فایل فلش n8 رو دانلود کنید سپس با mea 9 فلشش کنید
فایل فلش n8 رو دانلود کنید سپس با mea 9 فلشش کنید
صدای مال من اونقدر بلند هست که
ادم فکر میکنه طرف بغلت وایساده و
داره صحبت میکنه خیلی هم شفاف
سلام
دوستان فکر کنم مشکل رنگ پریدگی در n8 همه گیر شده! و ظاهرا یکم رابط کاربریش هم کنده! و اون طور که میگفتن هنگ نمیکنه نیست! بچه های انجمن های دیگر بعضی میگویند مال آنها چند بار هنگ کرده! یه چیز جالب که n8 را به بار کدخوان وصل کردن (از طریق otg) و کارکرده اما پرینتر را نشناخته.
فکر میکنیداین گوشی پایین ترین قیمتی که ممکنه ظرف چند ماه آینده برسه چه قدره ؟
یکی میگه با فونیکس یکی دیگه میگه با جف ،شما میگی با mea!!!
ما آخر متوجه نشدیم.
اون ها باکس ها و نرم افزار های فلشر هستند منظور من اینه که با این پروداکت کد فلشش کنید تا فارسی بشه
درسته در بعضی موارد گفته شده این گوشی ایدز رو هم منتقل میکنه،براساس اماره گرفته شده 70 درصد این گوشیا اماده انفجار بوده و خطر در کمین استفاده کنندگان می باشد،نکته مهمتر اینکه در سال 2012 این گوشی عامل......
این خبرا چیه داری به ملت میدی،هنگ کردن ویژگیه سیمبینه ولی هنگ کردنه این یک دهمه گوشی قبلیم (n70) نیست.
رنگ پریدگی! هم که گفتی به نظر من محاله (شما یبار گوشی رو دستت بگیر حرفه من رو قبول میکنی) تنها من از حکاکی اسمه نوکیا تو پشتش می ترسم اونم که جرات امتحانش رو ندارم.در مورده otg هم بزار اپدیتاش بیاد اونم بهش وصل میشه.
خدا کنه این مشکلات را نداشته باشه چون من فردا میخوام یکی ازش بخرم البته بهترین خبر برای من در چند روز پیش این بود که این گوشی مرتب سیستم عاملش آپدیت میشه دقیقا مثل اپل خبرش در مجله جیبی شماره ۳۳ کامل منتشر شده واقعا عالیه به سیمبین ۴ حتی ۵ آپدیت میشه
دوست عزیزم! بعضی چیزها از قدیم وندیم که اسم گذاری شدند مثل هلیکوپتر یا کامیپتر فکر می کنم نیازی نبود که نام جدید واسشون ایجاد بشه مگه ما اختراع کردیم که اسمشم عوض کنیم! البته واسه بعضی چیزا! که اونم اقتضای وقت تعیین میکنه.
در مورد فنی صحبت کردنم باید بگم چون اکثرا صحبت هام مقاله هام و کتابهاییی که مطالعه می شه یا ارائه میشه به زبان اصلی و انگلیسیه دیگه طبق عادت آدم وسط حرفهاش بعضی کلمات رو همینجوری بدون ترجمه ول می ده بیرون که شما به بزرگی خودتون ببخشیدالبته انسان نباید اصالتشو فراموش کنه. من پاسدار علم و دانشم نه زبان! زبان وسیله ارتباطیه چه فرقی می کنه فارسی باشه یا ترکی یا انگلیسی.
--------------
دی تیلز: جزئیات
اینتگرتید سایروکیت مخففش آ ی سی یعنی مدار مجتمع و مدار کنترل گر میزان تشعشعات امواج الکترومغناطیسی
Last edited by Help118; 10-12-2010 at 14:43.
ناراحت نشو دوست من . اینجانب حداقل دو سه برابر شما الکترونیک خواندم ولی همه جا تلاش میکنم واژگان فارسی را استفاده کنم . بهر حال از اطلاعاتی که دادی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)