ایول ذوب.....کاش که سپاهان مساوی نکنه![]()
ایول ذوب.....کاش که سپاهان مساوی نکنه![]()
ببخشید کدوم قانون اینو میگه ؟؟؟ شما اگه 1mm هم جلوتر از بقیه باشی آفسایده !!!
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
نه دادا !!! همون کاربر CHEGUEVARA !!!
ایول دمت گرم تازه بر اساس قوانین اگه کمی هم بازیکن قرمز جلوتر بود باز هم نباید آفساید می گرفت.
حالا این کمک می خواد بره آسیا داوری کنه؟؟!!!!![]()
اگه پاها رو خط باشه و سر و سینه جلو باشه فکر کنم آفساید نیست!
همین الان اختراع شدشببخشید کدوم قانون اینو میگه ؟؟؟ شما اگه 1mm هم جلوتر از بقیه باشی آفسایده !!!![]()
روی ناداوری که نباختین.
پرسپولیس مردونه بازی رو برد.
امروز استقلال با کمک داور برنده شد.
====
به نظر من اگه این تیم الان ببازه بهتر از اینکه تویه هفته های پایانی یا بعدی ببازه !! شاید اینطوری به خودشون بیان !! اگه سایت پرسپولیس رو بخونین می بینین همش می گن ما هم قسم شدیم ما فلان شدیم اما به عمل که می رسه یه کم غیرت به خرج نمیدن !
سیستم داوری ما خوب نیست ! اگه یک کمک داور یا داور اینگونه اشتباه می کنه باید محروم بشه !! نه اینکه رئیس کمیته داوران بیاد حمایت و توجیه کنه !! از اون طرف کل بازیکنان ایرانی باید یاد بگیرن اینقدر تلاش کنن که اشتباهات داوری نتونه نتیجه بازی رو تغییر بده !
هر وقت اسم اشتباهات داوری میاد یاد فصل قبل میافتم ! بازیه منچستر - چلسی ! بازی که جام رو از منچستر گرفت و هیچ اتفاقی هم نیافتاد !!
دایی اگه هوشمندانه تر ترکیب چیده بود "یکی از گل هاش" اون گل آفساید میشد !
Last edited by Mohammad; 15-10-2010 at 17:49.
منظورشون حرف فک کنم نصیر زادس که میگفت فیفا به کمک داور ها توصیه میکنه که اگه مهاجم یخورده جلوتر بود، برا جذاب تر شدن بازی، آفساید اعلام نکنید..!ببخشید کدوم قانون اینو میگه ؟؟؟ شما اگه 1mm هم جلوتر از بقیه باشی آفسایده !!!
حالا دیگه نمیدونم...
استقلال برد دربی رو!
به آبی ها تبریک و به قرمزها تسلیت میگم!
تبریک به همه استقلالیا ! چه گلی زد مجیدی دمش گرم خیلی حال کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)