تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 120 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچ کاری نداره.الان میدونم اون ته دلت این وجدانه هی بهت چنگال میزنه.خودت هم دوست داری بری اشتی کنی ولی احتمال میدم اون گوشه کنار ها یه نمه غرور هم باشه که ممکنه اون هم یه ذره اذیتت کنه
    کاری که باید بکنی اینه که به خودت بگی مگه ما ادم ها چقدر زنده هستیم.اگر پس فردا خدای نکرده من یا اون دوستم بمیریم من اون دنیا مدیونش میشم اون با دل شکسته از من جدا میشه و من هیچ وقت نمیتونم خودمو ببخشم.این مال غرور

بعد میری دست توی جیبت میکنی یه کادوی خوشگل که فکر میکنی اون دوست داشته باشه میخری

میری پیشش.نه اینکه زنگ بزنی بگی بیا فلان جا میخوام ببینمت.نه .خودت باید بری پیشش.یه عذرخواهی حسابی میکنی.و حتما حتما بهش میگی که متوجه شدی که اشتباه کردی

شاید اولش کمی دلخور باشه.هدیه رو بهش میدی.یه کم طنز هم مخلوطش میکنی و قضیه حله
    من دوست دارم باهاش رابطمون رو مثل سابق بکنیم ولی اون تقریبا دلش شکسته یعنی اینجوری درست میشه؟
    بعد در مورد هدیه این دوستم امسال میره دانشگاه برا مقطع کارشناسی مهندسی برق یه ماشین حساب مهندسی میدونم خیلی لازم داره بگیرم ( بین 30 تا 50 تومن) خوبه بگیرم یا نه برم دنبال این کادوهایی که تو این مواقع کلیشه شده

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بهترین چیز برای حالت دادن به مو تافت(taft) هست
    اول مواتو با اتو صاف کن بعد با تافت حالت بده

ممنون
    رو همشون نوشته HaairLack اما رو یکی نوشته HaairSpray فرقی نمی کنه کدوم رو بخرم؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من دوست دارم باهاش رابطمون رو مثل سابق بکنیم ولی اون تقریبا دلش شکسته یعنی اینجوری درست میشه؟
    بعد در مورد هدیه این دوستم امسال میره دانشگاه برا مقطع کارشناسی مهندسی برق یه ماشین حساب مهندسی میدونم خیلی لازم داره بگیرم ( بین 30 تا 50 تومن) خوبه بگیرم یا نه برم دنبال این کادوهایی که تو این مواقع کلیشه شده
    اگه بخوای شک کنی فایدن نداره.بابا اون هم ادمه.دل داره.سنگ که نیست.تازه یه زمانی هم رفیقت بوده.این راه همیشه واسه من جواب داده.من با یه ادم هایی قهر کردم یه زمانی که واقعا باید بگی صد رحمت به سنگ.ولی همیشه نرم شده اند.فقط همه چیز به خودت بستگی داره.نباید رفتارت یا لحن صحبتت جوری باشه که طرف فکر کنه که پشیمون نیستی یا نباید فکر کنه که میخوای منت بذاری
    براش کادویی بگیر که دوست داشته باشه.نه اینکه بعد ها ممکنه لازمش بشه.ببین علاقه به چه چیزی داره.یا یه کم فکر کن ببین با هم از جلوی مغازه ای چیزی رد نشدید اون بگه من عاشق فلان چیز هستم یا بگه یه روزی میخرمش

4. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Asmane bi setare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    این سینه موبیل که تو تیتراژ فیلم ها مینویسن یعنی چی؟

6. این کاربر از Asmane bi setare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این سینه موبیل که تو تیتراژ فیلم ها مینویسن یعنی چی؟
    سینه موبیل ( Cinemobile )
    اتوبوسی ویژه، مجهز به وسایل تولید فیلم ، از جمله دوربین ، تجهیزات صدابرداری ، نورپردازی و موتورهای مولد برق و دیگر وسایل و ابزار لازم فیلم سازی که حتی گاهی ، این ماشین ها دارای اتاق تعویض لباس و گریم هم هستند. حمل و نقل این وسیله به نقاط مختلف آسان است. سینه موبیل در سال 1967 به بازار امد و از آن پس کاربرد فراوانی در تولید فیلم و برنامه های تلوزیونی داشته است.

8. 11 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این سوال رو من قبلا پرسیدم ولی فکر کنم چون بد مطرح کردم و توضیح کافی ندادم قاطی سوال ها گم شد من یه تعداد نوار VHS ویدئو دارم که مربوط به زمان کنکور و گزینه 2 و این حرفا میشه به درد هیچ کسم نمی خوره چون درسا عوض شدن جای اتاق منم اشغال کردن حالا چیکارشون کنم؟ همین جوری بذارم سر کوچه؟ بشکنمشون؟ چیکارشون کنم؟

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

آقایون

چرا برای مصرف سوخت خودروها 2 تا مشخصه ذکر میشه. یکی شهر و دیگری خارج شهر.

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

آقایون

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این سوال رو من قبلا پرسیدم ولی فکر کنم چون بد مطرح کردم و توضیح کافی ندادم قاطی سوال ها گم شد من یه تعداد نوار VHS ویدئو دارم که مربوط به زمان کنکور و گزینه 2 و این حرفا میشه به درد هیچ کسم نمی خوره چون درسا عوض شدن جای اتاق منم اشغال کردن حالا چیکارشون کنم؟ همین جوری بذارم سر کوچه؟ بشکنمشون؟ چیکارشون کنم؟
    اگه چیز خاصی نیست توشون که دست کسی بیفته واست مشکل ساز بشه بزارشون سر کوچه شاید یکی برداشت به دردش خورد

آقایون

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

آقایون

به دلیل اینکه خارج از شهر چون ترافیک نیست و خودرو عموما با سرعت مناسب و ثابت حرکت می کنه مصرفش کم تر هست اما داخل شهر بر اساس ترافیک و ترمز و شتاب گرفتن خودرو سرعت غیر بهینه حساب و مصرف متفاوت هست

12. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[QUOTE=logos;6300827]اگه چیز خاصی نیست توشون که دست کسی بیفته واست مشکل ساز بشه بزارشون سر کوچه شاید یکی برداشت به دردش خورد

با کتاب های قدیمی درسیم چیکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نشد بپرسم: حکایت کشتن سگ ها چیه این روزا تو ایران مد شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •