سلام دوستان .
یه سوال :
مدل lx9500 که goldiran میده تیونر دیجیتال داره ؟
سلام دوستان .
یه سوال :
مدل lx9500 که goldiran میده تیونر دیجیتال داره ؟
بله این مدل و بسیاری مدل های دیگه LG دارای این قابلیت هستند .
مهرداد جان همون طور که بهت گفتم اصلا در خرید 8500و9500 شک نکن.
عالی هست.
شاهکار ال جی یعنی این 2 مدل .
با تشکر.
هادی
سلام دوستان، برای دیدن بیشتر محصولات ال جی یا فناوریای جدیدش و یا بعضی وقتا هم قیمتاش میتونید برین اینجا
کلا اخبار گلدیران و الجیه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3dLG; 04-04-2011 at 11:18.
دوستان سلام.1 سوال برام پیش اومده.شنیدم گیرنده های دیجیتال توی بازار همون ر.س.ی.و.ر هستند منتها با محدودیت دریافت سیگنال.می خواستم بدونم اگر ما سوکت د.ی.ش رو مستقیم به تلوزیون با گیرنده دیجیتال وصل کنیم؟،امکان دریافت کانال های ماهواره هست یا نه؟
با تشکر
اصلا گیرنده های دیجیتال سوکت دیش ندارند سوکت انتن دارن.
برای دوستانی که مسیر (بدر)عربست دارن .ومی خواهند گیرنده دیجیتال بگیرند اصلا نیاز به این کار نیست.
به راحتی می توانند در فرکانس های زیر کانال های جمهوری اسلامی و استانی را دریافت کنند:
11.900 v 27500
12.303 H 27500
12.284 V 27500
12.322 V 27500
11.938 V 27500
دیگر در مورد این موضوع بحث نشود .فقط برای اطلاع رسانی بود.
با تشکر.
هادی
باز من مزاحم شدم !
آقا یه موضوعی پیش اومده . من میخوام LX9500 بگیرم با شراط جشنواره . اما نمیاندگیمون این مدل رو نداره . زنگ زدم یکی از نمایندگی های تهران و گفت شما برام پول رو بریز به حساب و اون برای من پنل رو می فرسته .
خوب من میخواستم بدونم با این روش برای شرکت در جشنواره و استفاده از هدایا مشکلی پیش نمیاد ؟؟ چون من هدفم فقط جشنواره هست .
خودش می گفت TV رو با سینما از ما می خری و می دی نمایندگی خودتون نصب کنه و بعد می تونی توی جشنواره هم شرکت کنی . کسایی که تجربه دارند یا توی همین جشنواره شرکت کردند میشه بگند چه چیزهایی رو باید توجه کنم بهش برای حشنواره ؟ آیا خود مغازه دار باید کاری کنه یا فقط همین که کارت گرانتی داشته باشم کفایت میکنه . اگر لازمه تا مطلبی رو به فروشنده یاداوری کنم حتما بهم اطلاع بدید .
ممنون .
کلا شرایط جشنواره:نصب همزمان سینما و tv حالا شما می خواهید سینما و tv را از 2 جای مختلف بخرید فقط باید همزمان با هم نصب شود.
با تشکر.
هادی
دوستان میبخشید آیا lcd ال جی 470 صدای dts رو ساپرت میکنه یا نه تلویزیون من همه پسوندها و صدا ها رو میخونه فقط صدای dts رو نمیخونه میخواستم بدونم برای فعال کردن dts باید تو سایت vod divx ثبت نام کنم چجوریه جریانش ممنونم مرسی
سلام
برای LCD 470 کالیبره و تنظیمات خاصی هست که تصاویر را بهتر کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)