دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
ممنون
دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
ممنون
دوست عزیز توی 2 پست قبل جواب شما رو کامل دادم.![]()
سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
061v:
014v:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ممنون دوست عزیز
Last edited by nekooee; 05-07-2010 at 13:34.
سلام از بنده.شما زیاد به اطلاعات تو این سایت توجه نکن.کاملآ غلط املایی است.منظورش jx006v بوده.اختلافشون هم تو برخی قطعات داخلی است.هر دو این مدلها کیبورد فارسی دارن و هر دوشون هم درایو Combo.هر دوشون هم باید کیف و موس داشته باشند.حالا شرکت باهاشون چه کرده خدا عالم است.شما هم اگر این مدل رو پسند کردی یا N61jq-jx014v بگیر و یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل Pro64jq-jx028v که یه مدل سفارشی هستش.![]()
سلام
دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)
از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.
این مذل فکز کنم هست ولی اگه نبود پیشنهاد من lenovo y550p هستش.
این مدل مشکل دما رو به هیچ صورت نداره.
میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟
هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.
3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه.
عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.
موفق باشید.
Last edited by M E H R A N; 08-07-2010 at 21:15.
یکی تز دوستان توی همین تاپیک یا تاپیک ایسوس روش دیدن تصویر سه بعدی با گرافیک های ati رو گفته بود
سلام
دوستان من امروز خریدم. از من n61 jq-061V هست که یکی از دوستان گفتند احتمالا در سایت ویستا غلط املایی هست اما من چک کردم پشت خود لپ تاپ هم نوشته 061V و چیزی که متوجه شدم روی جعبه اون نوشته ram 1066 از شما هم رو جعبش اینجوری بود ولی چک کردید 1333 بود یا اینکه رو جعبش هم نوشته بود 1333؟
البته من نرم افزاری که چک می کنه فعلا ندارم ببینم واقعیش چیه خود ویندوز هم که باس رم رو نشون نمیده...
و مشکل دیگری که من دارم قسمت فینگرش اصلا نمی تونم باهاش کار کنم. خیلی اصطکاکش زیاد هست و برای scroll کردن هر کار می کنم درست عمل نمیکنه یا خیلی کند عمل میکنه.
اون برچسب که شکل دست و انگشت روش برای راهنما هست باید از روش جدا کنم یا باید باشه؟ آخه آمدم جدا کنم خیلی محکم چسبیده بود.
وب کمش هم خیلی خیلی تصویر رو اسلوموشون نشون میده حتی با سایزهای خیلی کوچک نمی دونم چرا؟!
من خودم یک cpu dual core 3.4GH دارم. از این مدل که چندسال پیش بود و فن خیلی بزرگ روشون هست. فکر می کنم سرعتش زیاد فرقی نمیکنه یا حتی بالاتر از corei7 روی لپ تاپ هست در حالی corei7 چهار هسته ای هست!! من یک آفیس 2007 رو زدم انیستال کنه حدود 7تا10 دقیقه طول کشید.
به نظر میرسه بیشتر از اینکه در واقعیت سرعتها تغییر کنه بیشتر اعداد بالا میره! قدیم هم همینطور بود مثلا یک سیستم از لحاظ عددی 5 برابر میشد اما در عمل شاید دو برابر بیشتر نبود
ممنون میشم در مورد مشکلاتی که در بالا گفتم راهنمایی کنید
Last edited by nekooee; 09-07-2010 at 16:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)