نه نیما باگه
یه لحظه بالا تنش رفت باز دوباره اومد!چت زد بازی یه لحظه![]()
نه نیما باگه
یه لحظه بالا تنش رفت باز دوباره اومد!چت زد بازی یه لحظه![]()
german truck simulator
'گرافیک فوق العاده بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 21-04-2011 at 19:01.
عشق من Gran Turismo 5
Redbull X1
سايز اصلي :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری از دوستان هنگام قرار دادن عکسها هیچ دقتی به حجم عکس ندارن. جالبه بعضیا هم متوجه هستن اما عذر خواهی میکنن بابت حجیم بودن عکس و اونا رو به صورت آدرس نمیزارن!
جا داشت چند تا پستی که عکسهای حجیم داشتن رو به کل پاک میکردم... اما این بار این کار رو نکردم... تاکید میکنم این تعداد از دوستان اگه رعایت نکنن, حتی اگه تشکر هم داشته باشه پاک میشه!
پس لطفا این قرار دادن عکسهای حجیم به صورت ادرس رعایت بشه.
ممنون از همگی!
کاملا تایید میشه
چرا نزاریم عکس؟یه سری از دوستان هنگام قرار دادن عکسها هیچ دقتی به حجم عکس ندارن. جالبه بعضیا هم متوجه هستن اما عذر خواهی میکنن بابت حجیم بودن عکس و اونا رو به صورت آدرس نمیزارن!
جا داشت چند تا پستی که عکسهای حجیم داشتن رو به کل پاک میکردم... اما این بار این کار رو نکردم... تاکید میکنم این تعداد از دوستان اگه رعایت نکنن, حتی اگه تشکر هم داشته باشه پاک میشه!
ممنون از همگی!
والا هومان جان من همیشه بچه ها میدونن سایز عکسهایی که قرار میدم بیشتر از 600*350 نیست به غیر از پست 683 که خودم قبول دارم و شرمنده!ولی عکسی که سایزش نظم تاپیک رو بهم نمیریزه انصافآ کار بیهوده ایه لینک واسش بزاریم چون خیلیها حوصله حتی ندارن لینک رو کپی پست کنن اینجوری حداقل تاپیک هم رنگ و بوی اسمش رو حفظ می کنه.بازم هر جور صلاحه...یه سری از دوستان هنگام قرار دادن عکسها هیچ دقتی به حجم عکس ندارن. جالبه بعضیا هم متوجه هستن اما عذر خواهی میکنن بابت حجیم بودن عکس و اونا رو به صورت آدرس نمیزارن!
منم به نظر دیگه عکسی نذارم بهتره![]()
یه سری از دوستان هنگام قرار دادن عکسها هیچ دقتی به حجم عکس ندارن. جالبه بعضیا هم متوجه هستن اما عذر خواهی میکنن بابت حجیم بودن عکس و اونا رو به صورت آدرس نمیزارن!
ممنون از همگی!لیلی زنه یا مرد ؟!(شوخی)
+
کسی نگفت عکس نزاریم !بزاریم ... منتها با شرایط پست اولتا هم شما سریعتر اپلود کنیدش . هم صفحات بهم ریخته و شلوغ نشه و هم برای دوستان سریعتر لود و دانلود شه
اگه هم اصراریه که سایز بزرگ باشه تا گرافیک یا چمیدونم جزئیات خاصی تو عکسه که باید دیده بشه به صورت لینک قرار بگیره و توضیح بدیم راجع به عکس ... (خلاصه یه سر به پست اول این تاپیک بزنی خوبه)
=(البته خوبه که قوانین پست اولم یه تغییراتی کنه و اپدیت شه)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Crysis 2
چند عدد عکس از مناظر و زیبایی های بصری
+
+
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 22-04-2011 at 00:21.
عزیز! من صحبتم روی حجم عکسه نه ابعاد عکس!
عکسی داشتی به حجم 880 KB... کل اون 4 تا عکس هم که رو هم رفته بود 2.38 MB!... من اینو منظورمه.
عکس بزار ولی اونطور که خواسته شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)