دوستان یک سوال مهم دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید، با آپدیت گوشی به اندروید 2.2 امکان وبگردی توی سایت های فارسی اضافه میشه یا بازم باید روتش کنیم؟
فردا میخوام گوشی رو بخرم، توصیه ای سفارشی نکته ای دارید ممنون میشم بگید.
دوستان یک سوال مهم دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید، با آپدیت گوشی به اندروید 2.2 امکان وبگردی توی سایت های فارسی اضافه میشه یا بازم باید روتش کنیم؟
فردا میخوام گوشی رو بخرم، توصیه ای سفارشی نکته ای دارید ممنون میشم بگید.
نه با اپدیت به 2.2 باز هم باید روتش کنی ولی در 2.1 شما از اپرا مینی میتونی استفاده کنی که فارسی را کامل پشتیبانی میکنه و در ورژن 2.2 هم شما علاوه بر اپرا مینی با پرشین بروزر هم میتونی استفاده کنی
یه توصیه اصلا روتش نکن اصلا رام جدید روش نریز و برای اس ام اس فارسی از mirsal استفاده کن برای وب هم از اپرا مینی تا زمانی که رام 2.2 رسمی براش بیاد که اون موقع هم ببر بده پرشین تله کام تا اونا برات رام بریزن.خودت کاری روش نکن.
Last edited by boys666; 07-03-2011 at 19:37.
سلام برو بكس خوشتيپ فروم!بالاخره گرفتم 500تومان!مباركم!
نكته:اولا اصلا پيدا نمي شه!فقط علاعدين يه جا:520!دوما:بازار موبايل ايران فقط يه جا:560!سوما:ايرانيان :510تمام شد؛يه دونه بود من خريدم!چهارما با گارانتي رسميه فيتكو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
system version:moto-version.2.54.0.mb525.retail.en.me2!
بچه ها ميشه صاحبنظران لطف كنن بگن سفارش كجاست و آيا موتو بلور داره يا نه!
در ضمن وقتي دوربينو ميارم تصوير وارونه هستش و عكس هارو سرو ته مي گيره!و فيلمو!تو settingاش هم اصلا همچين گزينه اي نداره!
ممنون به خاطر راهنمایی خوبت دوست من.
یعنی منظورتون اینه بدون روت کردن و فقط با اوپرا میتونیم صفحات فارسی رو باز کنیم؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه. من با گوشی قدیمیم (6120) هم برای وبگردی از اوپرا استفاده میکنم.
سلام هادی جان...........
من هر اطلاعاتی توی sd میریزم ، دقیقا همون اطلاعات با همون حجم روی مموری internal گوشی کپی میشه!
اگه اینارو پاک کنم مشکلی داره؟؟
تنظیماتی نداره که اطلاعات رو کپی نکنه ؟؟؟؟
آقا این اپرا مینی کدوم ورژنش فارسی داره ؟؟
اونی که من دارم operamobile10.1beta اینه که فارسی ساپورت نمیکنه...
Last edited by bidellboy; 07-03-2011 at 21:27.
این اوپرا مینی که صفحات فارسی رو باز میکنه خیلی برای من مهمه. خواهشا کسایی که دیفای دارند نصبش کنند و اگه تونستن یه عکس از صفحه نمایش بگیرن تا مطمئن شیم.
من فردا میخوام برم گوشی بخرم اگه این یه مورد حل بشه 100% دیفای میخرم. برام مهمه. 24ساعت هم از فروشنده وقت میگیرم برای تست کامل تا مطمئن شم لاک و آنلاک کردنش مشکل نداشته باشه. نظرتون چیه؟
سلام احسان جان...من این گوشی رو ندارم اما منم تا آخر سال میخوام بگیرمش....
اگه خریدی مبارکت باشه....
یه review کامل ازش بذاری ممنونت میشیم![]()
دوستان كسي جواب ما رو نميده؟از روي System version ازكجا ميشه فهميد سفارش كجاست؟![]()
دوست عزیز اپرا مینی 5 نه اپرا موبایل برو سایت opera.com و اپرا مینی مخصوص اندروید رو دانلود کن
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
یادم رفته بود که اندروید 2.1 فونت فارسی نداره متاسفانه باید گوشی رو روتش کنید و بعد میتونید از فارسی لذت ببرید
آقا مبارکت باشه -
خدا وکیلی گوشیت رو بلد نیستی الکی دستکاری نکنی خراب بشه
ببین bulid number گوشیت چنده . 2.54. رو تا ندیدم !؟
میتونی خودت اینجا ببینی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)