.
.
.
.
.
.
![]()
.
.
.
.
.
.
![]()
Last edited by VAHID; 21-11-2012 at 23:34.
شگفت انگیزترین نقاشی با مداد!
این نقاشی شگفت انگیز با مداد توسط هنرمند ایتالیایی DiegoKoi کشیده شده است.
کشیدن این نقاشی زیبا 200 ساعت زمان برده است.
دوستان . یه بحثی داشت از طرف دوستمون شروع می شد دایر بر اینکه عکس هایی که می گذاریم رو نقد کنیم . من کمی که در این مورد فکر کردم و این نکته ها به نظرم رسید
1 اول به نظرم ایده خوبی اومد . الان توی تاپیک هم عکس های عالی گذاشته می شه و هم عکس های متوسط ( مثل پست قبلی خودم که بیشتر جنبه fun داره و عکس های نامرتیط هم برای بعضی دوستایی هست که تازه میان به تاپیک .
2 بعدش : نقد کردن و توضیح دادن عکس ممکنه سخت باشه چون ذات هنر اینه که بدون چیز دیگری منظور هنرمند رو برسونه و توضیح دادن عکس چیز قشنگی در نیاد.
3 آخرش : هر کسی در مورد هر عکسی نکته ای به نظرش رسید در حد نیم خط توضیح بده که مثلا نقطه برجسته این عکس کادر بندیش هست یا غیره .( غیر از منظور و پیام عکس مسایل تکنیکی و کاربردی هم میتونه دیدن عکس رو جالب کنه )
و اینکه ممکنه دوستان در مورد عکسی نظری داشته باشن و به نظرشون اون نکته خیلی شفاف باشه ولی به ذهن من نرسه
4 نظر مخالف ، موافق یا بی طرف شما رو هم میخوام بدونم . البته اگه از نظر بالادستی ها ( دی ) مشکلی نداشته باشه . چندتا نظر بدین (هر چند توی کل انجمن هم کاربرایی که حضور دارن کمتر نظر شخصیشون رو اعلام میکنن) بعد تاپیک برگرده به روال خودش .
احتمال هم داره این پست خودبخود پاک بشه. دی
بله خوبه
فقط توی انتخاب عکس ها سختگیر تر باشید
ممنون
اهان مثلا من بگم که عکس فلان پست فقط یه عکس هست و نه توی تکنیک عکاسی و نه سوژه جذابیتی نداره ، درسته ؟
اره این خیلی کار خوبیه
فقط نباید پست نقد خالی داد یعنی سعی کنید توی پست عکس هم قرار بدیم
اره خوبه که نظر خودمون رو درباره عکسی که آپ میکنیم بنویسیم ، مثلا بنویسیم چرا این عکس رو آپ کردیم چیش به نظر جالب بوده
نقد عکس دیگران هم خوبه ، اما حسابی اما داره .......
حالا یه مدت باشه ببنیم تاپیک چه جوری پیش میره ، نظر دوستان ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)