راستی اقای مدیر اگزوز قهرمانی که میگم بهترین و توپ ترینشو معرفی بکن یعنی یه چیزی باشه پلیسا بیفتن دنبالم؟![]()
راستی اقای مدیر اگزوز قهرمانی که میگم بهترین و توپ ترینشو معرفی بکن یعنی یه چیزی باشه پلیسا بیفتن دنبالم؟![]()
اگزوز قهرمانی از 90 تومن داریم تا 9 میلیون تومن !
پلیس هم اونقدر بیکار نشده هنوز که بیفته دنبال اگزوز قهرمانی خخخخخ
بازم میگم شما اگزوز 9 میلیونی هم روی آپاچی 180 بندازی ، نهایتا 10-15 درصد صدای اگزوز ( و نه موتور ) رو عوض میکنه
و اینکه مطمئن باشید اگه فقط با یه اگزوز قهرمانی میشد صدای موتور سنگین گرفت از یه موتور 180 ، اینهمه پالس سوار و آپاچی سوار تا الان چشم بازار اگزوز قهرمانی رو کور کرده بودن
اگر اسم میخواید بدونید آکراپوییچ و یوشیمورا به آپاچی میخورن
عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
دوستان میخوام 4 5 تومن هزینه کنم و موتور بگیرم
2 3 سالی هست که تجربه موتور سواری دارم و عاشق اینکارم
از دوستان خواهشمندم یک موتور که از لحاظ سرعت و شتاب نسبت به قیمت اوکی باشه و هم رخ خوبی داشته باشه معرفی کنند
دست دو یا نو هم فرقی نمیکنه ولی خودم نظرم روی دست دو هست چون بعد از چند سال میخوام بفروشم
Last edited by hossein_ke; 08-05-2015 at 20:17.
سلام
کارکرده گزینه زیاد و متنوع دارید
ولی خب باید بگید چه سبکی موتور دوست دارید : کاب ( طرح ویو ) ، استریت ( خیابانی شامل همین موتور های مرسوم و متداول زیر 250 ) ، کراس ( کلاس تریل )
از لحاظ شتاب آپاچی موتور بهتری هست به نسبت پالس
اگر طرح ویو میخواید میتونید تی وی اس راکز و همینطور گلکسی رو امتحان کنید ، البته گلکسی چند سر و گردن بالاتره از تی وی اس در زمینه ی سرعت و شتاب
کلاس تریل هم الان دیگه تریل داخلی زیاد شده و البته خیلی موتورهای پرشتابی نیستند ولی پیشرو تریل تا 250 تولید میکنه
منظورم همین موتور های استریت بود که فرمودید
فکر میکنم با این هزینه و این بازار انتخابام فقط به پالس و اپاچی محدود بشه اپاچی هم چون لوازمش گرون هست فکر نمیکنم گزینه خوبی باشه
بین مدل های پالس موندم و 200 ns بدجوری تو دلم رفته اما نمیخوام بیشتر از 5 تومن هزینه کنم بنظرتون ns دسته دو 5 تومن گیرم میاد ؟ و اینکه ns مخفف چیه و کلا چه فرقی با مدل های معمولی داره
NS من زیر 7 تومن به ندرت دیدم
NS مخفف Naked Sport هست و از لحاظ لغوی میشه اسپرت برهنه![]()
یعنی یک موتور خیابانی شبه اسپرت هست یا میتونیم بگیم یه اسپرت بدون فلاپ
ان اس رادیاتور روغن داره ، 6 دنده هست ، ترمز عقبش دیسکیه و مهمترین تفاوت این موتور این هست که فنر وسط هست ، یعنی به جای دوتا فنر و کمک فنر در طرفین عقب ، فقط یک فنر و کمک فوق العاده قوی اون هم در وسط موتور سیکلت و زیر زین راکب داره و همین هست که متمایزش میکنه از سایر موتورهای فعلی بازار
داداش ممنون از جوابت
لامصب این ns (اسپرت برهنه) عجب رخی داره !! پولشو ندارم مگرنه شک نمیکردم تو خریدش
یه 220 معمولی 90 دسته 2 گیرم اومده میگه 4500 به نظرتون چطوره قیمتش ؟ نوش چنده ؟اینا صفر تا صد رو تقریبا تو چقدر پر میکنند ؟ حداکثر سرعتشون چقدره ؟ عمر مفیدش چقدره ؟ پلیس که به اینا گیر نمیده ؟ ظاهر پالس 200 با 220 فرق میکنه ؟فرق 200 با 220 فقط توی حجمه موتورشونه ؟
کلا تو خرید پالس دسته دوم به چه چیزایی باید توجه کنم که یه موتور خوب گیرم بیاد و کلاه سرم نره؟
داداش شرمنده که این همه سوا میپرسم اخه موتور دسته 2 رو بدون اطلاع نمیشه خرید
Last edited by hossein_ke; 09-05-2015 at 18:59.
