دوست عزیز در VOL4 ،لینک قسمت 1 و2 گذاشته نشده است
دوست عزیز در VOL4 ،لینک قسمت 1 و2 گذاشته نشده است
IELTS Preparation and Practice: Reading and Writing General Training Module
A book providing comprehensive preparation for reading and writing sections of IELTS gereral training module. Perfect for use in the classroom and for individual study.
Key features:
* The book is a part of a complete training course for students intending to sit the IELTS (International English Language Testing System).
* It reflects the format of the test and develops the necessary skills for reading and writing module.
* Practice tests are provided, together with step-by-step descriptions and models of how to answer test questions.
* Includes useful tips.
* Answer Key.
* The contributing authors are accredited IELTS examiners.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها.یک درخواست داشتم و نمیدونستم توی کجا بگم!
من بیستم توی کانون زبان امتحان دارم و میخواهم حدودا 500 تا کلمه را در عرض کمتر از 15 روزحفظ کنم
دنبال یک نرم افزار و یک راه و روش خاصی هستم که بتونم این ها را حفظ کنم!
اگر نرم افزاری یا هر چیزه دیگه ای دارید ممنون میشم ارائه گنید.
فکر کنم یکم خیلی سخت باشه مگه اینکه حافظت خیلی خوب کار کنه! ولی اگه از جعبه لایتنر استفاده کنی شاید بتونی یه مقداریشو حفظ کنی. اگه تو متن باشه کارت راحت تر میشه. در کل روزای سختی رو در پیش داری، برات آرزوی موفقیت می کنمدر ضمن، می تونستی تو تاپیک سوالات به زبان فارسی بپرسی
![]()
Last edited by Ehsanovic; 26-08-2010 at 21:06.
hello
i'm looking for passages 1 second edition teacher's edition.please help me
سلام
آقا من کتاب rosetta stone english (american) workbook رو میخام...... حالا یا ebook یا خودشو.... کسی سراغ داره؟
سلام ...
امتحان IELTS و نکات کلیدی آن
17 صفحه
نویسنده : www. EnglishGate .ir
حجم : 500 کیلوبایت
... لینک Download فایل آموزشی ، ضمیمه و پیوست فروم میباشد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب 504 به فرمت pdf به همراه کارت هایش میخواستم برای دانلود بزارید
I want mp3 & video of the book New insight into IELTS . I couldn't find it. would you please put it for me
سلام
كتاب english for you رو هرچي گشتم نتونستم پيدا كنم.ممنونم ميشم اين كتاب رو برام بذارين
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)