تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 231 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من مشکل فارسی ساز روی n8 رو دارم و نمیتونم فارسی تایپ کنم یا اس ام اس بدم.
    حالا میخوام فیرمور جدید که فارسی رو داره فلش کنم دوستان میشه راهنمایی کنید.
    ممنون
    فایل فلش n8 رو دانلود کنید سپس با mea 9 فلشش کنید

2. این کاربر از amirsaeid254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یک سوال اساسی از دوستانی که ان8 رو خریداری کردند و بخصوص تجربه کار کردن با ایکس 6 رو داشتند!
    اگر با گوشی ایکس 6 نوکیا کارکرده باشید مثل من و سایر دوستان حتما متوجه خواهدی شد که صدای مکالمه در این گوشی ضعیفه! حتی ولوم رو تا آخرش هم که تنظیم می کنی پی می بری که نسبت به سایر گوشی ها کمتره (صدای بازر مخاطب رو میگم ----- کاری به اسپیکر ندارم ها. اسپیکر گوشی رو بیخیال شوید) حالا شماهایی که ان8 رو تهیه کردید تستی زدید؟ صدای مخاطب واضح و بلنده؟ از ایکس 6 بهتره یا مثل اونه؟
    گوشی های جاوای نوکیا (شایدم بعضی سیمبیان هاش---- البته تو ایکس 6 ندیدم) یه قابلیتی تو تنظیمات مکالمه call setting داشتند به نام Voice Clarity یعنی شفافیت صدای مخاطب! این قابلیت باعث می شد از حدتوان بیشتر گوشی استفاده بشه مصرف باتری یوخده بالاتر میرفت ولی صدای مکالمه خیلی شفا تر و بلند تر بود. ان8 این قابلیت رو تو منوهاش داره؟
    6700 کلاسیک داشتم صدای مکالمه با توجه به نازکی گوشی واقعا محشر بود کلا بگم رو صدای اون گوشی ای نداشتم!

صدای مال من اونقدر بلند هست که
    ادم فکر میکنه طرف بغلت وایساده و
    داره صحبت میکنه خیلی هم شفاف

4. 2 کاربر از amirfeshfeshe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokia n8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان فکر کنم مشکل رنگ پریدگی در n8 همه گیر شده! و ظاهرا یکم رابط کاربریش هم کنده! و اون طور که میگفتن هنگ نمیکنه نیست! بچه های انجمن های دیگر بعضی میگویند مال آنها چند بار هنگ کرده! یه چیز جالب که n8 را به بار کدخوان وصل کردن (از طریق otg) و کارکرده اما پرینتر را نشناخته.

6. این کاربر از nokia n8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر میکنیداین گوشی پایین ترین قیمتی که ممکنه ظرف چند ماه آینده برسه چه قدره ؟

8. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

فایل فلش n8 رو دانلود کنید سپس با mea 9 فلشش کنید
    یکی میگه با فونیکس یکی دیگه میگه با جف ،شما میگی با mea!!!
    ما آخر متوجه نشدیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی میگه با فونیکس یکی دیگه میگه با جف ،شما میگی با mea!!!
    ما آخر متوجه نشدیم.
    اون ها باکس ها و نرم افزار های فلشر هستند منظور من اینه که با این پروداکت کد فلشش کنید تا فارسی بشه

11. این کاربر از amirsaeid254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

سلام
    دوستان فکر کنم مشکل رنگ پریدگی در n8 همه گیر شده! و ظاهرا یکم رابط کاربریش هم کنده! و اون طور که میگفتن هنگ نمیکنه نیست! بچه های انجمن های دیگر بعضی میگویند مال آنها چند بار هنگ کرده! یه چیز جالب که n8 را به بار کدخوان وصل کردن (از طریق otg) و کارکرده اما پرینتر را نشناخته.
    درسته در بعضی موارد گفته شده این گوشی ایدز رو هم منتقل میکنه،براساس اماره گرفته شده 70 درصد این گوشیا اماده انفجار بوده و خطر در کمین استفاده کنندگان می باشد،نکته مهمتر اینکه در سال 2012 این گوشی عامل......

این خبرا چیه داری به ملت میدی،هنگ کردن ویژگیه سیمبینه ولی هنگ کردنه این یک دهمه گوشی قبلیم (n70) نیست.
    رنگ پریدگی! هم که گفتی به نظر من محاله (شما یبار گوشی رو دستت بگیر حرفه من رو قبول میکنی) تنها من از حکاکی اسمه نوکیا تو پشتش می ترسم اونم که جرات امتحانش رو ندارم.در مورده otg هم بزار اپدیتاش بیاد اونم بهش وصل میشه.

