این گوشی تو مجتمع پایتخت زیاد شده. کسی از قیمتهای اونجا خبرداره؟
این گوشی تو مجتمع پایتخت زیاد شده. کسی از قیمتهای اونجا خبرداره؟
این هم یک پوشش ساخته شده از فولاد ضد زنگ برای آیفون 4. با ضخامت بسیار کم که وزن زیادی به گوشی اضافه نمیکنه. طراحش هم گفته که در صورتیکه این پوشش در آنتن دهی گوشی، تأثیر منفی داشته باشه پول مشتری رو پس میده. قیمتش هم 95 دلاره !
بچه ها نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم!
اگه یک ایفون۴ که لاک یک شرکت مخابراتی هست بگیرم میشه انلاکش کرد!
چجوری؟کجا باید بگردم؟!
سلام
یه سوال داشتم:
آیا راهی هست که اطلاعات رم sd یا cf رو بدون ارتباط با وسیله الکترونیکی دیگه ای و با یک تبدیل یا همچین وسیله ای به iphon 4 انتقال داد؟
فکر نکنم.
چون من از آقای stream پرسیدم می شه هاردی رو بهش وصل کرد با هر نوع تبدیلی برای مثال تبدیل usb؟
ایشون گفتن نه.و این هایی هم که شما گفتید یک نو هارد محصب می شوند.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
ببخشید من از سوال شما یک سوال دارم.مگه انواع لاک بودن گوشی آیفون با هم فرق می کنه؟
در رابطه با سوالتون باید بگم بله.البته خودم نکردم ولی دوستان گفتن حالا که امکانات جیل برای 4 اومده سایدیا هم داریم.پس می شه لاک رو آنلاک کرد.همونطور که گفتم من هنوز نکردم از متخصصا بپرسید.
با تشکر
دوستان توی هلند این گوشی پیدا میشه؟
توی کشورهای اروپایی لاک هم هست یا هرچی بیارن آنلاکه؟
لاک هم هست.
من تو سوئد و نروژ دیدم به احتمال زیاد تو هلند هم هست.
حالا زنگ می زنم می پرسم می گم.ولی به احتمال بسیار زیاد هست.
با تشکر
قسمتی که بهش اشاره کردید هیچ تماسی با یدنه گوشی نداره. اگر دقت کنید مشخصه.
بله. رسمیه. برای ورژن های قبلی آیفون هم چنین پوششی ساخته بوده. این هم سایت رسمی فروش این محصول که مشخصات دقیقش هم ذکر شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by monaj; 11-08-2010 at 11:28.
فکر کنم منم دقیقا همین حرفو زدم.فقط من گفتم فولاد شما گفتی پوشش چه فرقی می کنه؟
من از صحبت شما اینطور برداشت کردم منظور شما اینه که اون قسمتی از فولاد که روی آنتن گوشیه، باعث تأثیر منفی در آنتن دهی میشه و بنابراین عرض کردم که تماسی با اون قسمت نداره... بی خیال. مهم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)