تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 77 اولاول ... 2060666768697071727374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 766

نام تاپيک: بحث در مورد انتخاب رشته و شرایط و ضوابط جدید آن در کنکور 89

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز این چه حرفیه

خوب مثلا یکی رتبه 1 کنکور شده باشه ودلش نخواد بره تهران درس بخونه دوست داشته باشه شهر خودش باشه.

همین پارسال رتبه 2 کنکور تجربی رفت پزشکی شیراز.تو انتخاباش هم اول پزشکی شیراز زده بود بعد تهران.پس اگه این طور که شما میگید باشه باید سیستم پزشکی تهران رو براش در نظر میگرفت

یا رتبه 10 منطقه1 پارسال رشته ریاضی رفت مکانیک شیراز در صورتی که با این رتبه همه رشته های دانشگاه شریف رو هم میاورد ولی اول مکانیک شیراز رو زده بود

اگه این طور باشه که دیگه اولویت بندی معنی نداره که
    [/RIGHT]
    آها دقیقا همینه. اولویت بندی معنی نداره. این رتبه هایی رو هم که الان شما گفتی احتمالا تهران رو نزدن یا بعدش انتقالی گرفتن. من می پرسم علتش رو تا چند ساعت دیگه خدمتتون می گم

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

یعنی شما میگید مثلا اگه یه نفر انتخاب اولشو مهندسی صنایع زده باشه و انتخاب دومشو مهندسی مکانیک سیستم اونو تو دومی که رشته ی بهتری هست قبول شده اعلام میکنه ؟؟!! (در صورتی که رتبه ی مورد نیاز هر دو رشته رو داشته باشه .)
    همچین چیزی محاله . اصلا اینطور نیست ...... .
    تو همون نقل قولی که از دفترچه کردین گفته شده :
    تقدم ترتيب علاقه داوطلب
    تقدم ترتیب علاقه داوطلب و تاثیر دیگری ندارد. بابا واسه چی سر کلمه ها بحث می کنین؟ برین بشینین با یه منبع موثق بحث کنین توجیحتون می کنه. این موردی هم که شما اشاره کردین قطعا واسش مکانیک رو می زنه

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آها دقیقا همینه. اولویت بندی معنی نداره. این رتبه هایی رو هم که الان شما گفتی احتمالا تهران رو نزدن یا بعدش انتقالی گرفتن. من می پرسم علتش رو تا چند ساعت دیگه خدمتتون می گم
    چرا اتفاقا تهران رو هم زده بودن ولی سیستم براشون همون شیراز رو قبول زده بود چون اول شیراز رو زده بودن بعد تهران.
    اصلا این که میگید پر طرفدارترین شهر ورشته شاید از نظر من بهترین رشته مکانیک باشه واز نظر یکی دیگه بهترین رشته برق باشه

اخه اصلا با عقل جور در نمیاد اینی که میگید.من یادمه موقع اعلام نتایج تو شبکه خبر همین توکلی رو آورده بودند ومیگفت انتخاب رشته واولویت فقط بر اساس علاقه هست.
    اون مشاورای دانشگاه فردوسی هم اشتباه به عرض رسوندند یا شما اشتباه منظورشون رو گرفتید

3. 3 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم! ایشالله با این شیوه ی گزینشی که می گی یه رشته ی خوب قبول بشی!
    من خودم تو انتخابام هردو رو در نظر گرفتم هم علاقه هم برتری رشته ها. اما شما دارین اشتباه می کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

دوست عزیز این چه حرفیه

خوب مثلا یکی رتبه 1 کنکور شده باشه ودلش نخواد بره تهران درس بخونه دوست داشته باشه شهر خودش باشه.

همین پارسال رتبه 2 کنکور تجربی رفت پزشکی شیراز.تو انتخاباش هم اول پزشکی شیراز زده بود بعد تهران.پس اگه این طور که شما میگید باشه باید سیستم پزشکی تهران رو براش در نظر میگرفت

یا رتبه 10 منطقه1 پارسال رشته ریاضی رفت مکانیک شیراز در صورتی که با این رتبه همه رشته های دانشگاه شریف رو هم میاورد ولی اول مکانیک شیراز رو زده بود

یا رتبه 10 منطقه1 تجربی رفت پزشکی شیراز
    این همه نمونه که زیاده.همه رتبه اولا که نیمرن تهران درس بخونند.در صورتی که تهران هم میاردند ترجیح میدن تو شهر خودشون باشند

