تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 102 اولاول ... 206066676869707172737480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

رم من 8گیگه کلاس 4 تایوانیه...
    نه تیک نمیزنه...
    ولی اگه اهل گیم بازی هستی به نظرم 16 گیگ بگیر...چون حجم بازیهاش زیاده من 10 تا بازی شاخ ریختم رمم پر شددیگه اهنگ ماهنگ تعطیل شد بعد دیدم دارم دیونه میشم بازی هارو پاک کردم اهنگ ریختم
    دوستدار شما یاشار

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

راستی دوستان ویو3 هم معرفی شد.
    ولی من با مشخصاتش حال نکردم همین ویو2 فعلا دارم...ای کاش مشخصات جی اس2 روش بود

Wave 3 دارای پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی با صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه فلاش است.

از سایر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه که پیشرفته ترین مدل معرفی شده است می‌توان به دوربین مکالمه ویدیویی در جلو ،۳ گیگابایت حافظه داخلی ،اسلات کارت microSD،راه‌یاب ماهواره ای ،بلوتوث ۳ ،WiFi a/b/g/n اشاره کرد.

3. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Wave 3 دارای پردازنده ۱٫۴ گیگاهرتزی با صفحه نمایش ۴ اینچی Super AMOLED و دوربین ۵ مگاپیکسلی به همراه فلاش است.

از سایر مشخصات سخت افزاری این تلفن همراه که پیشرفته ترین مدل معرفی شده است می‌توان به دوربین مکالمه ویدیویی در جلو ،۳ گیگابایت حافظه داخلی ،اسلات کارت microSD،راه‌یاب ماهواره ای ،بلوتوث ۳ ،WiFi a/b/g/n اشاره کرد.
    به نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
    حداقل دوربینش باید 8 میشد .

دوستان من دیروز یه ویو 2 از دیجیکالا برای یکی از همکارانم خریدم 299 هزار تومان . یه مموری 8 گیگ کلاس 6 هم سفارش دادم که وقتی اوردن دیدم کلاس 2 هست .
    سر همین کلی هم باهاشون جرو بحث کردم ولی به هر حال مموری را گرفتم .
    همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

چی خوشگله

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه مموری 8 گیگ گرفتم که فروشنده گفت کلاس 4 هستش من برای این که مطمئن بشم چند دقیقه باهاش فیلم اچ دی ضبط کردم و بعد که نگاه کردم بدون مشکل و روان پخش کرد واسه همین گرفتمش ولی الان که تو خونه تستش کردم با نرم افزار ها سرعت رایتش رو 1.3 و سرعت read رو 8 مگ در قانیه مینویسه وقتی هم که عکس میگیرم 3 یا 4 ثانیه برای نمایش عکس زمان میبره در حالی که مموری دو گیگ روش نصف این مدت زمان میبرد
    ولی بازم میگم تو فیلمبرداری هیچ مشکلی نداره هم سریع لود میکنه و هم روان نمایش میده
    میخواستم بدونم این مموری مشکلی نداره ؟
    و این که سرعت کلاس 4 باید چند باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من که اونقدر با ویو 2 تفاوتی نداره . یعنی تفاوت فاحشی نداره به جز صفحه نمایش و سی پی یو .
    حداقل دوربینش باید 8 میشد .
    واقعا که فکر نکنم زیاد فروشکنه البته بستگی به قیمتش داره....باید دوربینش 8 فول اچدی میبود بعد usb on the go هم داشت میگرفتمش...پولامو جمع میکنم جی اس2 میگیرم فوقالعادست کاش مشخصات اونو داشت.
    همکارم اهل گیم نیست بیشتر موزیک و ویدئو نگاه میکنه . به نظرتون با کلاس 2 به مشکل نمیخوره که ؟
    سعی کن پس بدی...تو گیم 100٪ کم میاره تو موزیکم سرعت پردازشش میاد پایین وقتی رمش پر باشه.
    چی خوشگله
    نه زیاد همون ویو2 خودمونه دیگه.
    دوستدار شما یاشار

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظرم در حال حاضر بادا به جای ارتقای سخت افزار گوشی ها بیشتر نیاز به پیشرفت نرم افزاری داره.یه فروشگاه خوب با کلی نرم افزار.من در حال حاضر انتظار سی پی یو دو هسته ای واسه ویو 3 نداشتم.چنین چیزی واسه آندروید هم تازگی داره چه برسه به بادا.تازه بادا سیستم سبکی هم هست و نیازی به چنین چیزی نداشت.یا مثلا فیلم برداری full hd واسه موبایل چه فایده ای داره وقتی یه دقیقه فیلم hd کلی حجم میگیره.فقط کاش یه دوربین 8 میذاشتن روش با حافظه 16 گیگی.گرافیک و رمش چی هست؟در کل خیلیا انتظار ویو 3 با این مشخصات رو نداشتن.باید دید سامسونگ چه هدفی از این کار داره!

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دوستان این گل پری کی تشریف فرما میشه به بازار ایران ؟

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

به نظرم در حال حاضر بادا به جای ارتقای سخت افزار گوشی ها بیشتر نیاز به پیشرفت نرم افزاری داره.یه فروشگاه خوب با کلی نرم افزار.من در حال حاضر انتظار سی پی یو دو هسته ای واسه ویو 3 نداشتم.چنین چیزی واسه آندروید هم تازگی داره چه برسه به بادا.تازه بادا سیستم سبکی هم هست و نیازی به چنین چیزی نداشت.یا مثلا فیلم برداری full hd واسه موبایل چه فایده ای داره وقتی یه دقیقه فیلم hd کلی حجم میگیره.فقط کاش یه دوربین 8 میذاشتن روش با حافظه 16 گیگی.گرافیک و رمش چی هست؟در کل خیلیا انتظار ویو 3 با این مشخصات رو نداشتن.باید دید سامسونگ چه هدفی از این کار داره!
    اره و اگه این فروشگاه سامسونگ هر چه زود تر باز بشه عالی می شه چون نرم افزار هست ولی همشون رو باید خرید

دوربین باید فول اچ دی باشه من نهایت استفاده رو دارم
    خوب رم خودتون باید بزارین توش
    نمی دونم سامسونگ می خواد چی کار کنه ولی من که از ویو و بادا خیلی خوشم میاد

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

دوستان این گل پری کی تشریف فرما میشه به بازار ایران ؟
    رفیق تنها چیزی که من به این گوشی احترام می زارم صفحه ی super amo led و cpu هش هست از نظر قیافه من هنوز ویو 2 رو دوست می دارم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

آقا یه سوال:
    من امروز از خواب که پاشدم دیدم رو گوشیم اون قسمت بالایی پیش درجه آنتن، یه R تو مربع قرمز نوشته شده. گوشی رو ریستارت کردم اون علامت رفت. میخواستم بدونم این علامته چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •