الــــــــــــــــهیمشتركان ADSL دانش فني لازم را ندارند
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
الــــــــــــــــهیمشتركان ADSL دانش فني لازم را ندارند
شركت مخابرات هم از داشتن مشترکان با دانش بالایی همچون جنابعالی افتخار میکنه و لذاست که اگرچه مودم 100 تا یه غازش رو قبول نکردی با اینحال برای حضرتعالی سرعت قدری افزایش یافته و با وای فای میتونی ساعتی 1.2 گیگابایت دانلود کنی.
اره خوب هيشكي دانش فنيش بپاي شما نمي رسه ! تو يه چيزه ديگه ايي!!!مگه نه؟؟؟
ادم اگه خودش كاركنه و پول از پدر مادرش نگيره بيشتر ميگرده دنبال جنس متعادل با قيمت مناسب
وگرنه هر نه نه قمري ميتوني بره وگرون بخره و بياد ولي چي؟هنر اونه كه ارزون با كيفيت خوب يا نزديك به خوب بخري!
اميدوارم افتاده باشه.
هوراااااااااااااااااااااا اااا کمی از عقب افتادگی جبران شد (فقط کمی)کمیسیون صنایع به حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی رای مثبت داد
من تو این 1 هفته ای گذشته خیلی ناراضی بودم خیلی بد بودهشركت مخابرات مشكلات مشتركان اينترنت پرسرعت را برطرف مي كند
فکر کنم بیشترش کنن منظور از "برطرف کردن" همینه دیگه ؟؟؟
مشتركان ADSL دانش فني لازم را ندارند
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه
دمشون گرم همشون استاد دری وری گفتنند
همین که امسال تو دارند کافیهكاظمي بخشي از مشكلات كاربران خدمات ADSL را ناشي از پايين بودن دانش فني كاربران اين خدمات عنوان كرد
![]()
آره عزیز. من 128 ثبت نام کردم و یه مدت سرعتم رو 13 و 14 بود ولی الان مدتی که یعنی چند ماهه که سرعت دانلود من رو 58 و 59 هستش. (بدون افزایش قیمت!!!!!!!)
منظورتون چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ تهران هستید دیگه؟
آقا من توی مرکز آزادگانم
مخابرات توی اینجا خوب سرویس میده؟
فکر کنم منهای 58 و 59 باشه نههههههههههههه غلام
برای من که هروز بد تر از دیروزه
دوستان شما چطور
من منطقه 7 یا 8مخابراتی هستیم
![]()
تنها حسن مخابرات ارزون بودنشه! اگه از نظر مالی تو مضیقه نبودم 1 ثانیه هم رو این سر نمیموندم.از شركت مخابرات متشكرم كه بالاخره جلوي چپاول و ثروت اندوزيه ميليارديه شركتهاي اينترنتي مانند پارس انلاين,شاتل,داتك,ايرانسل,صب انت و...راگرفت
كافي است سري به وب سايت شركتهاي مزبور بزنيد و قيمت سرويس 128نامحدود و حتي هزينه ي نصب را مقايسه كنيد.
چی کار کنیم که چاره ای نیست...
اجازه بدید نگم کدوم مرکز مخابراتی هستم ولی نه برای اینکه جواب شما دوست عزیز رو داده باشم بگم که از مرکز شهید لطیفی سرویس میگیرم.
ولی دوستان باور کنند یعنی من ماهی حدود ده تومان میدم ولی سریس نامحدود 512 استفاده میکنم.
و همینجا از خدا میخوام که این لطف شامل شما عزیزان هم بشه.ضمنا" بگم که هیچ پارتی بازی و اینجور مزخرفات هم نداشتم.
ولی واقعا" لذت بخشه و برا همینم هست که برا شما هم آرزو میکنم.
التماس دعا از شما عزیزان و با آرزوی موفقیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)