بعد از 622 روز یه پست تو این تاپیک گذاشته میشه![]()
اشپزهای محترم میشه تعدادی فینگر فود معرفی و نحوه درست کردنشون رو بگن اگه عکس هم بزارن ازش که عالی میشه چون فینگر فودها عموما باید قیافه جذاب و قشنگی هم داشته باشن
بعد از 622 روز یه پست تو این تاپیک گذاشته میشه![]()
اشپزهای محترم میشه تعدادی فینگر فود معرفی و نحوه درست کردنشون رو بگن اگه عکس هم بزارن ازش که عالی میشه چون فینگر فودها عموما باید قیافه جذاب و قشنگی هم داشته باشن
اقا ازپایه شروع کنید تا امثال من وقتی کسی خونه نیست طلف نشن
چطور باید برنج دم کرد
امروز رفتم ذرت مکزیکی بگیرم ، دیدم جدیدا یه سس سبز رنگ روش میریزن به جای سس مایونز ، از طرف پرسیدم سس چیه ، گفت سس سیب ، خوشمزه بود ، کسی میدونه طرز تهیه اش چطوریه ؟؟
برنج رو که هیچی ! یکی به من میگه چای چجوری دم بیارم ؟
هر کار میکنم چایی عطر نداره :(
این که فرمودین شوخی بود نه!!!!!!!!برنج رو که هیچی ! یکی به من میگه چای چجوری دم بیارم ؟
هر کار میکنم چایی عطر نداره :(چائیتون عطر نداره!!!!!!!!!!
به احتمال زیاد اشکال از چائیتونه!!!خب بدون عطرشو حتما خریدین...چون چای در انواع بدون عطر ومعطر هست...
نه بابا شوخی چیه !این که فرمودین شوخی بود نه!!!!!!!!چائیتون عطر نداره!!!!!!!!!!
به احتمال زیاد اشکال از چائیتونه!!!خب بدون عطرشو حتما خریدین...چون چای در انواع بدون عطر ومعطر هست...
چای گلستان معمولا میریزم دیگه !
اصلا عطر نداره چایی !
بعد چای بدون عطر به چه درد میخوره ؟
میگم نکنه من کم چایی دم میکنم ؟ چقدر باید دم کنم ؟ آب چقدر بریزم ؟ نسبتاشو یکی بگه !![]()
بستگی به نوع چائی داره...اگه رنگ چائی خوب باشه...معمولا نصف پیمانه(ازاینپیمانه های کوچیک که تقریبا دوبرابر قلشق چای خوریه...)برای دولیوان آب...ولی اگه رنگ چائی خوب نباشه حتی برای دولیوان آب گاهی آدم مجبور میشه چهار یا پنج پیمانه چائی بریزه!!!یکی از دوستان تعریف میکرد تو خدمت چائی میخوردن بهش میگفتن چای سه مشت نشان!!!!!!!!!حتما میدونین چرا این لقبو بهش داده بودن!!!
موقعی هم که برای خرید چائی میرین بگین چای معطر میخواین...گلستان هم چائیه خوبیه...البته تبلیغات نباشه ولی چای دوغزال واحمد که به صورت قاچاق همه جا پیدا میشه به نظر من بهتره...
یکی دوتا دونه هل بکوب بریز تو قوری عطرش درست میشه.![]()
اقا چطور بایدبرنج پخت کرد شوخی نمی کنم
آره این دم کردن برنج خیلی مهمه... من میخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)