220 رو نمیدونم صفرش تولید میشه یا خیر هنوز
برای 90 گرونه 4500 ، کلا موتورهای پالس شتابشون فوق العاده نیست و پالس 220 هم به خاطر وزن سنگین تری که داره از لحاظ شتاب اولیه موتور فوق العاده ای نیست
عمر مفید بستگی به نحوه ی استفاده ی موتور سوار از موتورش داره
خیر پلیس هیچ بهانه ای برای گیر دادن به پالس 220 نداره![]()
بله ظاهرشون فرق میکنه و 220 کشیده تر هست و قسمت جلویی موتور فلاپ داره ، در حجم موتور هست و شکل ظاهری و 220 هم رادیاتور روغن رو داره و البته یک تفاوت عمده با باقی موتورهای استریت :
پالس 220 فلاپهاش ثابته و فرمون داخل فلاپ میچرخه ! یعنی دقیقا مثل موتورهای ریس و این موردی هست که برای هر موتورسواری که سوار پالس 220 میشه غیر متعارف و شاید حتی آزار دهنده به نظر برسه بخاطر اینکه به متحرک بودن تمام فرمون عادت دارند اکثرا که البته با یه مدت سواری ، راننده به اون فرم عادت میکنه
چیزایی مثل جوش نخوردن شاسی ، نداشتن روغن سوزی و روغن ریزی ، سلامت کامل گیربکس در تمامی دنده ها ، بیمه و تخفیف بیمه ی موتور ، ترک و شکستگی نداشتن فلاپها برای موتورهای فلاپدار مثل آپاچی و 220 ، عادی بودن صدای موتور
اما بطور کل اگر خواستید با خیال راحت موتور بخرید قبل از خرید نهایی ، موتور رو به موتورساز نشون بدید تا اون مواردی که بالا گفتم رو چک کنه براتون اگر که خودتون اشنایی نداشتید /
خواهش میکنم ما هم برای همین اینجاییم که تا جایی که دانسته ها و تجربه هامون اجازه میده کمک کنیم به دوستای موتورسوارمون![]()
4500 زیاده ؟ پس چند بش بگم ؟موتورو پیش هر موتوری که ببرم اینچیزایی که فرمودی رو چک میکنه ؟ با ای تفاسیر دودل شدم تو خریدش
200 چطوره ؟
از لحاظ فیس کدومشون اوکی ترن ؟
راستی یه توضیح مختصری راجب فلاپ میدید چون من اصلا تمیدونم چی هست اگه یه عکس بزارید که دیگه لطف کردید
کلا اگه مدل یا مارک دیگه ای هم هست توی این رنج قیمت که لوازمش گیر بیاد و نسبت به این گزینه بهتری باشه بفرمایید
Last edited by hossein_ke; 10-05-2015 at 08:40.
به نظر من نهایتا 4 تومن
بله قاعدتا باید چک بکنن
200 محدود تولید شده من 180 رو به 200 ترجیح میدم
فلاپ قطعات پلاستیکی هست که روی چراغ جلوی موتور و اطراف و پایین باک رو کاور میکنه
از لحاظ ظاهری قطعا 220 بهتره هرچند پالس 200 هم ظاهر اسپرت تری نسبت به 180 های معمولی داره
تو این رنج بهترین انتخاب ها پالس و آپاچی هست ، و اینکه اگر پالس 135 به کارتون میاد من شخصا پیشنهاد میکنم صفرش رو بگیرید با بیمه حدود 4700 درمیاد ؛ که شخصا هم دارم و بسیار هم راضی هستم ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)