اگه این طور باشه که دیگه اولویت بندی معنی نداره که
    عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم! ایشالله با این شیوه ی گزینشی که می گی یه رشته ی خوب قبول بشی!
    یعنی شما میگید مثلا اگه یه نفر انتخاب اولشو مهندسی صنایع زده باشه و انتخاب دومشو مهندسی مکانیک سیستم اونو تو دومی که رشته ی بهتری هست قبول شده اعلام میکنه ؟؟!! (در صورتی که رتبه ی مورد نیاز هر دو رشته رو داشته باشه .)
    همچین چیزی محاله . اصلا اینطور نیست ...... .
    تو همون نقل قولی که از دفترچه کردین گفته شده :
    تقدم ترتيب علاقه داوطلب
    دوستان بی خیال . بذارید این دوستمون با این شیوه ی ابداعی قبول شه . فقط من یه سوال دارم از این دوستمون . تو انتخاب رشته من هم سمنان زدم هم بوشهر . در سیستم شما مکانیک سمنان بالاتره یا بوشهر ؟ معیارتون رو می فرمایید ؟

6. 6 کاربر از doost4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان بی خیال . بذارید این دوستمون با این شیوه ی ابداعی قبول شه . فقط من یه سوال دارم از این دوستمون . تو انتخاب رشته من هم سمنان زدم هم بوشهر . در سیستم شما مکانیک سمنان بالاتره یا بوشهر ؟ معیارتون رو می فرمایید ؟
    معیار سیستم گزینش ایشون! که با پاسخی که به سوال من دادن کاملا مشخص شد ...... . (همون بیخیال رو خوب اومدی !)

8. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چرا اتفاقا تهران رو هم زده بودن ولی سیستم براشون همون شیراز رو قبول زده بود چون اول شیراز رو زده بودن بعد تهران.
    اصلا این که میگید پر طرفدارترین شهر ورشته شاید از نظر من بهترین رشته مکانیک باشه واز نظر یکی دیگه بهترین رشته برق باشه

اخه اصلا با عقل جور در نمیاد اینی که میگید.من یادمه موقع اعلام نتایج تو شبکه خبر همین توکلی رو آورده بودند ومیگفت انتخاب رشته واولویت فقط بر اساس علاقه هست.
    اون مشاورای دانشگاه فردوسی هم اشتباه به عرض رسوندند یا شما اشتباه منظورشون رو گرفتید
    پر طرفدار ترین رشته یعنی همونی که سال های پیش هم قبل از بقیه رشته ها پر شده تو این که اصلا بحثی نیست.
    من با خیلی ها صحبت کردم شک نکنید همینه شما به خاطر تصور ذهنی غلطی که از پیش داشتید به طور ناخودآگاه این توضیحات رو هم با همون تطبیق دادید. بهتره یه بار دیگه به منابعتون رجوع کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من با خیلی ها صحبت کردم شک نکنید همینه شما به خاطر تصور ذهنی غلطی که از پیش داشتید به طور ناخودآگاه این توضیحات رو هم با همون تطبیق دادید. بهتره یه بار دیگه به منابعتون رجوع کنید
    دوست عزیز خواهشا تمومش کن دیگه . یعنی ماها هممون داریم اشتباه میکنیم شما یه نفر داری درست میگی ؟!
    اصلا یه ذره فکر کن در مورد حرفت ببین کجاش با عقل جور درمیاد ؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببینید کدوم شهر مرفه تره من راجع به سمنان و بوشهر چیزی نمی دونم.
    اگه دلیل کم آوردین نگین بی خیال بگین من نمی خوام قبول کنم

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پر طرفدار ترین رشته یعنی همونی که سال های پیش هم قبل از بقیه رشته ها پر شده تو این که اصلا بحثی نیست.
    والا من منبعم رو گفتم که توکلی دقیقا همین جمله رو گفت بعد مجری هم یه مثال براش آورد اونم همین توضیحی که من گفتم رو داد
    واسه انتخاب رشته هم پیش کسی نرفتم که بهم اطلاعات غلط بده اتفاقا انتخاب رشته هم تو شهر شما انجام دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا تمومش کن دیگه . یعنی ماها هممون داریم اشتباه میکنیم شما یه نفر داری درست میگی ؟!
    اصلا یه ذره فکر کن در مورد حرفت ببین کجاش با عقل جور درمیاد ؟!!
    قطعا مگه رای گیریه. حرف من حرفیه که سازمان سنجش اعلام کرده شما یه ذره بیشتر فکر کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •