من کاربر قدیمی صبا نیستم هنوز3ماه نیست که اومدم به این شرکت ولی تا جایی که ممکن بود سرد و گرم این شرکت رو کشیدم
من از مردادماه اومدم صبا(عجب اشتباهی کردم)
هفته اول صبا عالی بود روز و شب با 117 دان داشتم
هفته بعد سرعت روزانه شد 16 ولی شبانه عالی بود حتی تک فایل هم با 117 میگرفت این وضع تا 2هفته ادامه داشت
هقته چهارم سرعت روزانه به 60وشبانه نیز همین مقدار شد
در ماه رمضان سرعت شبانه به طور شدیدی پایین اومد ولی نه در حد الان حدود 40بود
و اما با شروع ماه مهر سرعت و کیفیت برای شرکتی که در سایت خود ادعای بالاترین سرعت و رعایت حقوق مشتری را میکند به شدت تمام پایین اومد و سرعت روزانه 60(البته به زور چون هرچه فایل سنگین تر باشه سرعت حتی به 40 هم میرسه)و سرعت اینترنت شبانه هم به زور به 7 میرسه!!!!
در پایان باید بگم این شرکت یه تو دهنی درست وحسابی میخواد من 2 شب آخر شهریور(البته درست یادم نیست اگه بخوام دقیقتر بگم توی اواخر هفته گذشته شبانه با 110دان داشتم وداشت نظرم عوض میشد که این صبانت رو ترک نکنم )از کیفیت شب راضی بودم
اما امروز به جرات میگم باید رفت از صبا و با این کار نارضایتی خودمون رو به این شرکت ناپایدار اعلام کنیم
از شمادوستان گلم درخواست میکنم این تصویر که در امضای من هست رو در امضاهای خودتون قرار بدین تا دیگران گول تبلیغات کذب این شرکت رو نخورن!!!!اینم لینک عکس از سرور شخصی خودم مطمئن باشین که همیشه این عکس در سرور من هست!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر