تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 451 اولاول ... 206066676869707172737480120170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من حدود 40 صفحه از این تایپیک رو از شب تا صبح خوندم دیگه خسته شدم... نمی دونم همه مطالب رو خوندم یا نه. اما چند چیز این لپ تاپ یکم دلخورم میکنه. یکی همون ال سی دی که full نیست و بعضیها نوشته بودن فقط روی فیلم full کیفیت محسوس میشه اما مشخصا در دیدن نوشته های خود ویندوز و عکسها و ... 100 درصد تاثیر خواهد داشت.
    و مشکل دیگه این که وب کم اون 2 مگ بیشتر نیستش. مودم هم نداره. و رنگشم مشکیه که من یک dell هم دارم همیشه کثیف هست به همین خاطر.
    البته فقط تو رو خدا این رو دقیق به من بگید سرعت رو یکی نوشته بود خیلی براش پایین بوده به اندازه ای که لایه های فتوشاپ رو که می خواد جا به جا کنه تکه تکه میشه! من کار اصلیم فتوشاپ و یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم همین کارت گرافیک و رمش هست اگر قرار باشه با فتوشاپ اینجوری بشه که من بعدش بیچاره میشم:-(

حالا از اینها که بگذریم من ندیدم مدل جدیدتر و بهتری از asus آمده باشه. پس مجبورم همین رو بگیرم ولی چرا قیمت از تایپیک اول تا آخر که کلی اختلاف زمانی دارند هنوز همونه؟ تو سایتهای امرتات و ویستا بالای 1500000 زده که من تا 1350000 تومان برام خوبه اما همین 150000 تومان کار رو برام خیلی سخته میکنه.
    میشه بگید الآن چه قیمتی میشه خرید؟
    البته داداشم سونی داره و من یک سری تفاوتها رو میبینم به هر حال درسته سونی پول برندش رو می خوره اما کیفیتش در بعضی موارد بیشتره. مثلا موقع تایپ و کار کردن ال سی دی سونی اصلا تکون نمی خوره ولی ال سی دی دل من کمی میلرزه و چشم رو اذیت می کنه. درمورد طراحی هم خداییش سونی معمولا در طراحی کارهای زیباتری ارائه داده

و در آخر تو سایت سازگار 014v رو داره و 061v رو هم داره منتها 061v کیبوردش فارسی هم داره اما اون یکی فقط انگلیسیه! قیمتشون هم فرق نمیکنه. آیا اینها فرق دیگری هم دارند؟
    با تشکر
    دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
    ممنون

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
    ممنون
    دوست عزیز توی 2 پست قبل جواب شما رو کامل دادم.

3. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
    فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
    061v:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    014v:
    کد:
    چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
    باز هم ممنون دوست عزیز
    Last edited by nekooee; 05-07-2010 at 13:34.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
    فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
    061v:
    کد:
    014v:
    کد:
    چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
    باز هم ممنون دوست عزیز
    سلام از بنده.شما زیاد به اطلاعات تو این سایت توجه نکن.کاملآ غلط املایی است.منظورش jx006v بوده.اختلافشون هم تو برخی قطعات داخلی است.هر دو این مدلها کیبورد فارسی دارن و هر دوشون هم درایو Combo.هر دوشون هم باید کیف و موس داشته باشند.حالا شرکت باهاشون چه کرده خدا عالم است.شما هم اگر این مدل رو پسند کردی یا N61jq-jx014v بگیر و یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل Pro64jq-jx028v که یه مدل سفارشی هستش.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

سلام
    دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
    سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
    و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
    در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)

از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام
    دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
    سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
    و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
    در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)

از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.
    این مذل فکز کنم هست ولی اگه نبود پیشنهاد من lenovo y550p هستش.
    این مدل مشکل دما رو به هیچ صورت نداره.

9. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟

هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.

3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه.

عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 08-07-2010 at 21:15.

12. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.

3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه.

عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.

موفق باشید.
    یکی تز دوستان توی همین تاپیک یا تاپیک ایسوس روش دیدن تصویر سه بعدی با گرافیک های ati رو گفته بود

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من امروز خریدم. از من n61 jq-061V هست که یکی از دوستان گفتند احتمالا در سایت ویستا غلط املایی هست اما من چک کردم پشت خود لپ تاپ هم نوشته 061V و چیزی که متوجه شدم روی جعبه اون نوشته ram 1066 از شما هم رو جعبش اینجوری بود ولی چک کردید 1333 بود یا اینکه رو جعبش هم نوشته بود 1333؟
    البته من نرم افزاری که چک می کنه فعلا ندارم ببینم واقعیش چیه خود ویندوز هم که باس رم رو نشون نمیده...

و مشکل دیگری که من دارم قسمت فینگرش اصلا نمی تونم باهاش کار کنم. خیلی اصطکاکش زیاد هست و برای scroll کردن هر کار می کنم درست عمل نمیکنه یا خیلی کند عمل میکنه.
    اون برچسب که شکل دست و انگشت روش برای راهنما هست باید از روش جدا کنم یا باید باشه؟ آخه آمدم جدا کنم خیلی محکم چسبیده بود.
    وب کمش هم خیلی خیلی تصویر رو اسلوموشون نشون میده حتی با سایزهای خیلی کوچک نمی دونم چرا؟!
    من خودم یک cpu dual core 3.4GH دارم. از این مدل که چندسال پیش بود و فن خیلی بزرگ روشون هست. فکر می کنم سرعتش زیاد فرقی نمیکنه یا حتی بالاتر از corei7 روی لپ تاپ هست در حالی corei7 چهار هسته ای هست!! من یک آفیس 2007 رو زدم انیستال کنه حدود 7تا10 دقیقه طول کشید.
    به نظر میرسه بیشتر از اینکه در واقعیت سرعتها تغییر کنه بیشتر اعداد بالا میره! قدیم هم همینطور بود مثلا یک سیستم از لحاظ عددی 5 برابر میشد اما در عمل شاید دو برابر بیشتر نبود
    ممنون میشم در مورد مشکلاتی که در بالا گفتم راهنمایی کنید
    Last edited by nekooee; 09-07-2010 at 16:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •