منم قبل تر از شما گیر کردم!
اونجایی که راشال گول میخواد دخترش رو بکشه!
بتمن مثل بز واستاده نگا میکنه!!! هر چی ماوس و کیبورد رو میزنم چیزی عمل نمیکنه، آیا باگ داره یا اینکه باید صبر کنم؟
منم قبل تر از شما گیر کردم!
اونجایی که راشال گول میخواد دخترش رو بکشه!
بتمن مثل بز واستاده نگا میکنه!!! هر چی ماوس و کیبورد رو میزنم چیزی عمل نمیکنه، آیا باگ داره یا اینکه باید صبر کنم؟
سلام ...
این سوال ریدل چیه ؟؟
باید چکار کنم ؟؟
راهنمای بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدtab و بزن راهنماییت میکنه
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
خب اونجا باید بترنجو پرت کنی سمتش.ولی قبلش باید کلیکو نگه داری تا زووم کنه رو مخ طرف بعد ولش کنی
به عبارتی اون بترنج کنترلی رو انتخاب کن و بعدش زووم کن و خلاص
راهنمای بازی:
سوالشو حالا بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز شما بگو آخرین اتفاقی که واست افتاد چی بود؟
مگه میشه که هیچ ماموریتی تو نقشه نباشه...
حداکثر اگه قرار باشه جای فریز رو پیدا کنی یا جای جوکر که کادری سمت راست صفحه نشون داده میشه که فاصله شما رو با هدف نشون میده... که مثل فلز یاب میمونه شما به هر سمتی که حرکت کنید یه عکس العمل ازش میبینید که متوجه میشید از هدف دور شدید یا به هدف نزدیک...
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
آقا این کارو نکن هر کس مشکلی یا معمایی داشته باشه فوقش بپرسه نه این که شما بازی رو بزاری جلوش که تمام لذت بازی از بین بره که!!!
بازی اگه شوتر بود یا سبک دیگه ای ایرادی نداشت ولی این بازی تقریبا یک بازی فکری هستش که یک عالمه معما واستون گذاشته که شما از عقلتون کار بکشید...![]()
آقا دست شما مرسیخب اونجا باید بترنجو پرت کنی سمتش.ولی قبلش باید کلیکو نگه داری تا زووم کنه رو مخ طرف بعد ولش کنی
به عبارتی اون بترنج کنترلی رو انتخاب کن و بعدش زووم کن و خلاصاما من مشکلم اینه که هیچ دکمه ای کار نمیکنه!!!
حتی بعد از اینکه از بازی اومدم بیرون و دوباره این مراحل رو انجام دادم و رسیدم به آزاد کردن گروگان، باز هم نشد!
نمیدونم چه مرگشه!!!
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
نه داداش مشکل من کار نکشیدن از مخ نیست!آقا این کارو نکن هر کس مشکلی یا معمایی داشته باشه فوقش بپرسه نه این که شما بازی رو بزاری جلوش که تمام لذت بازی از بین بره که!!!
بازی اگه شوتر بود یا سبک دیگه ای ایرادی نداشت ولی این بازی تقریبا یک بازی فکری هستش که یک عالمه معما واستون گذاشته که شما از عقلتون کار بکشید...![]()
من تا راه حلی براش پیدا نکنم نمیام سوالی مطرح کنم مگر اینکه واقعا راهی نباشه!!!
که الان هم همینطور شده، دکمه ها عمل نمیکنن! وگرنه به فکرم رسید که از گجت هام استفاده کنم اما غیرفعال هستن!
نمیدونم چیکار کنم
همینی که هست
الان تو این دور زمونه مخ کار نمیکنه
بیخیال چقدر مته به خشخاش میدیزندگیتو کن
دوست من کرک بازیو از این سایت بگیر ببین درست میشه یا نه:
gf.wiretarget.com
دادا کرک بتمن آرکهام سیتی توی این سایت نبود!دوست من کرک بازیو از این سایت بگیر ببین درست میشه یا نهgf.wiretarget.com
دیوانه خانه ی آرکهام بود!
آخه کرکش که سالمه همه چیش خوب بود، نمیدونم چرا یهو اینجور شد!
دوستان برای اینکه می بینم خیلی ها تو این تیکه ای که Ra's Al ghul دختره رو گروگان میگیره گیر کردن راه حلش رو میگم.
اولا که این یه باگه به کرک هم ربط خاصی نداره.تو فروم های خارجی هم دیدم این باگ رو.خودم که بار دوم هم بازی رو تموم کردم این باگ رو بهش برخوردم.بار اول رد کرد راحت.
مشکل اینجاست که بتمن شمشیر رو نمیندازه.تو فروم های خارجی پیشنهاد دادن که تمامی تنظیمات گرافیک رو روی Low بزارید و Resolution رو هم تا اخرین حد پایین بیارید و دوباره اون تیکه رو برین.بتمن شمشیر رو میندازه.
این راه صد در صد نیست و برای بعضی ها کار نمیکنه.برای من کار کرد.شما هم امتحان کنید.
اگه درست نشد باید بازی رو از اول برین.![]()
What the ...????
آخه يعني چي؟؟؟!!!! اگه نشد بايس از اول بريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اين باگ واسه چيه ؟ با آپديت گرافيك حل ميشه؟ يا نه كلا واسه خود بازيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)