باید نقشه شو داشته باشی که من تا حالا پیدا نکردم.
.
.
.
باید نقشه شو داشته باشی که من تا حالا پیدا نکردم.
.
.
.
بهترین نقشه ها و نرم افزار ها در سایت زیر موجود هست :
من هم از همینجا کمک گرفتم و نقشه ها نصب شد ولی مشکل اینجاست که موقعیت من رو نشون نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--
کسی از دوستان موقعیت یابی رو با این گوشی بصورت موفقیت آمیز انجام داده ؟
سلام آیا برنامه مثل نوکیا سیمبین هم برای آندروید اومده که مسیر رو نشون بده؟
من از اروریک استفاده میکنم ولی کامل نیست
راستی، چطوری میشه از gprs این گوشی استفاده کرد؟
رفتم تو سایت همراه اول تنظیمات رو انجام دادم ولی وقتی وارد مرورگر میشدم ارور میداد.
چی کار باید کرد؟
.
.
.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دقت کنین که بعضی از تم ها و حتی رام ها از لیو والپیپر پشتیبانی نمیکنن.
اون که بود آموزش داده بود من تازه فهمیدم وایلد فایر از والپیپر زنده پشتیبانی نمیکنه![]()
سلام
من یک مشکلی برخوردم واونم اینکه گوشی رو وقتی رو حالت مموری کارت وصل میکنم به کامپیوتر بعضی وقت ها مموری ارتباطش قطع میشه و تو مشخصات مموری کارت تو گوشی میزنه که مموری اصلا نصب نیست
من مموری رو بردم عوض کردم و یکی دیگه گرفتم ولی باز هم این مشکل وجود داره
گوشی رو باید خاموش روشن کنی و مموری رو در fبیاری و دوباره جا بزنی تا شاید بشناسه
حیلی اذیت داره میکنه
مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون
امتحان کنین اینو:
در حالت only charge وصل کنین بعد به حالت memori card ببرین و اگر مشکل حل نشد بگین یه فکر دیگه کنیم. در ضمن برای این کار قبلش تمام نرم افزار هایی که روی مموری نصب و در حال اجرا هستن رو force close کنین
سلام
من این گوشی رو تازه گرفتم
چندتا مشکل دارم باهاش
اساسی ترینش هم مشکل فارسی نداشتن این گوشیه اصلا هم دلم نمی خواد روتش کنم (البته نمی دونم شاید فروشنده قبلا این کارو کرده باشه. راستی از کجا باید بفهمم که گوشی روت شده یا نه؟؟؟)
مشکل بعدیش هم اینه که من بازی و نرم افزار زیادی رو این گوشی ریختم البته همه ی نرم افزارهای که move to sd card داشتن رو به مموری انتقال دادم الان فضای فری گوشی 70 mb هستش اما وقتی بازی ها که اکثرا هم دوبعدی و ساده هستن رو اجرا می کنم یکم گیر دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)