13. این کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nokia n8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درسته در بعضی موارد گفته شده این گوشی ایدز رو هم منتقل میکنه،براساس اماره گرفته شده 70 درصد این گوشیا اماده انفجار بوده و خطر در کمین استفاده کنندگان می باشد،نکته مهمتر اینکه در سال 2012 این گوشی عامل......

این خبرا چیه داری به ملت میدی،هنگ کردن ویژگیه سیمبینه ولی هنگ کردنه این یک دهمه گوشی قبلیم (n70) نیست.
    رنگ پریدگی! هم که گفتی به نظر من محاله (شما یبار گوشی رو دستت بگیر حرفه من رو قبول میکنی) تنها من از حکاکی اسمه نوکیا تو پشتش می ترسم اونم که جرات امتحانش رو ندارم.در مورده otg هم بزار اپدیتاش بیاد اونم بهش وصل میشه.
    خدا کنه این مشکلات را نداشته باشه چون من فردا میخوام یکی ازش بخرم البته بهترین خبر برای من در چند روز پیش این بود که این گوشی مرتب سیستم عاملش آپدیت میشه دقیقا مثل اپل خبرش در مجله جیبی شماره ۳۳ کامل منتشر شده واقعا عالیه به سیمبین ۴ حتی ۵ آپدیت میشه

15. 2 کاربر از nokia n8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ممنون که زبان گرامی پارسی ما را بخوبی پاس میدهید .
    دوست عزیزم! بعضی چیزها از قدیم وندیم که اسم گذاری شدند مثل هلیکوپتر یا کامیپتر فکر می کنم نیازی نبود که نام جدید واسشون ایجاد بشه مگه ما اختراع کردیم که اسمشم عوض کنیم! البته واسه بعضی چیزا! که اونم اقتضای وقت تعیین میکنه.
    در مورد فنی صحبت کردنم باید بگم چون اکثرا صحبت هام مقاله هام و کتابهاییی که مطالعه می شه یا ارائه میشه به زبان اصلی و انگلیسیه دیگه طبق عادت آدم وسط حرفهاش بعضی کلمات رو همینجوری بدون ترجمه ول می ده بیرون که شما به بزرگی خودتون ببخشید البته انسان نباید اصالتشو فراموش کنه. من پاسدار علم و دانشم نه زبان! زبان وسیله ارتباطیه چه فرقی می کنه فارسی باشه یا ترکی یا انگلیسی.
    --------------
    دی تیلز: جزئیات
    اینتگرتید سایروکیت مخففش آ ی سی یعنی مدار مجتمع و مدار کنترل گر میزان تشعشعات امواج الکترومغناطیسی
    Last edited by Help118; 10-12-2010 at 14:43.

17. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیزم! بعضی چیزها از قدیم وندیم که اسم گذاری شدند مثل هلیکوپتر یا کامیپتر فکر می کنم نیازی نبود که نام جدید واسشون ایجاد بشه مگه ما اختراع کردیم که اسمشم عوض کنیم! البته واسه بعضی چیزا! که اونم اقتضای وقت تعیین میکنه.
    در مورد فنی صحبت کردنم باید بگم چون اکثرا صحبت هام مقاله هام و کتابهاییی که مطالعه می شه یا ارائه میشه به زبان اصلی و انگلیسیه دیگه طبق عادت آدم وسط حرفهاش بعضی کلمات رو همینجوری بدون ترجمه ول می ده بیرون که شما به بزرگی خودتون ببخشید البته انسان نباید اصالتشو فراموش کنه. من پاسدار علم و دانشم نه زبان! زبان وسیله ارتباطیه چه فرقی می کنه فارسی باشه یا ترکی یا انگلیسی.
    --------------
    دی تیلز: جزئیات
    اینتگرتید سایروکیت مخففش آ ی سی یعنی مدار مجتمع و مدار کنترل گر میزان تشعشعات امواج الکترومغناطیسی
    ناراحت نشو دوست من . اینجانب حداقل دو سه برابر شما الکترونیک خواندم ولی همه جا تلاش میکنم واژگان فارسی را استفاده کنم . بهر حال از اطلاعاتی که دادی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •