند تا چیز دیگه هم قاطیشه ، ولی موندگاریش عالی بود حتی بعد از شستن لباس همچنان بو داشت.
در مورد فیک لالیک باید بگم که مدل فیک رو من هم دیدم قیاقه اش شبیه لالیک هست ولی به یه اسم دیگه و دقیقا بوی لالیک رو میده به قیمت 25.
Last edited by Roovigital; 27-05-2011 at 21:11.
ماندگاری encre noire تو این سایت بین 1 تا 5 ساعت گفته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز به خاطر صحبت دوستان رفتم لالیکه ریو کالکشن رو دوباره تست کردم.به قوله دوستمون یکم اصلیش سبک تره!
من که اصلا باشون حال نمیکنم.ولی عجیب بعضی از خانم ها خوششون آمده بود با اینکه اصلی نبود.
ولی در کل من کارایه ریو رو با اینکه فیک هستن قبول دارم.خیلی کم اختلاف دارن.
من 10 ساله پیش ریو اصلی داشتم(آمریکا)الان ماله ریو کالکشین رو برای برادرم گرفتم واقعا اختلافه کمی دارن.
قیمتش هم 15 تومنه(همه مدل هاش)
خودم با سیلور سنت حال میکنم.خیلی شبیهه لالیکه ولی باحال تره.قیتش هم 21 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)