تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 1783 اولاول ... 2060666768697071727374801201705701070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان دیدید
    من در پستهای قبل هم اعلام خطر کردم که صبانت سرعت شبانه رایگان رو میخواد بکنه سرعت قراراداد.

من احتمال میدم بخاطر اینکه مجلس میخواد محدودیت سرعت رو برداره این صبانت از همین الان نقشه کشیده.
    یعنی 128 واقعی همین 13.5 هزار تومان

و هر کس که بالاتر میخواد خب میتونه پول بیشتری بده

اگر یادتون باشه اون موقع قبل از اعمال محدودیت سرعت بیشتر این ISP ها میو مدن حداقل سرعت که میدادند 256 بود ولی زیر 20 هزار هم نداشتن.

فقط میتونم بگم امیدوارم اینطوری نشه . چون مرگ صبانت خیلی نزدیک میشه با قیمت های بسیار پایین مخابرات.

2. این کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

الان دو شب دانلود نداريم نميدونم چي ميشه ولي اكثر مشتري هاي صبانت به دليل اكانت شبانه اين شركت هست و گرنه اكانت روزانه كه همه شركتها دارند حتي بهتر از صبا اگر درست نشه همه رفتني هستيم اميدوارم صبانت نابود بشه
    Last edited by H-R-N; 24-09-2010 at 12:46.

4. 4 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

الان كه در حال كار كردن با اكانت روزانه هستم ميبينم پينگ دو برابر شده الان روي 480 هست سرعت باز كردن سايت هم خيلي ضعيف شده معلوم نيست چي ميخواد بشه
    الان كلا رفت روي time out
    دوباره 480

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

من کاربر قدیمی صبا نیستم هنوز3ماه نیست که اومدم به این شرکت ولی تا جایی که ممکن بود سرد و گرم این شرکت رو کشیدم
    من از مردادماه اومدم صبا(عجب اشتباهی کردم)
    هفته اول صبا عالی بود روز و شب با 117 دان داشتم
    هفته بعد سرعت روزانه شد 16 ولی شبانه عالی بود حتی تک فایل هم با 117 میگرفت این وضع تا 2هفته ادامه داشت
    هقته چهارم سرعت روزانه به 60وشبانه نیز همین مقدار شد
    در ماه رمضان سرعت شبانه به طور شدیدی پایین اومد ولی نه در حد الان حدود 40بود
    و اما با شروع ماه مهر سرعت و کیفیت برای شرکتی که در سایت خود ادعای بالاترین سرعت و رعایت حقوق مشتری را میکند به شدت تمام پایین اومد و سرعت روزانه 60(البته به زور چون هرچه فایل سنگین تر باشه سرعت حتی به 40 هم میرسه)و سرعت اینترنت شبانه هم به زور به 7 میرسه!!!!
    در پایان باید بگم این شرکت یه تو دهنی درست وحسابی میخواد من 2 شب آخر شهریور(البته درست یادم نیست اگه بخوام دقیقتر بگم توی اواخر هفته گذشته شبانه با 110دان داشتم وداشت نظرم عوض میشد که این صبانت رو ترک نکنم )از کیفیت شب راضی بودم
    اما امروز به جرات میگم باید رفت از صبا و با این کار نارضایتی خودمون رو به این شرکت ناپایدار اعلام کنیم
    از شمادوستان گلم درخواست میکنم این تصویر که در امضای من هست رو در امضاهای خودتون قرار بدین تا دیگران گول تبلیغات کذب این شرکت رو نخورن!!!!اینم لینک عکس از سرور شخصی خودم مطمئن باشین که همیشه این عکس در سرور من هست!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

از شانس بد شماست من خودم بيش از 2 سال است از صبانت استفاده ميكنم تا حالا اينطوري خراب نشده بود
    اگر درست نشه احتمالا ميرم پارس چون بدون دانلود شبانه اينترنت بدرد من نميخوره

6. این کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه power67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد......

پيش فرض

سلام من دیشب دانلود نداشتم سرعت روی 1kb/s حداکثر می رفت دائم قطع می شد خدا دست هرچی مخالف اینترنت پر سرعت بی محدودیت از اینجا کوتاه کنه
    همگی بگین آمین

8. این کاربر از power67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

الان دو شب دانلود نداريم نميدونم چي ميشه ولي اكثر مشتري هاي صبانت به دليل اكانت شبانه اين شركت هست و گرنه اكانت روزانه كه همه شركتها دارند حتي بهتر از صبا اگر درست نشه همه رفتني هستيم اميدوارم صبانت نابود بشه
    درسته اول فکر کردم ایراد از کامپیوتر خودمه . وقتی صبح میبینی دانلود نداشتی حسابی میخوره توی حال آدم .
    یادم توی ماه رمضان هم خیلی اذیت میکرد .
    یک ایمیل کمی تند براشون میزنم نگویند کسی حرفی نمیزنه .

10. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من دیروز عصر تا قبل از ساعت 3 صبح هر چی دانلود میکردم از حجمم کم نمیکرد .من هم کلی خوشحال از این که صبا قاطی کرده کذاشتم واسه دانلود نگو که قراره امروز همشو از حجمم کم کنه .1200 پرید.حسابی دارم میسوزم.
    تجربه شد ولی بد تجربه ای بود
    ولی برای اولین بار تو این یه ماهی که صبا دارم تونستم با شبانه 700 مگ دان کنم ولی با بدبختی.
    دوباره نیاید بگید اشتباه کردی صبا گرفتیا.خودم به اشتباه خودم از همون اوایل واقف شدم.

12. 2 کاربر از dragon-fly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان دیدید
    من در پستهای قبل هم اعلام خطر کردم که صبانت سرعت شبانه رایگان رو میخواد بکنه سرعت قراراداد.

من احتمال میدم بخاطر اینکه مجلس میخواد محدودیت سرعت رو برداره این صبانت از همین الان نقشه کشیده.
    یعنی 128 واقعی همین 13.5 هزار تومان

و هر کس که بالاتر میخواد خب میتونه پول بیشتری بده

اگر یادتون باشه اون موقع قبل از اعمال محدودیت سرعت بیشتر این ISP ها میو مدن حداقل سرعت که میدادند 256 بود ولی زیر 20 هزار هم نداشتن.

فقط میتونم بگم امیدوارم اینطوری نشه . چون مرگ صبانت خیلی نزدیک میشه با قیمت های بسیار پایین مخابرات.
    شما با اکانت شبانه کانکت بودی یا روزانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیشت از ساعت 3 با اکانت شبانه کانکت شدم و تا امروز ساعت 12 هم کانکت بودم و جالب اینه که اصلا disconnect نشد.سرعتش خیلی کم بود (10k) ولی بازم خوب بود.
    (مشهد هستم)

یهو از حجمم کم نکنه!؟

اقا من دیروز عصر تا قبل از ساعت 3 صبح هر چی دانلود میکردم از حجمم کم نمیکرد .من هم کلی خوشحال از این که صبا قاطی کرده کذاشتم واسه دانلود نگو که قراره امروز همشو از حجمم کم کنه .1200 پرید.حسابی دارم میسوزم.
    تجربه شد ولی بد تجربه ای بود
    ولی برای اولین بار تو این یه ماهی که صبا دارم تونستم با شبانه 700 مگ دان کنم ولی با بدبختی.
    دوباره نیاید بگید اشتباه کردی صبا گرفتیا.خودم به اشتباه خودم از همون اوایل واقف شدم.
    با اکانت شبانه کانکت بودی یا روزانه؟

15. این کاربر از amir20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dragon-fly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اکانت شبانه کانکت بودی یا روزانه؟
    از دیروز ساعت6:10 عصر که تایم شبروزه تموم شد تا 2:59 صبح امروز با روزانه کانکت بودم که بدبخت شدم.
    از 3 صبح هم مثل همه با یوزر شبانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا حماقت محض کردم چند روز پیش رفتم و شارژ کردم سرویسم رو اونم 10 گیگ !!! واقعا الان که دارم پست میدم مثل سگ و هر موجود دیگه ای پشیمون هستم . حالا باید دو ماه دیگه سرم با این شرکت دزد بی .... . خدایا صبر عطا بفرما .
    من دیشب 50 مگ دانلود کردم انگار به آدم فحش داده باشن . صبانت اگه به حالت عادیش هم برگرده من دیگه از این شرکت سرویس نمیگیرم چون این خز شده هرکسی رو هم میبینی صبانت داره . متاسفانه مشترکانشون زیاد شده و اینا توان سرویس دهی ندارن ریدن به اکانتهای صبح و شب و بعدازظهر و ... ملت . به خودشون حداقل زحمت هم نمیدن لااقل تو Index سایتشون مشکل رو اعلام کنن بگن آقا ما معذرت میخوایم اینطوری شده داریم بررسی می کنیم مشکلو حل کنیم مثلا .

18. 4 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •