رم من 8گیگه کلاس 4 تایوانیه...
نه تیک نمیزنه...
ولی اگه اهل گیم بازی هستی به نظرم 16 گیگ بگیر...چون حجم بازیهاش زیاده من 10 تا بازی شاخ ریختم رمم پر شددیگه اهنگ ماهنگ تعطیل شد
بعد دیدم دارم دیونه میشم بازی هارو پاک کردم اهنگ ریختم
دوستدار شما یاشار
رم من 8گیگه کلاس 4 تایوانیه...
نه تیک نمیزنه...
ولی اگه اهل گیم بازی هستی به نظرم 16 گیگ بگیر...چون حجم بازیهاش زیاده من 10 تا بازی شاخ ریختم رمم پر شددیگه اهنگ ماهنگ تعطیل شد
بعد دیدم دارم دیونه میشم بازی هارو پاک کردم اهنگ ریختم
دوستدار شما یاشار
راستی دوستان ویو3 هم معرفی شد.
ولی من با مشخصاتش حال نکردم همین ویو2 فعلا دارم...ای کاش مشخصات جی اس2 روش بود
Wave 3 دارای پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی با صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه فلاش است.
از سایر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه که پیشرفته ترین مدل معرفی شده است میتوان به دوربین مکالمه ویدیویی در جلو ،۳ گیگابایت حافظه داخلی ،اسلات کارت microSD،راهیاب ماهواره ای ،بلوتوث ۳ ،WiFi a/b/g/n اشاره کرد.
به نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
حداقل دوربینش باید 8 میشد .
دوستان من دیروز یه ویو 2 از دیجیکالا برای یکی از همکارانم خریدم 299 هزار تومان . یه مموری 8 گیگ کلاس 6 هم سفارش دادم که وقتی اوردن دیدم کلاس 2 هست .
سر همین کلی هم باهاشون جرو بحث کردم ولی به هر حال مموری را گرفتم .
همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟
چی خوشگله![]()
من یه مموری 8 گیگ گرفتم که فروشنده گفت کلاس 4 هستش من برای این که مطمئن بشم چند دقیقه باهاش فیلم اچ دی ضبط کردم و بعد که نگاه کردم بدون مشکل و روان پخش کرد واسه همین گرفتمش ولی الان که تو خونه تستش کردم با نرم افزار ها سرعت رایتش رو 1.3 و سرعت read رو 8 مگ در قانیه مینویسه وقتی هم که عکس میگیرم 3 یا 4 ثانیه برای نمایش عکس زمان میبره در حالی که مموری دو گیگ روش نصف این مدت زمان میبرد
ولی بازم میگم تو فیلمبرداری هیچ مشکلی نداره هم سریع لود میکنه و هم روان نمایش میده
میخواستم بدونم این مموری مشکلی نداره ؟
و این که سرعت کلاس 4 باید چند باشه
واقعا که فکر نکنم زیاد فروشکنه البته بستگی به قیمتش داره....باید دوربینش 8 فول اچدی میبود بعد usb on the go هم داشت میگرفتمشبه نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
حداقل دوربینش باید 8 میشد ....پولامو جمع میکنم جی اس2 میگیرم فوقالعادست کاش مشخصات اونو داشت.
سعی کن پس بدی...تو گیم 100٪ کم میاره تو موزیکم سرعت پردازشش میاد پایین وقتی رمش پر باشه.همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟
نه زیاد همون ویو2 خودمونه دیگه.چی خوشگله![]()
دوستدار شما یاشار
به نظرم در حال حاضر بادا به جای ارتقای سخت افزار گوشی ها بیشتر نیاز به پیشرفت نرم افزاری داره.یه فروشگاه خوب با کلی نرم افزار.من در حال حاضر انتظار سی پی یو دو هسته ای واسه ویو 3 نداشتم.چنین چیزی واسه آندروید هم تازگی داره چه برسه به بادا.تازه بادا سیستم سبکی هم هست و نیازی به چنین چیزی نداشت.یا مثلا فیلم برداری full hd واسه موبایل چه فایده ای داره وقتی یه دقیقه فیلم hd کلی حجم میگیره.فقط کاش یه دوربین 8 میذاشتن روش با حافظه 16 گیگی.گرافیک و رمش چی هست؟در کل خیلیا انتظار ویو 3 با این مشخصات رو نداشتن.باید دید سامسونگ چه هدفی از این کار داره!
دوستان این گل پری کی تشریف فرما میشه به بازار ایران ؟![]()
اره و اگه این فروشگاه سامسونگ هر چه زود تر باز بشه عالی می شه چون نرم افزار هست ولی همشون رو باید خرید
دوربین باید فول اچ دی باشه من نهایت استفاده رو دارم
خوب رم خودتون باید بزارین توش
نمی دونم سامسونگ می خواد چی کار کنه ولی من که از ویو و بادا خیلی خوشم میاد
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
رفیق تنها چیزی که من به این گوشی احترام می زارم صفحه ی super amo led و cpu هش هست از نظر قیافه من هنوز ویو 2 رو دوست می دارم![]()
آقا یه سوال:
من امروز از خواب که پاشدم دیدم رو گوشیم اون قسمت بالایی پیش درجه آنتن، یه R تو مربع قرمز نوشته شده. گوشی رو ریستارت کردم اون علامت رفت. میخواستم بدونم این علامته چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)